• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

çok haklısınız kızlar daha önce denedim mikro malesef tutmadı şimdi daha bi korkar oldum hatta rapor işi biraz uzasa falan diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ıvı de emre bey mi erdal bey mi tavsiyeniz?

kızlar ben de daha önce ilk mikro denedim olmadı maleseff bu yazılanları satır satır okuyorum şuan emre bey iyi bi doktormuş biz şuan araştırma safhasındayız e birzda maddiyat var tabi kolay değil bu işlemler Allah hayırlısını versin hepimize :Saruboceq:

çok haklısınız kızlar daha önce denedim mikro malesef tutmadı şimdi daha bi korkar oldum hatta rapor işi biraz uzasa falan diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ıvı de emre bey mi erdal bey mi tavsiyeniz?

raporlu zor olmuyo mu yanı pek bılgm yok rapor hakkında cnm bnde cok arastrdm bı kac yere gttm netten baktm ama ınanır mısın on gorusmeye gtmeden hem mujdecınn soledıklerıyle hemde burda emre beyın bı cok hastası wr onların yazdıklarıyla ısındım neden blmıorm ama burda olmalı dedım cok ılgılndı anlattı acıkladı.bn erdal bey hakkında bişey bılmıorm bu konuda bişey dıyemıcem ama hayırlısı derm.bıde sormak ıstıorm raporlu kaca gelıyo malıyet?

kızlar ben de daha önce ilk mikro denedim olmadı maleseff bu yazılanları satır satır okuyorum şuan emre bey iyi bi doktormuş biz şuan araştırma safhasındayız e birzda maddiyat var tabi kolay değil bu işlemler Allah hayırlısını versin hepimize :Saruboceq:

canlarım burda herkesın soledıgı tek sey ınsallh herkesn hayırlısıyla olur bıran once bebıslerı..bnde cok arastrdm bı kac yere gttm emre beye de tavsıye uzerıne gttım memnun kadlm ama daha baslamadk bu cumartesı bazı testler ıstemıstı onalrın sonucunu gostercem o zman bellı olcak ne zman baslıcagmz bnm ılk denemem ewet maddıyat etkılıyo.bak bızım burda bı hastahane wr cok yakın 10 dk surmez ordada yapılıo gelenler wr arada bıraz fark wr ıvıyle ucret olarak ama orası ozel bı hastahane bı bolumu tup bebek uzerıne ıvı merkez buda etkılıyo tabı dusuncelerımı.tecrube guven ılgı alaka ve tabı basarı oranları bnm ıcın daha agr bastı sende bnce dıkkate al bunları.amın canım hepımız ıcın hayırlısı...:Saruboceq:

melo seko çapadan alıyorum yaklaşık 2 ay gibi oldu gideli rapor çıkarmak zor değil şartlar uyuyosa hele.bizde erkek infertilesi var aynı şekilde ablamında öyle beraber gittik alıcaz perşembe günü tam belli olucak ama alaahın izniyle garanti...raporlu ilaçlarla 1500 lira.

oda benimle kararsız kaldı şimdi güvenilir güzel bi merkez arıyoruz.beraber aynı yerde yaptırmak istiyoruz aslında istediğimiz merkezlerin çoğunda sgk anlaşması yok malesef.hazır raporumuz varken biliyosun 2 hakkımız var raporda ama ıvı aklıma çok yattı.hayırlısı olsun..senin kaçıncı denemen ve tedavinin hangi aşamasındasın belki daha önce yazmışsındır ama ..

oda benimle kararsız kaldı şimdi güvenilir güzel bi merkez arıyoruz.beraber aynı yerde yaptırmak istiyoruz aslında istediğimiz merkezlerin çoğunda sgk anlaşması yok malesef.hazır raporumuz varken biliyosun 2 hakkımız var raporda ama ıvı aklıma çok yattı.hayırlısı olsun..senin kaçıncı denemen ve tedavinin hangi aşamasındasın belki daha önce yazmışsındır ama ..

