silmek istiyorum. artık erkeklerden de sogudum hayatıma bırdaha da kımseyı almayacagım.. nefret ettım tum erkeklerden . silecegim de guclu durabılırım umarım. kanmayacagım bu kez yıllardır psıkolojık olanı gectım . bana bı keresınde tokat bıle atmaya kalkıstı. nasıl vurmadı bazen dusunuyorum. kesın alacagı paralar aklına gelmıstır:/
seni kolay kolay bırakmaz eğer devam etmeyi düşünürsende para koklatmadan borçlarımız var para verirmisin de şunu alcam ihtiyacım var de onun yaptıklarını birbir ona yap
silmek istiyorum. artık erkeklerden de sogudum hayatıma bırdaha da kımseyı almayacagım.. nefret ettım tum erkeklerden . silecegim de guclu durabılırım umarım. kanmayacagım bu kez yıllardır psıkolojık olanı gectım . bana bı keresınde tokat bıle atmaya kalkıstı. nasıl vurmadı bazen dusunuyorum. kesın alacagı paralar aklına gelmıstır:/
Arkadaşlar kızanınız olabilir ama ben insan olana şiddete kesinlikle karşıyım da bu görünüşte insan olan iğrenç yaratığa haddini bildirmek için ağzını burnunu kıracak bir yakının yok mu?Yakın arkadaşın gibi olan bir kankan bile olabilir. Böyleleri vallahi bu dilden anlar
utancımdan ölürüm ondan para nasıl isterimki
bencede.ama şunu unutma herkes onun gibi değil.bende senin gibi düşünüyordum.onu sildim işe başladım kendimi işe verdim.derken iş yerine biri geldi.bana sahip çıktı dikkat et kendine nolur dedi.ona yaptığım bir kurabiyeyle mutlu oldu.beni kazanmak için çalıştı.ve baktım ki herkes onun gibi değil aslında.ama onun gibileri çok burasıda bir gerçek.inan karşına türlü türlü insanlar çıkacak.biliyorum bir süre bütün erkeklere düşman gibi bakacaksın ama karşına senin ''diğer yarın'' çıktığı zaman bütün bu düşüncelerin değişecek emin ol.
iyiki varsın canım. inan sadece kendım boyleyım sanıyordum. kımseye anlatamıyorsun ıcınde dusunuyorsun ama anlatılamıyor paylasılamıyor boyle seyler . teskler
Gercekten istemiceksin ki...senden uzaklassin diye numara cekiceksin bak bakalim nasil topukluyor :)
oyle birsey yaptıgımda özur bıle dıler. gecen sene bı cocuk onu tehdıt etmıstı ben adama sen ne oldugunu sanıyorsun dedım dıye benı onun ayagına goturup ozur dılettı. ben onun yuzunden cok seyı yuttum. cok pismanım .. keske gecmıse donebılseydım en guzel yıllarım unıversıte yıllarımı bosa harcadım
utancımdan ölürüm ondan para nasıl isterimki
bencede.ama şunu unutma herkes onun gibi değil.bende senin gibi düşünüyordum.onu sildim işe başladım kendimi işe verdim.derken iş yerine biri geldi.bana sahip çıktı dikkat et kendine nolur dedi.ona yaptığım bir kurabiyeyle mutlu oldu.beni kazanmak için çalıştı.ve baktım ki herkes onun gibi değil aslında.ama onun gibileri çok burasıda bir gerçek.inan karşına türlü türlü insanlar çıkacak.biliyorum bir süre bütün erkeklere düşman gibi bakacaksın ama karşına senin ''diğer yarın'' çıktığı zaman bütün bu düşüncelerin değişecek emin ol.
iyiki varsın canım. inan sadece kendım boyleyım sanıyordum. kımseye anlatamıyorsun ıcınde dusunuyorsun ama anlatılamıyor paylasılamıyor boyle seyler . teskler
evet paylaşılmıyor.utanıyor çünkü insan.sen güçlü birisin emin ol başarıcaksın ve gün gelip aşık olduğunda bunu öğreniriz artık buradanrica ederim ne demek destek olabiliyorsak ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?