tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Benım cevremde calısan bayanların cogu temizlikci alıyor evine valla dip kıyı köşe icin. Bir arkadasım calısmıyor o bile temizlikci alıyor sen düsün
Bende 3 aya evleniyorum ve calısıyorum . Cocuk olmadıgı sürece iki günde bir gündelik yer süpürme silme faslını yapabilirim diye düsünüyorum ama cocukla cok zor. Ayrıc kayınvalidenizide cok kaba ve anlayıssız buldum. Bence söylediklerini takmayın daha da kudursun:)

sağlıklı olsunlarda daginik olsun ev..
kayinvalidemin evi temiz ama daginik kız onlarda duruyor dagitiyor
ee yapacak bişey yok.:)
Aynen.
Eşyaya hizmet edeceğim,evim derli toplu duracak diye ne kendimi,ne de çocuklarımı hırpalayamam.
Tabi ki temizlik yapılıyor,,toparlanıyor evim,arada yardimcı da aliyorum ama inanın kaliteli geçireceğim zamandan önemli değil benim için.
Sizde kulak asmayin. Oldugu kadar olsun,

En önemli kalıtelı zaman çocuklarıyla geçireceğim zamandır bana bi saat yetmiyor uzun zaman lazım ev işleri önemli değil çocuklar daha önemli şu annesını susturan Atakan kayalar gibi olmasın

Çocugu olup çalişan kadin dip köşeye pek girmiyor.Evin asgari düzeyde temiz derli toplu.
Bazen takatim kalmıyor bide 2 yaşında bir kızım var.
ben sizin yerinizde olsam eve gelir genel toparlamayı yapar sonra kahvemi içip neflx izlerdim bol bol.
kızımı uyutup izlemeye calisiyorum bu defa uykusuz kaliyorum.
Şuan ne düsüncedeyim biliyormusunuz..gerçekten çocuk yokken kendime iş cikariyomuşum.

Bebeğim 3aylik olmak üzere ne temizliği çoğu zaman yemek bile yapmıyorum onunla gecirdigim vakit daha kıymetli, eşim ses etmez sağ olsun yasayalım iyi olalım yeter. Bir internet sitesinden temizlik hizmeti alıyorum arada, haftada 1 süpürge, mutfagim hep topludur o takıntı wc de öyle... geçinip gidiyoruz

Aslında haklısınız bu kadar kendimi paralamaya gerek yok

evet temiz.
tertemiz degil ama düzenli ve derli toplu.Bankaciyim tahmin edersiniz ki 8 de evden çıkıp 7 de geliyorum.bir kızım var 4 yasinda bizle cikip krese gidiyor aksam beraber geliyoruz.esim de bankacı ayni saatlerde evdeyiz..
suan 7 aylık hamileyim..
duzenim şu;
carsamba gunleri aksam supuruyorum toz aliyorum siliyorum.
bir de ctesi ya da pazar hangi gun olursa o gun sabahtan yemeğe girisip aksama kdr temizlikle boğusuyorum.
camasir derdim pek olmuyor kurutma makinasi sağolsun.
ütü de eşimin ellerinden öper..
2.bebisten sonra kismetse ayda 1 kez camlar,dolap icleri halilar fln icin kadın cagaricam..
bir de ev boş bizde tum gün dagitan döken yok o yüzden sizin dagilmasi falan cok normal

Çalışan ve çalışmayan herkesin evi tertemiz ve düzenli değil tabiki bu pembiş gelinlerden sonra mi çıktı bu izlenim bilmiyorum ki. Yani herkes durup durup evini duzenleyip temizlemiyor

Merhabalar xiaominün robot süpürgesini araştırırken msjınızı gördüm..bir süredir kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla.tavsiye ediyor musuz?.ben şarjlı dikey süpürgesiyle robot süpürge arasında kaldım karar veremiyorum..gerçekten işe yarıyorsa robot süpürge daha rahat gibi geliyor..videolarıını ürün incelemeleri vs izledim ana gerçek görüşleri mi reklam için mi güvenemedim açıkçası..sizin gibi kullanan birisinden görüş alamak daha iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…