Tüm emeklerim çöp oldu :(

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.271
12.636
448
Hanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım :(

Hanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım :KK43:
Merhaba hangi merkezde denediniz benim de 3 kez aynı sey geçti basimdan 4.tedavime hazırlanıyorum sebepsiz infertelite grubundaki her şey normal ama olmadı:(

Merhaba hangi merkezde denediniz benim de 3 kez aynı sey geçti basimdan 4.tedavime hazırlanıyorum sebepsiz infertelite grubundaki her şey normal ama olmadı:KK43:
Araştırma hastanesi. Dr ye gğveniyordum yoksa hastane Ekip hepsi berbat. Ama doktordan da memnun kalmadım.

Allah yar ve yardımcımız olsun , dilerim bu sene biz anne olmayı bekleyenlerin dualarının kabul olduğu bir sene olur ve evlatlarımıza sağ saglim kavuşuruz inşallah ❤️ umutsuzluk yok yaşadığımız süreçte lütfen umutsuz ve olumsuz olmayın.

Hanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım :KK43:
Bence labaratuvar değiştirin aynı hastanede farklı doktorla devam etmeyin ekibi beğenmediyseniz.
Sonuçta tüp bebek tek bir doktorla yapılan işlem değil ve malesef öyle diş dolgusu yaptırmaya da benzemiyor. Her deneme ayrı masraf, emek, acı, umut. Isin psikolojik boyutu çok daha fazla yıpratıyor.

Doktorla ilgili neden memnun kalmadınız Allah aşkına ya bende ona gidecektim önümüzdeki adetimle :KK43: Allah'ım yaaa niye öyle oldu ki
İnsan Bi çıkar açıklama yapar. Şu şu neden den dolayı yumurtalar boş çıktı. Yada rezerv lerin az zaten vitamin takviye kullan hiiç bişey demedi.

İnsan Bi çıkar açıklama yapar. Şu şu neden den dolayı yumurtalar boş çıktı. Yada rezerv lerin az zaten vitamin takviye kullan hiiç bişey demedi.
Yakup kumtepe benimde eski doktorum kendisi oldukça soğuk gerektiğinde azarlamaktan çekinmeyen birisi. Yard.doç olduğu yıllardan beri tanıyorum. Çok eskiden çok iyi bir doktordu ancak şuan yoğunluktan kime ne tedavi uyguladığını bile hatırlamıyor kafası çok dolu. bana yapma gerek yok dediği şeyi sonra neden yapmadın diye azarladı. Ondan asla ilgi beklemeyin soru sorduğundada azarlayıp tersliyor zaten. Agresif bir adam.

Yakup kumtepe benimde eski doktorum kendisi oldukça soğuk gerektiğinde azarlamaktan çekinmeyen birisi. Yard.doç olduğu yıllardan beri tanıyorum. Çok eskiden çok iyi bir doktordu ancak şuan yoğunluktan kime ne tedavi uyguladığını bile hatırlamıyor kafası çok dolu. bana yapma gerek yok dediği şeyi sonra neden yapmadın diye azarladı. Ondan asla ilgi beklemeyin soru sorduğundada azarlayıp tersliyor zaten. Agresif bir adam.
Bende kendisine gidecektim :( şimdi çok kararsız kaldım acaba tekrardan bunyamın beyde mi devam etsem diye

Bende kendisine gidecektim :KK43: şimdi çok kararsız kaldım acaba tekrardan bunyamın beyde mi devam etsem diye
Valla canım imkanın varsa paranı erzurumda çöp etme lablar çok kötüymüş orda hele buharada bence istanbulda memorial labı çok iyi birde amerikan hastanesi türkiyede en iyi yerler memorialda herşey dahil 15 bine yapıyorlarmış. Ama eğer imkanım yok diyorsan yine üniversitenin labı biraz daha iyi

Merhaba,

Çok üzücü biliyorum ama bence pes etmeyin. Sizin gibi olan çok insan okuyoruz bu forumda. Sonraki denemelerinde çocuğu oluyor. En az 3 kez denemek gerekli diye düşünüyorum.

Foliküllerin içinin boş çıkması birçok nedenden olabilir. Daha önce bakılmadıysa DHEA kandan baktırılıp biosteron tablet başlanabilir (benim yaşım 35 oldu, amh da düşük 0,41, çok bir folikülüm yok) bence biosteron gerçekten işe yarıyor. Benim 4 folikülümden 5. güne giden 2 tane olmuştu. Sonra biosteronu kestik, 3 ay sonra 6 folikülden 1 adet 5. gün 1 adet 6. gün embrosu oluştu. İlki daha iyiydi gibi geliyor.

İlaç dozları olsun, tedavi protokolü olsun bunlar boş yumurta olmasına neden olabiliyormuş. Bir sonraki denemede size daha uygun bir tedavi yapılır. Bu sırada lütfen her gün en az 30 dakika yürüyüş yapın, dengeli ve sağlıklı beslenin. İnşallah bir sonraki denemenizde güzel embryolarınızdan güzel bebekleriniz olsun.

Back
X