tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

benim evimi görsen varya leş gibidir
temizle temizlee hala işim bitmiyor
Valla ben de titiz bi insanim butun gun temizlik yapiyorum ama hicbi zaman evim temiz diyemiyorum hep giremedigim bi delik kaldi kesin orasi les gibi hissiyati var
2 kopek 2 kedi 2 insan yasiyor evde, sabah gozumu aciyorum elimde supurge aksam bezi elimden birakiyorum uyuyorum ona ragmen yok olmuyor, bok goturuyo bu evi diye cildiriyorum
İse girince nolcak bakalim huniyi takar gezerim artik

siz hem çalışıyorsunuz,hem ev temizliği,yemek,çocuk,misafir vs,üstüne kayınvalide çemkirmesi.Pardon ama eşiniz ne yapıyor?Sadece çalışıp, gelip sizin topladığınız evde yemeğini yiyor.o yardım etsin,toplasın evi ya da yemek yapsın..ya da temizlikçi tutun.Ya da çalışmayı bırakıp rahat rahat ev temizliği yapın.Çok sinirliyim size ve pek çok kadına yapılan bu muameleye.Kadınların sömürülmesinden başka bir şey değil.kaynananıza deyin oğlu temizlesin evi.

benim evimi görsen varya leş gibidir
temizle temizlee hala işim bitmiyor
Niye öyle olsun canım?
Tuvaletler ve mutfak temizse bence yeterlidir.
Kim her gün süpürge açıyor ki?
Herkes akşamın kör karanlığında koşa koşa eve gelip 3 lokma yiyip yatıyor.
Anca televizyon,sohbet,varsa çocuk eyleme yapılabiliyordur en fazla bence.

benim 15 martta gün var.
eyvahlar olsun.. bide eşimin akrabalari..
biliyorum ki fena eleştiri alicam
nasıl olucak bende bilmiyorum 3 haftam var.

Oglum mayista 3 yasina girecek. Oynamadigi halde oyuncaklari her yere yayiyor.
Ben çalışmıyorum ona ragmen yetisemiyorum. Kayinvalidenizi kulak ardi edin. Hem calisip hem dört dörtlük her seye yetismek cok zor.

Oglum mayista 3 yasina girecek. Oynamadigi halde oyuncaklari her yere yayiyor.
Ben çalışmıyorum ona ragmen yetisemiyorum. Kayinvalidenizi kulak ardi edin. Hem calisip hem dört dörtlük her seye yetismek cok zor.
kızımla üç ay arasi varmiş benim kızım 3 gün önce 3 yaşına girdi maşallah:)
dagitiyor o babaanneye kaçinca topluyorum

Ona bakma sen cok iyi birsey basariyorsun her kadiñ yapamaz yapmamali da zaten.. disarda calisip cocuk bakip birde ev temizlesin diyenler yazık günah yani.. sana laf yapacağına oğluna desin dE sana yardım etsin o ya da yardımcı tutsun

Ben evimi misafirden ziyade kendime temizliyorum :) evim kolay kolay dağınık olmaz. Herşeyin yeri var herşeyi yerine koyarım. Haftada bir büyük temizlik yaparım fırsat buldukça supurur, silerim. En önemlisi düzenli ev. Ev duzenliyse temiz de görünüyor.
Not: çalışıyorum, okuyorum, çocuğum var :)

Çocuk yokken çalışıyordum,evimi bir nebze temiz,düzenli tutabiliyordum. Kızım doğduktan sonra işten ayrıldim,ve öyle huysuz uyumayan bir bebekti ki,yemek yapabilirsem,yiyebilirsem şükrediyordum ne temizliği.
Neyse okula başladı,ben rahattim,evim yine derli toplu olmaya başladı(4 yaş sonrası)derken uzun sürmedi,oğlum oldu.
Hala dağınığım zira oğlum duvar boyamaktan tutunda,çekmece karıştırmaya(kavanoz,cam damacana vs kırıyor tabi bos dururmu),bulasık camasır makinelerini çalıştırmaya hatta klozete dahi elini sokmaya çalışırken aksi olmasi beklenemez.
Öncelik çocuklar şu an,büyüsünler,evi müze gibi yapmak 2 saatimi alır,dert etmiyorum.
Sizde tıkayın kulaklarinızı,yavrunuzla gecireceğiniz 2-3 saati de harcamayin,ev işi nankor zira. Arkanizi döner dönmez yine dağılıyor.

