Valla ben de titiz bi insanim butun gun temizlik yapiyorum ama hicbi zaman evim temiz diyemiyorum hep giremedigim bi delik kaldi kesin orasi les gibi hissiyati varbenim evimi görsen varya leş gibidir
temizle temizlee hala işim bitmiyor
Niye öyle olsun canım?benim evimi görsen varya leş gibidir
temizle temizlee hala işim bitmiyor
kızımla üç ay arasi varmiş benim kızım 3 gün önce 3 yaşına girdi maşallah:)Oglum mayista 3 yasina girecek. Oynamadigi halde oyuncaklari her yere yayiyor.
Ben çalışmıyorum ona ragmen yetisemiyorum. Kayinvalidenizi kulak ardi edin. Hem calisip hem dört dörtlük her seye yetismek cok zor.
Ona bakma sen cok iyi birsey basariyorsun her kadiñ yapamaz yapmamali da zaten.. disarda calisip cocuk bakip birde ev temizlesin diyenler yazık günah yani.. sana laf yapacağına oğluna desin dE sana yardım etsin o ya da yardımcı tutsunselamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
sağlıklı olsunlarda daginik olsun ev..Çocuk yokken çalışıyordum,evimi bir nebze temiz,düzenli tutabiliyordum. Kızım doğduktan sonra işten ayrıldim,ve öyle huysuz uyumayan bir bebekti ki,yemek yapabilirsem,yiyebilirsem şükrediyordum ne temizliği.
Neyse okula başladı,ben rahattim,evim yine derli toplu olmaya başladı(4 yaş sonrası)derken uzun sürmedi,oğlum oldu.
Hala dağınığım zira oğlum duvar boyamaktan tutunda,çekmece karıştırmaya(kavanoz,cam damacana vs kırıyor tabi bos dururmu),bulasık camasır makinelerini çalıştırmaya hatta klozete dahi elini sokmaya çalışırken aksi olmasi beklenemez.
Öncelik çocuklar şu an,büyüsünler,evi müze gibi yapmak 2 saatimi alır,dert etmiyorum.
Sizde tıkayın kulaklarinızı,yavrunuzla gecireceğiniz 2-3 saati de harcamayin,ev işi nankor zira. Arkanizi döner dönmez yine dağılıyor.
biz eşim ben ve çocuk sabah 8de çıkıp akşam 7de giriyoruz eve. sadece üst baş değiş yemek yenin bitmesi bile oluyor 8,8:15. o saatten sonra ne kdar ne yapılırsa halin ne kadar varsa. ama şu çalışan kadınlarda en tahammül edemediğim şey bende o da aynı saatte evden çıkıp aynı saatte giriyorsak neden ev işi benim oluyor? en yardım eden erkeğin bile payı max %30 dur. işte bu haksızlığa tahammül edemiyorum ben. bi de "eşine yardım" mevsuzu var cinlendiğim. çok iyi niyetli gibi görünüyor ama adı üstünde "yardım". yani asli sorumlu sensin, ben lütfedersem yardım ederim, bi de ettim diye mikemmel eş sayılırım çünkü sonuçta hiç yapmayanlar var di mi
işte normal bir durum.Çok yoğun çalışıyorum bir taraftan kpss ye çalışıyorum bi de hamileyim . Hiç uğraşamam bal dok yala olmayiversin . Beğenmeyen kirli bulan da gelmesin evime .
Haftada 2 kere eşim süpürür ben silerim toz alırım . Günlük de mutfak tezgahini fırını tuvaleti yıkarım bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?