Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

bugun gttık gorusmeye senn anlattıgın kadar warlar gercekten cok ıyler canaykın ve sevecenler..

çok sevindim canım beklediğin gibi geçmesinee hihoyyyt noldu sonuç peki tüp bebeğe ne zaman başlıyorsun? Emre Bey tane tane anlattığı her şeyi sana değil mi :)) çok samimiler gerçekten.

Selam Kızlar
Bende ilk denememi yaptım .
ivi de yaptım zaten tüp bebek merkezleri bölümünde orada başlık açmıştım burayı görünce yazamadan geçmek istemedim .
gerçekten profosyonel bir grup var orada .
doktorların hepsi çok ilgili ve bilgili .
ivi iyi bir secim tüp bebek yaptırmayı düşünenlere tavsiye edebilirim .
ama benim transferden sonra aksilikler oldu kanamam falan oldu . tuttumu tutmadımı bilemiyorum .
cumartesi test günüm bekliyorum .
tutmazsa ikinci denememide orada yapacağım . inşl gerek kalmaz diyorum ama .

Herkese Sevgiler

çok sevindim canım beklediğin gibi geçmesinee hihoyyyt noldu sonuç peki tüp bebeğe ne zaman başlıyorsun? Emre Bey tane tane anlattığı her şeyi sana değil mi :)) çok samimiler gerçekten.
evet cnm aynen dediğin gbi emre bey herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattı muayne oldum bazı testler werdı onları yaptırcam gıdıcem testlere gore bı yol cızıcez haftaya gıdıdcem cunku bu hafta cumartesı yanı ayın 9 unda emre bey yokmus bı dahakı hafta bellı olucak hersey tekrar cok tesekkur ederm zaten neden bılmıyorum ama snnle ve ferayla konustuktan sonra daha orayı gormeden aklıma orası yatmıstı ıcım ısınmıstı bırden :sm_cool:

insallh hayırlısıyla sonuc olumlu olur cnm

evet asel ben de senin başlığını görüp yazmıştım sana canım :)
burası bilgilerin deneyimlerin tavsiyelrin paylaşıldığı bir ortam olduğu için ben de hiç tereddüt etmeden herkese ordaki doktorların ne kadar iyi olduğunu anlatmak istedim. bir de üstüne fiyat konusunda da yardımcı olabileceğimi düşündüğüm için kesinlikle bu başlığı açmalıyım dedim zaten sürekli siteyi takip ediyorum birilerine faydalı olabilmek güzel bir duygu gerçekten :)
aselcim inş. senin için her şey güzel gider. aksiliklerin olmasına çok üzüldüm ama umarım test gününde olumlu sonucu alırsın. haberini takip edeceğim.
sevgiler sana da..

çok sağol canım benim..
çok sevindim içinin çok huzurlu olmasına. zaten ne kadar içten inanırsan o kadar olumlu gider her şey senin için. adım adım bebişine yaklaşacaksın inş. hihoyyyt

çok sağol canım benim..
çok sevindim içinin çok huzurlu olmasına. zaten ne kadar içten inanırsan o kadar olumlu gider her şey senin için. adım adım bebişine yaklaşacaksın inş. hihoyyyt

inşallh cnm bnm sende hayırlısıyla kucagına alırsın bebegını olumunekankayizsmile

çok sağol canım benim..

şimdiden bi heyecan korku bunun gbı duygular sardı ıcımı :S

ee o duygular olmazsa olmaaz zaten ama bebeğinin olacağına dair inancın hepsinin üstünde olsun ki her şey daha kolay geçsin senin için. inan her şey çok güzel olacak canımmm a.s

walla ıcıme ole doguyo sankı olucak gbı ınsallh ole olur allhım yuzume gulsn umudum buyuk ama kaybetmm ınsallh olumunekankayizsmile

walla ıcıme ole doguyo sankı olucak gbı ınsallh ole olur allhım yuzume gulsn umudum buyuk ama kaybetmm ınsallh olumunekankayizsmile

inşallah canım bana da olacak gibi geliyor senin :) Allah herkesin yüzüne gülsün .sakın kaybetme umudunu... ne olrsa olsun inanmaya devam etmelisin . olumunekankayizsmile

inşallah canım bana da olacak gibi geliyor senin :) Allah herkesin yüzüne gülsün .sakın kaybetme umudunu... ne olrsa olsun inanmaya devam etmelisin . olumunekankayizsmile

amin cnm allah herkesın gonlune gore wersın hayırlısını nasıp etsın 2 hafta gecsın bıran once :)olumunekankayizsmile bu arada cnm senın bebısın cınsıyetı neydı

Son düzenleme:
amin cnm allah herkesın gonlune gore wersın hayırlısını nasıp etsın 2 hafta gecsın bıran once :)olumunekankayizsmile bu arada cnm senın bebısın cınsıyetı neydı

kız canım adını da nilsu koymayı düşünüyorum ama değişebilir de niliim gelsin biraz öncee :CüvCüv:

Hoşgeldin aramıza melo_seko bende emre beyde tedavi olacağım ayın 15.de başlayıp başlamayacağımıza karar verecek..Bu bekleyişler hayatımızın bir parçası oldu artık.Sabır inşallah sonuda bebiş olur..

ya inanın içim mutluluk dolu, her isteyenin elbet bebişi olacak böyle hissediyorum .
hepimize Allah sabır versin . sizin de hayırlısıyla dolacak göbişler :)
bana yazın tamam mı merak ediyorum gerçekten.
:teytey:

teşekkür ederm cnm bndende bazı testler ıstedı onları yaptırıp ayın 16 sında gıdıcem o zman bı yol cızıcez hepımıze sabır wersın allh hayırlısıyla da bebklerımız olsn...

Son düzenleme:

senın sayende boyle bı yer buldum kesınlıkle paylasmak ısterm senınle ve burdakı herkesle...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…