Temizlik farklı, dağınıklık farklı birşey bence. Mesela ben evi dip köşe temizlerim toparlarım, 1 saat sonra hiç temizlik yapılmamış toplanmamış gibi olur kızım sağolsun. Çok dağıtıyor devamlı toplamaya çalışıyorum ama örnek ben salonu toplarken o gidiyor odasını ya da mutfağı dağıtıyor. Bir ara depresyona girecektim ama saldım bende artık. Sonuçta evim temiz. Dağınık olması pis olduğu anlamına gelmiyor. Bu arda üstelik ben evdeyim ona rağmen yetişemiyorum.
Boşverin nasıl mutlu huzurluysanız öyle yaşayın kimsenin lafına bakmayın.

Çok yoğun çalışıyorum bir taraftan kpss ye çalışıyorum bi de hamileyim . Hiç uğraşamam bal dok yala olmayiversin . Beğenmeyen kirli bulan da gelmesin evime .
Haftada 2 kere eşim süpürür ben silerim toz alırım . Günlük de mutfak tezgahini fırını tuvaleti yıkarım bitti gitti

biz eşim ben ve çocuk sabah 8de çıkıp akşam 7de giriyoruz eve. sadece üst baş değiş yemek yenin bitmesi bile oluyor 8,8:15. o saatten sonra ne kdar ne yapılırsa halin ne kadar varsa. ama şu çalışan kadınlarda en tahammül edemediğim şey bende o da aynı saatte evden çıkıp aynı saatte giriyorsak neden ev işi benim oluyor? en yardım eden erkeğin bile payı max %30 dur. işte bu haksızlığa tahammül edemiyorum ben. bi de "eşine yardım" mevsuzu var cinlendiğim. çok iyi niyetli gibi görünüyor ama adı üstünde "yardım". yani asli sorumlu sensin, ben lütfedersem yardım ederim, bi de ettim diye mikemmel eş sayılırım çünkü sonuçta hiç yapmayanlar var di mi

sağlıklı olsunlarda daginik olsun ev..
kayinvalidemin evi temiz ama daginik kız onlarda duruyor dagitiyor
ee yapacak bişey yok.:)

Homeoffice çalışıyorum, evden bildiriyorum, öyle birşey yok...

4 yaşına yaklaşan bir oğlum var, evin halini tahmin edebilirsiniz. Ben çalışırken koltuklara fondötenimi mi sıvamadı, CD kalemleriyle mi yazmadı, pahalı parfümlerimi evin her yerine mi sıkmadı Çocuklu bir evin toplu olması imkansız zaten. Evden çalıştığım halde evin işine yetişemiyorum. Bazen yemek bile yapamıyorum dışardan söylüyoruz.

Evet kadınım, robot değil...

Ev hanımı kadınların yetiştirdiği paşalarla evliyiz,arada ezilen bi nesiliz. Yazık bize.

Kaynanan belliki hic calismamis ve evini temizlicrk cok vakti olmuski calisan insanin halinden anlamiyo brn butun hafta elimi bisiye surmuyorum yorgunlukdan yapamiyorum 1 gun tatil gunumdr evimi temizliyorum hergun 12 saat calisio bide eve gidip temizlikle ugrasamiyorum hal kalmiyo insanda

evet anlamiyor
eleştirir evime nasıl bakış attığı da bilirim..
geçen gün abimler gelecekti yengemin evimi beğenmeyecegi düşündü..
yengemin evi görse .. nasıl olduğu anlardi bilmediği için evimi temiz tutmami istedi..
laf anlamiyor.
o gün çamaşırlarim yatak odasindaydi bi daginikti ki..
ne olacak ki ben hiç prim yapmadim..
insanlık hali evi temz tutamiyorsun çalışan olunca..
elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum
her zaman eleştriri oğlu da anasi da pimpirikli..
zor böle insanlarla başetmek

işte normal bir durum.
hangi biriyle ilgileneceksin .
evine gelmesin bence en iyi olan cafe:) yada evden yiyecek götür piknik yapabilirsin daha mantıklı:)

Ayy ben çalışmadığım halde her gün tertemiz değil. Oyuncak dağınıklığını geçtim kızım dağıtıyor hadi onu. Ama tam temizlikten bahsediyorsunuz. Her gün sil süpür dolap boşalt sil yapamam yani yapamıyorumda. Şuanda da hamileyim yemek bile zorla yapıyorum bazen onuda yapmıyorum kızıma kadar bişiler hazırlıyorum sadece.
Dip bucak temizliği sürekli yapılırsa zaten başka şeyler yapılmaz gibi geliyor her gün mobilya mı çekilir yani.
Bence durumun iyi bile çalışana göre zorlandığında destek al dışardan haftada bir yada iki haftada iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…