Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısınız kızlar daha önce denedim mikro malesef tutmadı şimdi daha bi korkar oldum hatta rapor işi biraz uzasa falan diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ıvı de emre bey mi erdal bey mi tavsiyeniz?
kızlar ben de daha önce ilk mikro denedim olmadı maleseff bu yazılanları satır satır okuyorum şuan emre bey iyi bi doktormuş biz şuan araştırma safhasındayız e birzda maddiyat var tabi kolay değil bu işlemler Allah hayırlısını versin hepimize :Saruboceq:
daha önce raporsuz 6000 lira harcadık.
oda benimle kararsız kaldı şimdi güvenilir güzel bi merkez arıyoruz.beraber aynı yerde yaptırmak istiyoruz aslında istediğimiz merkezlerin çoğunda sgk anlaşması yok malesef.hazır raporumuz varken biliyosun 2 hakkımız var raporda ama ıvı aklıma çok yattı.hayırlısı olsun..senin kaçıncı denemen ve tedavinin hangi aşamasındasın belki daha önce yazmışsındır ama ..
ben de umutta yaptırdım ilk denememi 6 ay önce sonuç başarısız ilgi alaka yok bide üstüne dünya kadar para gitti... bidaha Allah yaşatmasın hem maddi hem de en önemlisi manevi çöküntü :1no2:senağlama:çok üzgünüm::mymeka:
ben de umutta yaptırdım ilk denememi 6 ay önce sonuç başarısız ilgi alaka yok bide üstüne dünya kadar para gitti... bidaha Allah yaşatmasın hem maddi hem de en önemlisi manevi çöküntü :1no2:senağlama:çok üzgünüm::mymeka:
bu diyeti daha önce gittiğimiz bi diyetisyen vermişti ama öğle akşam çorbayı hızlı kilo verimi için vermişti aslında şimdi ben akşamları kıymalı sebze yiyorum çok güzel verdim ilk hafta leslie de yapıyorum.daha önce mikroda ilaçlar yüzünden 2 3 kilo almıştım ki dr beni resmen diyete soktuğu halde.sende istersen çorba sebzeyle başla bide mtlaka leslie yap farkı görüceksin.
cok uzuldm cnm hyırlısı allhtan ewet para gdıyo ona uzuluyosn zaten cunku maddıyat olarak az bı para degl ama manevıyat o da senı cokertıyo umutlanıyosn cunku ıstedıgın ozlemını duydugun bişey..herkese farklı oluyo galıba umuttan memnun olanlarda wr sen hangı yakadasın bı daha yaptırmayı dusunuyo musun pekı?:Saruboceq:
melo bide dene istersen ben çok faydasını gördüm ..buarada kaç kilosun
yaptırmayı düşünüyoruz ama KESİNNLİKLE UMUTTA değillll kötükedihüsoklava: anadolu yakasındayım canım işte güzel bi yer bakıyorum kısmet bakalım :Saruboceq: