Tüm erkekler benden hoşlansın!

Mavi boncuk bol arkadaşta

Egonu tatmin etmeye çalışıyorsun kısacası id güdünü bir tarafa bırakıp süperegona yönelebilmen dilegiyle. Durum vahim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beğenirim,bence her insan kendini beğenir ve sever.Tabii ki herkes gibi sevmediğim ya da değiştirmek istediğim taraflarım var.Mesela ideal kilomdan 5 kilo fazlayım.Çokta dert etmem gerçi.

Seni bu davranışlara iten sebebler vardır illaki normal değil çünkü yardım almalısın bence
Sen karşındakine nasıl elektirik verirsen karşıdaki insanda onu alır yani erkeklerin yanına gelip ''yarın bir şeyler yapalım mı '' demesi emin ol senden ışık gördükleri için hiç bir erkek böyle bodoslama dalmaz.
Şimdi farkında olmasan da ilerde başına dert açar bu durum dikkat etmelisin .

bak şimdi hatırladım tanıdğım bir kız vardı
herkesin ona baktığını düşünüyordu
hatta çocuklar bizimle konuşurdu (normal bir konuşma)
benimle konuşabilmek için sizinle konuştu derdi
evlendide sorun kalmadı

Bence çok itici olur karşı taraf için. Tabi ne düşünürler bilemem. Yani konu sahibesinin sandığı gibi değil karşıdan görünüşü.

Bence bir psikologa git ve bu şey hastalık veya neyse işte o geçene kadar arkadaş edinme ve arkadaşlarınla görüşme. senin elinde olmayan bir şey bile olsa arkadaşlarını üzersin

zor bı durum , boyle bi arkadaşım olsun asla istemezdım ... kesınlıkle dr gıtmelısın durum vahim

Kusura bakma ama senin gibiler yuzune resmen etrafimdakilerden soguyor ve kimseye guvenmiyorum. Hem arkadaslarinin sevgilileride begeniyo yazmissin AYIP YAHU!! Onlarinda gunahini aliyosun

Yazındaki parantez araları bile hakkında yeterli ipucunu veriyor.
Dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun, fakaaat gerçekler acıdır. Benimle ilgileniyorlar dediğin çoğu erkeğin asıl niyetlerinin seninle ilgilenmek olduğunu düşünmüyorum. Bu ilgi açlığın yüzünden yeşil ışık yakan büyük ihtimalle sensin zaten.
Herkesin seni beğenmesi, senden hoşlanması imkansız.

Kendi küçük dünyandan çıkıp da her şeyin senden ibaret olmadığını anlarsın bi gün. Kişiliğin de zamanla oturur umarım.

Bu durumun farkina vardiysan ki varmissin, dedigin gibi de hicbir sekilde ayartmaya calismiyor ve karsilik vermiyorsan zamanla ve kendi cabanla gececegini dusunuyorum.
Yasin kac bu arada? Ben gelip gecici bir durum oldugunu dusundum. Tabii butun yazdiklarin dogruysa.

kesinlikle bu durum özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.

kendini yeterince beğenmiyorsun ve sevmiyorsun eksik görüyorsun bence. bundan dolayıda başkalarının ilgisine ihtiyaç duyuyorsun.

sana tavsiyem psikologa gitmen.

yoksa bu durum gittikçe büyür. sende hem herkes benden hoşlanmalı hem de herkes bana aşık durumları var.

arkadaşların bunu farkederse senden uzaklaşır diyim.

hiç hoş değil bu düşüncelerin.

Ben sorunumu,rahatsızlığımı dile getirdim çare arıyorum dedim. Yargılanmak amacım değildi,
Konu kilitlenirse çok memnun olurum,teşekkürler

Tam okudum sildin konuyu kişiliğin oturmasıyla falan ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. Flörtöz bir yapın var anladığım kadarıyla. Flört etmek hoşuna gidiyor. Öyle tü kaka bişey değil bu bence. Kişiliğin oturunca geçecek gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlarının sevgililerinden uzak dur yeter. Başına iş açılmasın.

Bizim orda buna egosu tavan yapmis diyorlar. Diger erkekler yetmiyormu da arkadaslarinin sevgililerini bile begendirmeye calisiyorsun kendini. Affina siginarak soruyorum, begenip hoslansalar ne olcak? Tedavi olmanda fayda var

Son düzenleme:
Ben baba sevgisi ilgisi eksikliği diye yorumladım ama bilemiyorum.. Sorunun temelinde baba yatıyor olabilir mi.. Bence şöyle düşünün.. Arkadaşlarınızın sevgilileri kısmı, tepki çekmiş. Kız arkadaşlarınız daha doğrusu kadınlar hafif belirtileri bile güçlü sinyaller olarak algılarlar. Böyle bir yeti verilmiş bize. ilgi beklediğiniz göre ilgiyi çekmek için de bir şeyler farkına vararak ya da varmayarak yapıyorsunuzdur... ve bunları o kız arkadaşlarınızda hisseder. Bunu düşünüp kendinizi biraz daha dizginleyin. Hayır zararınız kendinize, bir tane bile dostunuz, sırtınızı dayayacak arkadaşınız olmadan göçüp gidersiniz bu dünyadan...
Sizi eleştirenlere de hak verin, kimse etrafında böyle biri olsun istemez, siz de istemezsiniz. Terapi yolu mantıklı sanki..

Son düzenleme:
Bu arada yorum yapan arkadaşlarımıza söylüyorum, kız kendisi de rahatsız bu durumdan ve hepimiz tahmin etmişizdir ki psikolojik bir sorundan kaynaklanıyor.. Hastalık söz konusu oldu mu, bugün ona yarın bize, çok can yakmamak gerekir..

yargılanmak istemiyorum demiş ya bir de hayal dünyasında yaşıyorsun ve ''psikolojik hastalık'' bahanesi ardına sıgınıyorsun. hiç boş yere ugraşma. neyin ne oldugunun farkındasın ve neyin dogru neyin yanlış oldugunun da... ayrıca farkına varman gereken şey ise şu; sana öyle ilgi falan gösterdikleri yok.

yorum istedin yorum yaptı herkes de.

ok hoşlansın canım ama erkek dediğin hoşlanmakla kalmayabilir öteye gidenler olursa nasıl başedeceksin o kadarıyla bence dizginle kendini ki erkekler coşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…