- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
Merhabalar xiaominün robot süpürgesini araştırırken msjınızı gördüm..bir süredir kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla.tavsiye ediyor musuz?.ben şarjlı dikey süpürgesiyle robot süpürge arasında kaldım karar veremiyorum..gerçekten işe yarıyorsa robot süpürge daha rahat gibi geliyor..videolarıını ürün incelemeleri vs izledim ana gerçek görüşleri mi reklam için mi güvenemedim açıkçası..sizin gibi kullanan birisinden görüş alamak daha iyi olacak..
selamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
belki onlar da siz gideceksiniz diye temizlenmiştirBen de çalışıyorum. Evim sürekli tertemiz ve düzenli değil malesef. Ama arkadaşlara gittiğimde mükemmel evlerle karşılaşıyorum.
Sorun bende sanırım. Yetişemiyorum çoğu şeye.. Ya da boş vaktim olursa keyfime bakıyorum yayılıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü kararsızım
Kaç metre kare eviniz ?Bugün içini boşalttım ve tüm evi süpürdü (banyo hariç). Çıkan pislik bu. Bu arada her gün çocuk odasını, antreyi ve salonu süpürüyor. Ya her gün süpürmediği tek yer yatak odası ve mutfak. Evimde 2 tane kedi var. Keşke koltukları da süpürebilsekendisi süpürdüğü için mükemmel kolaylık sağlıyor. Mesela bugün ben süpürmüş olsaydım camları ve mutfak dolap kapaklarını silemezdim. Evde her yer cam mübarek. Süpürme işi ortadan kalkınca acayip rahat oluyor. Her gün 15.30da evi süpürmeye başlıyor ve 16.30 civarında bitiriyor (antre, banyo ve salon). Eve geldiğimde mis gibi oluyor. Başta almak istememiştim, eşim çok istiyordu. Keşke en başında alsaymışım. Şimdiye kadar kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu. Süpürge olunca evi de mecbur toplu bırakmaya başladık. Evim çok dağınıktı bir ara ipin ucu kaçmıştı. Ama şimdi daha toplu. Bana kalan yer silmek ve toz almak. Onu da eşimle bölüşüyoruz genelde.
belki onlar da siz gideceksiniz diye temizlenmiştir
Kaç metre kare eviniz ?
Çok ses yapiyor mu bu mükemmel şey
Bide kaç tl ye aldiniz ?
Pahaliymis ama iş gücünü azaltiyor çok kullanislıSanırım 160-180 m2 arasında. Baya büyük. Her gün sadece antre salon ve banyo süpürüyor yaklaşık 59 m2 falan herhalde bu alan (girebildiği süpürdüğü alan). 2174 tlye mi ne aldım. Türkiye xiaomi garantili. Çok ses yapmıyor. Ama benim süpürgem de rowenta ultra silence. Ona göre ses yapıyor tabii. Genelde bulunmadığım odayı süpürttürüyorum sorun olmuyor. Halılara falan da tırmanıyor rahatlıkla.
şöyle alıntılayım da markası kalsın kenarda :)Sanırım 160-180 m2 arasında. Baya büyük. Her gün sadece antre salon ve banyo süpürüyor yaklaşık 59 m2 falan herhalde bu alan (girebildiği süpürdüğü alan). 2174 tlye mi ne aldım. Türkiye xiaomi garantili. Çok ses yapmıyor. Ama benim süpürgem de rowenta ultra silence. Ona göre ses yapıyor tabii. Genelde bulunmadığım odayı süpürttürüyorum sorun olmuyor. Halılara falan da tırmanıyor rahatlıkla.
Onlar gelmeden temizliyorlardır pekı arkadaşına bi habersiz git temiz mi:)Ben de çalışıyorum. Evim sürekli tertemiz ve düzenli değil malesef. Ama arkadaşlara gittiğimde mükemmel evlerle karşılaşıyorum.
Sorun bende sanırım. Yetişemiyorum çoğu şeye.. Ya da boş vaktim olursa keyfime bakıyorum yayılıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü kararsızım
Benım kayınvalide pımprıkliherkes temizlik üzerine konuşmuşta bi iki kişi hariç kimse de dememiş ki kayınvalideni ne ilgilendirir?ister müze gibi tertipli, bal dök yala yaparım, ister *** içinde otururum, benim evimde benimle yaşamayan kimseyi ilgilendirmez. ha benimle yaşayan da elini taşın altına sokuyosa yorumlarını ciddiye alırım sadece.
bidaha kv nizle böyle bi konu geçerse söyleyeceğiniz tek şey şu "beni lütfen başkalarıyla kıyaslamayın hoşlanmıyorum, ayrıca benim evimin temizliği kimseyi ilgilendirmez"
Pahaliymis ama iş gücünü azaltiyor çok kullanislı
Eşim sesi çok olur diye beni kandirma derdinde biraz o yüzden sormustum size sesini
Tamam işte onu ilgilendirmezBenım kayınvalide pımprıkli
Ben dagınıgım pisimdir temız olamıyorum eleştırır
Temizlik hastası olmak istemezdim
Yine de evi topluyorum
Bu hangi marka model acaba?Bugün içini boşalttım ve tüm evi süpürdü (banyo hariç). Çıkan pislik bu. Bu arada her gün çocuk odasını, antreyi ve salonu süpürüyor. Ya her gün süpürmediği tek yer yatak odası ve mutfak. Evimde 2 tane kedi var. Keşke koltukları da süpürebilsekendisi süpürdüğü için mükemmel kolaylık sağlıyor. Mesela bugün ben süpürmüş olsaydım camları ve mutfak dolap kapaklarını silemezdim. Evde her yer cam mübarek. Süpürme işi ortadan kalkınca acayip rahat oluyor. Her gün 15.30da evi süpürmeye başlıyor ve 16.30 civarında bitiriyor (antre, banyo ve salon). Eve geldiğimde mis gibi oluyor. Başta almak istememiştim, eşim çok istiyordu. Keşke en başında alsaymışım. Şimdiye kadar kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu. Süpürge olunca evi de mecbur toplu bırakmaya başladık. Evim çok dağınıktı bir ara ipin ucu kaçmıştı. Ama şimdi daha toplu. Bana kalan yer silmek ve toz almak. Onu da eşimle bölüşüyoruz genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?