• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

Ya aklıma takılan bişi var benim uzun protokol olacak tedavim adetin 21 .günü başlanıo peki o süreçte (mucize bu ya) gebelik varsa ilaçların zararı oluyormu?
15 ay olmadı bu ay olabilir neden olmasın:D

Canım inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını veriri...

insallh cnm amın bn hıc bılmıom kı nasıl olur ılaclar zarr werr mı sn en ıyısı sorularını yaz :)) unutma emre beye sor bakalım bana ne dıcek belkı hemen baslamm bn daha kılo wermm lzm :))

Diğer topikteki duruşah arkadaşımız hamileymiş, Rabbim isterse olacak boşamı çabalıyoruz acaba diye düşünüyorum bazen.
Düşünsene yumurtaları toplanıyor döllenme gerçekleşmediği için tedavi 2 ay sonrasına kalıyor ve adet görmeyi beklerken gecikme sonucu hamile kaldığını öğreniyor.Eee demekki tüm yumurtalar toplanmamış ya neyi sorguluyorumki ,
Rabbim mucizesini verdi :nazar:
Darısı bize inşallah..

Diğer topikteki duruşah arkadaşımız hamileymiş, Rabbim isterse olacak boşamı çabalıyoruz acaba diye düşünüyorum bazen.
Düşünsene yumurtaları toplanıyor döllenme gerçekleşmediği için tedavi 2 ay sonrasına kalıyor ve adet görmeyi beklerken gecikme sonucu hamile kaldığını öğreniyor.Eee demekki tüm yumurtalar toplanmamış ya neyi sorguluyorumki ,
Rabbim mucizesini verdi :nazar:
Darısı bize inşallah..

amın cnm amın hayırlısı ınsallh :)

çok haklısınız kızlar daha önce denedim mikro malesef tutmadı şimdi daha bi korkar oldum hatta rapor işi biraz uzasa falan diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ıvı de emre bey mi erdal bey mi tavsiyeniz?

burcucum bekleme dönemleri çok sancılı geçiyor gerçekten umutsuzluğa kapılıyor insan.
ama beklemeye alma derim ben bebişlerimiz için korkularla yüzleşip onlara biran önce kavuşacağız inş.
bizim doktorumuz emre bey.ben onu öneriyorum.ama erdal beye gidenler de var burda.
sen git görüş derim ben ikisiyle de istersen.

kızlar ben de daha önce ilk mikro denedim olmadı maleseff bu yazılanları satır satır okuyorum şuan emre bey iyi bi doktormuş biz şuan araştırma safhasındayız e birzda maddiyat var tabi kolay değil bu işlemler Allah hayırlısını versin hepimize :Saruboceq:

amin canım hayırlısı olur inş. emre bey iyi bir doktor kesinlikle canım.

burcucum bekleme dönemleri çok sancılı geçiyor gerçekten umutsuzluğa kapılıyor insan.
ama beklemeye alma derim ben bebişlerimiz için korkularla yüzleşip onlara biran önce kavuşacağız inş.
bizim doktorumuz emre bey.ben onu öneriyorum.ama erdal beye gidenler de var burda.
sen git görüş derim ben ikisiyle de istersen.

haklısın ama şu raporumu alıyım elime hemen gidicem....

haklısın ama şu raporumu alıyım elime hemen gidicem....

slm canım bu arada hoşgeldin.bende iviye gidiyorum dr.um emre bey uzun protokol.rapor işi ile ilgili 2 aydır uğraştığını yazmışsın bize 1 haftada çıkar dediler.bir de ivide rapor geçmiyor sadece ilaçlara:((((biz tedavi sürecine başladık raporu yeni çıkartmaya kara verdik arştırdığmıza göre 1 haftada çıkıyormuş bizimki de erkek infertilitesi.

slm canım bu arada hoşgeldin.bende iviye gidiyorum dr.um emre bey uzun protokol.rapor işi ile ilgili 2 aydır uğraştığını yazmışsın bize 1 haftada çıkar dediler.bir de ivide rapor geçmiyor sadece ilaçlara:((((biz tedavi sürecine başladık raporu yeni çıkartmaya kara verdik arştırdığmıza göre 1 haftada çıkıyormuş bizimki de erkek infertilitesi.

iviyle görüştüm ben dün ilaçlarla 1500 falan geliyo dediler ve rapor geçiyomuş..valla 1 hafatda benim bildiğim çok zor birsürü test istediler bizden eşimin dopleri genetik testleri hormonları 15 gün arayla 3 sperm testi ama yinede bilmiyorum ...bizimde erkek infertilesi sayımız 7 milyon hareketlilik 7 morfoloji 5 çıktı bu sayılarla tüp bebek raporu çıkıcak..sana 1 haftada çıkar diye kim dedi.inşallah seninki öyle çıkar

tesekkür ederim. biz rapor alacağız. adetimi bekliyorum hormon testleri istediler benden. bende çikolata kisti var birde onun için ilaç verdiler :(

Back
X