bnm ılk denemm olcak daha baslamadm ewet yazıo nese cnm onmlı dgl bı daha yazrm :)) hafta sonu gorusmm wr bazı testler wrdı onları ıstedı yaptırdm cumartsı bellı olcak ne zman baslıcagm bu arada rapor sartlarına baktım bana hıc bırı uymuyo :) zaten daha onceden bılıodm da unutmusum :) olumunekankayizsmile

bide zayıflama konusunda yazmıssın sen kndın mı uyguluyosn dr mu onrdı bnmde bişilere ıhtıyacm wr bı haftadr bı lıste uyguluyorm pek faydası olmadı..

ben de umutta yaptırdım ilk denememi 6 ay önce sonuç başarısız ilgi alaka yok bide üstüne dünya kadar para gitti... bidaha Allah yaşatmasın hem maddi hem de en önemlisi manevi çöküntü :1no2:senağlama:çok üzgünüm::mymeka:

bu diyeti daha önce gittiğimiz bi diyetisyen vermişti ama öğle akşam çorbayı hızlı kilo verimi için vermişti aslında şimdi ben akşamları kıymalı sebze yiyorum çok güzel verdim ilk hafta leslie de yapıyorum.daha önce mikroda ilaçlar yüzünden 2 3 kilo almıştım ki dr beni resmen diyete soktuğu halde.sende istersen çorba sebzeyle başla bide mtlaka leslie yap farkı görüceksin.

ben de umutta yaptırdım ilk denememi 6 ay önce sonuç başarısız ilgi alaka yok bide üstüne dünya kadar para gitti... bidaha Allah yaşatmasın hem maddi hem de en önemlisi manevi çöküntü :1no2:senağlama:çok üzgünüm::mymeka:

cok uzuldm cnm hyırlısı allhtan ewet para gdıyo ona uzuluyosn zaten cunku maddıyat olarak az bı para degl ama manevıyat o da senı cokertıyo umutlanıyosn cunku ıstedıgın ozlemını duydugun bişey..herkese farklı oluyo galıba umuttan memnun olanlarda wr sen hangı yakadasın bı daha yaptırmayı dusunuyo musun pekı?:Saruboceq:

amin canım benimde ilk negatifti inşallah ikincilerde pozitifleniriz:)))sende rapor almayı denesene.

bu diyeti daha önce gittiğimiz bi diyetisyen vermişti ama öğle akşam çorbayı hızlı kilo verimi için vermişti aslında şimdi ben akşamları kıymalı sebze yiyorum çok güzel verdim ilk hafta leslie de yapıyorum.daha önce mikroda ilaçlar yüzünden 2 3 kilo almıştım ki dr beni resmen diyete soktuğu halde.sende istersen çorba sebzeyle başla bide mtlaka leslie yap farkı görüceksin.

bnmde hızlı wrmm lazm zten hem bnde wermek ıstıodm hemde emre bey dedı bıraz wr dıe :kedi: ewet baslamayı dusunuyorm bakalım hayırlısı ınss farkeder :))

cok uzuldm cnm hyırlısı allhtan ewet para gdıyo ona uzuluyosn zaten cunku maddıyat olarak az bı para degl ama manevıyat o da senı cokertıyo umutlanıyosn cunku ıstedıgın ozlemını duydugun bişey..herkese farklı oluyo galıba umuttan memnun olanlarda wr sen hangı yakadasın bı daha yaptırmayı dusunuyo musun pekı?:Saruboceq:

yaptırmayı düşünüyoruz ama KESİNNLİKLE UMUTTA değillll kötükedihüso :oklava: anadolu yakasındayım canım işte güzel bi yer bakıyorum kısmet bakalım :Saruboceq:

Son düzenleme:
yaptırmayı düşünüyoruz ama KESİNNLİKLE UMUTTA değillll kötükedihüso :oklava: anadolu yakasındayım canım işte güzel bi yer bakıyorum kısmet bakalım :Saruboceq:

kısmet hayatm bu taraf olabılır mı yoksa sadece anadolu yakası mı dıye dusunuyosn?bn tavsıye edebılırm ıvıyı sende bı arastr bıde bnce ozel hastahane olmasın yanı tup bebek merkezı olursa daha ıyı derm bn.hem hersey merkezde oluyo o zman..yanı kndılerıne aıt labaratuar fln oluyo..

Back
X