Aynen.sağlıklı olsunlarda daginik olsun ev..
kayinvalidemin evi temiz ama daginik kız onlarda duruyor dagitiyor
ee yapacak bişey yok.:)
Dagittigiyla oynasa icim yanmayacak. Sadece etfmrafa atip bırakıyorkızımla üç ay arasi varmiş benim kızım 3 gün önce 3 yaşına girdi maşallah:)
dagitiyor o babaanneye kaçinca topluyorum
Öle de benım koca her işi kadın yapar diye düşünüyorEv işi çalışan kişilerde iki tarafa aittir. Kadınların birbirlerine bu şekilde giydirmesi de ilginç gerçekten.
Benım kızda öle. Ne yapayım o uyurken toplarsın :) allahtan benım kız babaanneye kaçıyorDagittigiyla oynasa icim yanmayacak. Sadece etfmrafa atip bırakıyor
Benimkinin de allahtan babaannesi uzaktaBenım kızda öle. Ne yapayım o uyurken toplarsın :) allahtan benım kız babaanneye kaçıyor
En önemli kalıtelı zaman çocuklarıyla geçireceğim zamandır bana bi saat yetmiyor uzun zaman lazım ev işleri önemli değil çocuklar daha önemli şu annesını susturan Atakan kayalar gibi olmasınAynen.
Eşyaya hizmet edeceğim,evim derli toplu duracak diye ne kendimi,ne de çocuklarımı hırpalayamam.
Tabi ki temizlik yapılıyor,,toparlanıyor evim,arada yardimcı da aliyorum ama inanın kaliteli geçireceğim zamandan önemli değil benim için.
Sizde kulak asmayin. Oldugu kadar olsun,
Onlar bakıyor alıştı ben çalışıyorum bu normal bir durum yapacak bişey yokBenimkinin dr allahtan babaannesi uzakta
Bebis açısından normal tabi de ben yakinimda kayinvalide cekememOnlar bakıyor alıştı ben çalışıyorum bu normal bir durum yapacak bişey yok
5 yıldır altlı üstlüyüm bana çok karışır ama ben heee der geçerim dinlememBebis açısından normal tabi de ben yakinimda kayinvalide cekemem
Çocugu olup çalişan kadin dip köşeye pek girmiyor.Evin asgari düzeyde temiz derli toplu.Bende çalışıyorum ve çocuğum olmadığı halde, hafta sonu da çalışmadığım halde halâ yeterli temizlik yapamadığımı düşünüyorum. İşten geliyorum lavaboya giriyorum inan bir yerleri silip temizlemekten ne için girdiğimi unutup çıkıyorum, su içmeye mutfağa gidiyorum orayı burayı yıkayayım, sileyim derken bir bakmışım su içmeden yatmışım. Temizliyorum temizliyorum oh mis gibi oldu diyorum ama aynı hafta hem camları, yerleri silip hem kapıları, dipleri, köşeleri temizleyemiyoruz sonuçta bilmem kaç volt elektrikli motor yok biz de illa ki eksik kalan yerler oluyor ve bize batıyor. Evde durupta düzenli temizliğini yapan kadınlar gibi olmaması gayet normal bunun alışıp alışmamakla bir ilgisi de yok alışılacak bir şey yok çünkü çalıştığınız için yorgun oluyorsunuz ama fıldır fıldır aklımızda cuma günü geldiğinde temizliğe nereden başlasam diye dönüyor düşünceler yani. Bence takılmayın benim adım hıdır elimden gelen budur deyin geçin herkesin kapasitesi, enerjisi bir değil. Ben birileriyle kıyaslanmaktan nefret ederim.
Eşinizin annesinden süper entellektüel birisinin çıkması mucize olurdu zaten. Öğrenci evlerinde zaman geçiren insanlar biraz daha gelişmiş oluyor.Öle de benım koca her işi kadın yapar diye düşünüyor
Çocugu olup çalişan kadin dip köşeye pek girmiyor.Evin asgari düzeyde temiz derli toplu.
Bazen takatim kalmıyor bide 2 yaşında bir kızım var.
ben sizin yerinizde olsam eve gelir genel toparlamayı yapar sonra kahvemi içip neflx izlerdim bol bol.
kızımı uyutup izlemeye calisiyorum bu defa uykusuz kaliyorum.
Şuan ne düsüncedeyim biliyormusunuz..gerçekten çocuk yokken kendime iş cikariyomuşum.
Merhabalar xiaominün robot süpürgesini araştırırken msjınızı gördüm..bir süredir kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla.tavsiye ediyor musuz?.ben şarjlı dikey süpürgesiyle robot süpürge arasında kaldım karar veremiyorum..gerçekten işe yarıyorsa robot süpürge daha rahat gibi geliyor..videolarıını ürün incelemeleri vs izledim ana gerçek görüşleri mi reklam için mi güvenemedim açıkçası..sizin gibi kullanan birisinden görüş alamak daha iyi olacak..Valla şöyle diyim bugün evden çıkmadan çalıştırdım. 51dk da 49 m2 alan temizleniş. Yavaş yavaş gidiyor, çekim gücü iyi. Ben silme özellikli almadım çünkü onlarda halıyı nemli bırakma gibi şeyler olabiliyormuş. Etraf dağınık olmasa evi yeni temizledim sanacağım. O kadar temiz yerler. Baya da toz topluyor, kedi tüyünü de alıyor. Artık bana yerler silmesi kaldı bir tek. Arada da derin temizlik yaparım oldu bitti. Neredeyse her yeri süpürdü çünkü (masa altına sandalye ayakları dar olduğu için sığamadı, koltukda yere yakın olduğu için sığamıyor)
Xiaomi mi vacuum cleaner aldım ben. Basit bir model. 2174 tlye aldım. Aynı model daha ucuza da var ama benim aldığım xiaomi türkiye garantili, onlar değil. Gittigidiyordan aldım bu arada, 15 gün sonra kargoya verilir diyordu ama bir haftada elimde oldu. Alırken de gönülsüz almıştım açıkçası (eşim istiyordu) o paraya kadın alsak diyordum ama her gün aynı saatte evi süpürecek kadın da çok daha masraflı olur.
işte ben de sizin gibi insanlara bayılıyorum, çok takdir ediyorum. Ablam da böyledir. Her zaman bir corb a bor çeşit yemek hazırdır bir kosede. Evi daginik olmaz kolay kolay. Masallah size
benimki her daim temiz ve düzenli açıkçası ve genelde dolabımda bir tencere yemeğim hep vardır. Ama çocuğum yok, çocuklu ev farklı, kıyaslanamaz gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?