- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Herkese yeşil ışık yakmıyorum işte sorun o.Kimseyle o tarz konuşmuyorum asla afedersiniz ama 'yavşamıyorum' Normal davranıyorum yani.Hoşlandığını söyleyince nasıl ya saçmalama gibisinden de cevaplar verip,hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Bunun adı kezbanlıksa kezbanım. Kurtuluş yolu arıyorum yargılanmak değil
Girdiğin her ortamda ki erkeğin seninle ilgilenmesini istiyosun. Onlarda ilgileniyolar. Yani sen bütün erkeklere yeşil ışık yakıyosun. Bu durumda sen ne oluyosun?
Kendinle çelişiyorsun bak konu başlığın bile tüm erkekler benden hoşlansın...
Böyle düşünüyorsun ama asla böyle davranmıyorsun...
Buna rağmen tamda istediğin gibi tüm erkekler sana bayılıyor?
Çok mu güzel olduğunu ima ediyorsun yoksa düşünceleri yönetebildiğini mi?
Arkadaşlarının sevgililerinden nasıl bir geri dönüşüm alıyorsun?
Hayır ben yeşil ışık yakmıyorum. Gözünün içine bile bakmıyorum belki. Gelip konuşuyorlar ve en basitinden 'yarın bişeyler yapalım mı' diye soruyolar mesela.
Şaşırdım açıkçası , merhaba diyen her kızın kendisine yeşil ışık yaktığını sanan , her hareketten başka anlamlar çıkaran genelde erkekler olur .
Böyle kızlar da varmış .
Hayır ben yeşil ışık yakmıyorum. Gözünün içine bile bakmıyorum belki. Gelip konuşuyorlar ve en basitinden 'yarın bişeyler yapalım mı' diye soruyolar mesela.
Hayır değil.Yaptığımın son derece yanlış ve çirkin olduğunu biliyorum. O an arkadaşımın sevgilisi olduğu aklıma bile gelmiyor. Herkesin bir takım psikolojik sorunları olabilir.Benim ki bu ve buna çare arıyorum
Normal hayatta nasıl bir insansın kendini beğenir misin veya tam tersi kendinde beğenmediğin şeyler nedir ona göre yorum yapmak istiyorum.
sizin dediğiniz o merhaba olayı tek taraflı olur efendim :) karşılık görüyorum insanlardan,kendi kendime yaptığım bir şey yok.
Herkes mi aynı ?Merhabadan anlam çıkarmıyorum tabii ki ama biri yanınıza gelip ' yarın napıyorsun bişeyler yapalım mı' deyince daha farklı ne anlam çıkarabilirim?
şu mesajına bakınca;
şu editi
EDİT; Kızlar bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz ben bu yaptığım çok güzel demiyorum çok yanlış olduğunu biliyorum. Sadece ne yapabilirim nasıl çözebilirim diye soruyorum.Ayrıca kimseye yeşil ışık yaktığım yok her zamanki gibi davranıyorum anlamıyorsunuz,anlatamıyorum...
yazmanın hiçbir manası kalmadı gözümde. Klasik olacak ama bu normal değil. Psikolojik danışmana gitmeni tavsiye ederim.
Ve böyle düşünüyorsan dışarıya yansıtıyorsun büyük ihtimalle. İşte bu çok kötü. İnsanlar anlıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?