Tüm emeklerim çöp oldu :(

Merhaba,

Çok üzücü biliyorum ama bence pes etmeyin. Sizin gibi olan çok insan okuyoruz bu forumda. Sonraki denemelerinde çocuğu oluyor. En az 3 kez denemek gerekli diye düşünüyorum.

Foliküllerin içinin boş çıkması birçok nedenden olabilir. Daha önce bakılmadıysa DHEA kandan baktırılıp biosteron tablet başlanabilir (benim yaşım 35 oldu, amh da düşük 0,41, çok bir folikülüm yok) bence biosteron gerçekten işe yarıyor. Benim 4 folikülümden 5. güne giden 2 tane olmuştu. Sonra biosteronu kestik, 3 ay sonra 6 folikülden 1 adet 5. gün 1 adet 6. gün embrosu oluştu. İlki daha iyiydi gibi geliyor.

İlaç dozları olsun, tedavi protokolü olsun bunlar boş yumurta olmasına neden olabiliyormuş. Bir sonraki denemede size daha uygun bir tedavi yapılır. Bu sırada lütfen her gün en az 30 dakika yürüyüş yapın, dengeli ve sağlıklı beslenin. İnşallah bir sonraki denemenizde güzel embryolarınızdan güzel bebekleriniz olsun.
Peki her seferinde tekrarlayan bir sorun mu boş folikül olışumu bilginiz varmı.

çoğu durumda kesinlikle değilmiş. Ya erken çatlamıştır, ya ilacın soğuk ortamda tutulmasında sorun olmuştur ya da ilaç dozları iyi değildir deniyor. Çok çok nadir olarak boş folikül sendromu diye bir şey varmış ama çok çok çok nadirmiş. O yüzden mutlaka deneyin. Büyük ihtimalle bir dahaki böyle olmayacak

Amh değerinizi bilmiyorum ama kendi adıma konuşursam ilk yumurta toplamamda 13 adet folikülden 1 yumurta elde edilebilmişti ve haliyle ilkinde olmadı. Hemşire üzüm gibiydi ama içi hep boştu demişti ohss olmayayım diye toplamamışlar adetin çok şiddetli olabilir korkma dedi. Öyle de oldu toplama işleminden birkaç gün sonra adet oldum. O ay dinlenip sonra tekrar başladım çok şükür evladımı kucağıma aldım. İlaçların vücuda etkilerini bilemiyoruz ilk tanışma olduğundan böyle olmuş olabilir.
Kendinizi güçsüz hissediyorsanız biraz dinlenin ama başlamadan mutlaka umutlu olun. Moral çok önemli tabi doktor da ama en önemlisi rabbimin ol demesi... rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. En yakın zamanda hayırlı haberinizi almak dileğiyle...

Amh değerinizi bilmiyorum ama kendi adıma konuşursam ilk yumurta toplamamda 13 adet folikülden 1 yumurta elde edilebilmişti ve haliyle ilkinde olmadı. Hemşire üzüm gibiydi ama içi hep boştu demişti ohss olmayayım diye toplamamışlar adetin çok şiddetli olabilir korkma dedi. Öyle de oldu toplama işleminden birkaç gün sonra adet oldum. O ay dinlenip sonra tekrar başladım çok şükür evladımı kucağıma aldım. İlaçların vücuda etkilerini bilemiyoruz ilk tanışma olduğundan böyle olmuş olabilir.
Kendinizi güçsüz hissediyorsanız biraz dinlenin ama başlamadan mutlaka umutlu olun. Moral çok önemli tabi doktor da ama en önemlisi rabbimin ol demesi... rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. En yakın zamanda hayırlı haberinizi almak dileğiyle...
Çok teşekküt ederim iyi dilekleriniz için. Rabbim evladınızı iyi insanlarla karşılaştırsın ❤️

Oncelikle gecmis olsun ama tup bebek deneysel bir sey ve her defasinda ayni olacak diye bir sey asla yok.Simdi tavsiyem birkac ay propolis ari sutu polen( beeo olabilir) kullanin,beslenmeye dikkat edin kendinize iyi bakin fiziksel ruhsal..Ve doktor hastane icinize sinmediyse degistirin.Olacagina inanin, sayilara takilmayin 2 kez tup denedim ikisinde de 1 embriyom oldu.2.de hamileyim sukur.Umudunuzu yitirmeyin asla

Hanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım :KK43:
Canim oncelikle gecmis olsun..bu her ay degisebilen bisey..yani yumurtalarin bos yada dolu cikmasi..umutsuzluga kapilmayin..bende hemen hemen sizin dueumunuzdayimm..yani yumurta sayim az..cok sukur bos cikmadi..yumurtam..ama hep kalitesizdi..ama benim yas 40 olcak yakinda..buna ragmen 3. De kimyasal gebelik yasadim..size nacizane tavsiyem..tup bebek bir dhaa yaptirisaniz..ki insallah hic gerek kalmadan dogal yolla kalirainiz..ki olmassa ve tekrar deniyecek olursaniz..oncelikle 3 ay ilac tedavisi isteyin doktorunuzdan...belki etkisi olmicak ama hicbiseyde kaybetmezsiniz..her doktorun uyhuladigi ilac tedavisi farkli oluyo..ama hemen hemen ayni icerikli ilaclarin farkli markalarini veriyolar .suan bende yaza dogru dusunuyorum..ama yine bir 3 aylik ilac tedavisi olucam..olmadan asla lonk diye tup bebek tedavisi olmam..cunki rezerv azligi ve kalitesizligi yasiyorum..

Hanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım :(
Çok geçmiş olsun, ben de geçen hafta merkeze gittim tek yumurtam göründüğü için dr kabul etmedi, en az 2-3 yumurta gormem lazım dedi, benimde fsh yüksek, zor süreç, vitamin tarzı bir şey verdi gönderdi, siz hangi merkeze gitmistiniz?

Çok geçmiş olsun, ben de geçen hafta merkeze gittim tek yumurtam göründüğü için dr kabul etmedi, en az 2-3 yumurta gormem lazım dedi, benimde fsh yüksek, zor süreç, vitamin tarzı bir şey verdi gönderdi, siz hangi merkeze gitmistiniz?
Teşekkür ederim. Devlet hastanesi benim. Ama dr dalında çok iyi. Bana zamanın çok dar dedi.kontrollerde 8 9 yumurta görüyordu. Büyümesi çok iyi idi. Ama opu dan uyanınca işlem iptal dediler. Şok oldum. Fsh 9 benim

Back
X