Evet sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere budur kızlar.Daha önce böyle bişey duydunuz mu bilmiyorum. Lütfen yargılamayın beni çünkü ben de
durumumun çok saçma ve acınası olduğunu biliyorum.Bu arada 21 yaşındayım, üniversite okuyorum,derslerimde çok başarılı genel olarak mutlu ve huzurlu biriyim (bu bilgileri veriyorum ki düşünmenize yardımcı olsun)
Ben istiyorum ki tüm tanıdığım erkekler benden hoşlansın,benle ilgilensinler,beni beğensinler. Örneğin 3 kız 1 erkek oturuyoruz. O an o çocuğun benle ilgilenmesini istiyorum ki ilgileniyoda(bu his beni çok mutlu ediyor ama bir taraftan da çok rahatsız oluyorum).Bir erkek arkadaşımızın evine gidiyoruz kızlı erkekli o çocuk benle ilgilensin istiyorum(ilgileniyo ve bundan çok mutlu oluyorum ama ilerisi yok hiçbir beklentim olmuyo)mesela. Bu da artık bende alışkanlık oldu. Bazen kendimi durduramayıp arkadaşımın sevgilileri için bile aynı şeyleri düşünüyorum çünkü onlarda o sinyali bana veriyor.
Çoğunlukla kişilikleri oturmadıkları için onlara bişey demiyorum,benim yaşımdaki erkeklerin zaten istedikleri şeyler belli...Tabi ki suçun büyüğü bende ama!
Yani istediğim aslında biri beni beğensin,sevgiili olalım değil.Sadece beğensin bana hissettirsin istiyorum.Sonra da hiçbişey olmasın!
Ama neden? Neden böyle bişey istiyorum hep? Lütfen iyi kötü bir cevap verin çıldırmak üzereyim.
Sana her merhaba diyenin senden hoşlandığını sanma sendromuna girmişsin.
Yok canım öyle bi dünya.
Bide arkadaşlarının sevgilileri bile yeşil ışık yakıyor öylemi.
Valla onlar ne yollu kız diyorlardır benden demesi....
Evet sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere budur kızlar.Daha önce böyle bişey duydunuz mu bilmiyorum. Lütfen yargılamayın beni çünkü ben de
durumumun çok saçma ve acınası olduğunu biliyorum.Bu arada 21 yaşındayım, üniversite okuyorum,derslerimde çok başarılı genel olarak mutlu ve huzurlu biriyim (bu bilgileri veriyorum ki düşünmenize yardımcı olsun)
Ben istiyorum ki tüm tanıdığım erkekler benden hoşlansın,benle ilgilensinler,beni beğensinler. Örneğin 3 kız 1 erkek oturuyoruz. O an o çocuğun benle ilgilenmesini istiyorum ki ilgileniyoda(bu his beni çok mutlu ediyor ama bir taraftan da çok rahatsız oluyorum).Bir erkek arkadaşımızın evine gidiyoruz kızlı erkekli o çocuk benle ilgilensin istiyorum(ilgileniyo ve bundan çok mutlu oluyorum ama ilerisi yok hiçbir beklentim olmuyo)mesela. Bu da artık bende alışkanlık oldu. Bazen kendimi durduramayıp arkadaşımın sevgilileri için bile aynı şeyleri düşünüyorum çünkü onlarda o sinyali bana veriyor.
Çoğunlukla kişilikleri oturmadıkları için onlara bişey demiyorum,benim yaşımdaki erkeklerin zaten istedikleri şeyler belli...Tabi ki suçun büyüğü bende ama!
Yani istediğim aslında biri beni beğensin,sevgiili olalım değil.Sadece beğensin bana hissettirsin istiyorum.Sonra da hiçbişey olmasın!
Ama neden? Neden böyle bişey istiyorum hep? Lütfen iyi kötü bir cevap verin çıldırmak üzereyim.
sizin dediğiniz o merhaba olayı tek taraflı olur efendim :) karşılık görüyorum insanlardan,kendi kendime yaptığım bir şey yok.
Kızlar bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz ben bu yaptığım çok güzel demiyorum çok yanlış olduğunu biliyorum. Sadece ne yapabilirim nasıl çözebilirim diye soruyorum
Buna erkekler klasik Kezban sendromu diyor...
Bak iyi ya da kötü yazın demişsin ona dayanarak aç gözünü diyorum.
Kendi aralarında bile senden bahsedip gülüyorlardır...
Herkese yeşil ışık yakarsan milletin ne düşüneceğini aşikar..
Biri seni beğensin de ne olursa olsun yani öylemi ? Arkadaşının sevgilisiymiş çok da önemli değil.. Bu mu yani senin düşünce yapın ?
Hayır değil.Yaptığımın son derece yanlış ve çirkin olduğunu biliyorum. O an arkadaşımın sevgilisi olduğu aklıma bile gelmiyor. Herkesin bir takım psikolojik sorunları olabilir.Benim ki bu ve buna çare arıyorum
Bunun altında yatan psikolojik bir problem muhakkak vardır bir uzmandan yardım alın.
Sizi kırmak için söylemiyorum ama özgüven eksikliğinden ve yetersizlikten sürekli ego tatmini oluyor kişide muhtemelen sizdeki de o durum.
Sürekli bir kendini kanıtlama çabası.
Çünkü emin olun çok itici gözüküyorsunuz.
Bunun bir de erkek versiyonu var evlere şenlik !
Çok yakınımda 10 yıllık ilişki bu sebepten bitti.
Aman dikkat !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?