tüm erkekler böylemi bu normalmi..

seni kolay kolay bırakmaz eğer devam etmeyi düşünürsende para koklatmadan borçlarımız var para verirmisin de şunu alcam ihtiyacım var de onun yaptıklarını birbir ona yap

Kolay kolay bırakmaz peşini çünkü senin gibi rahat sömürebildiği birini daha bulamaz.
O yüzden bundan sonra dikketli ol ama kararının arkasında da dur.
Seni ikna etmek için her yolu deniyecektir ajitasyondan belki tehdite kadar.
Sakın taviz verme kesin kararlı olduğunu anlarsa elbet vazgeçecektir.
Adamda tam jigolo ruhu varmış, okuması falan bahane geçim yolunu bulmuş o canım.

aynen bende katılıyorum arkadaşa
babam bu aralar bana para yollayamayacak,senden alabilir miyim de bir mıktar,sonra veririm falan de
gör bak nasıl topuklayacak karaktersiz....
dinsizin hakkından imansız gelir!!!!!!!

ve emin ol bütün erkekler böyle değil,sen seçimlerinde daha dikkatli ol bundan sonra..

Arkadaşlar kızanınız olabilir ama ben insan olana şiddete kesinlikle karşıyım da bu görünüşte insan olan iğrenç yaratığa haddini bildirmek için ağzını burnunu kıracak bir yakının yok mu?Yakın arkadaşın gibi olan bir kankan bile olabilir. Böyleleri vallahi bu dilden anlar

bencede.ama şunu unutma herkes onun gibi değil.bende senin gibi düşünüyordum.onu sildim işe başladım kendimi işe verdim.derken iş yerine biri geldi.bana sahip çıktı dikkat et kendine nolur dedi.ona yaptığım bir kurabiyeyle mutlu oldu.beni kazanmak için çalıştı.ve baktım ki herkes onun gibi değil aslında.ama onun gibileri çok burasıda bir gerçek.inan karşına türlü türlü insanlar çıkacak.biliyorum bir süre bütün erkeklere düşman gibi bakacaksın ama karşına senin ''diğer yarın'' çıktığı zaman bütün bu düşüncelerin değişecek emin ol.

oyle birsey yaptıgımda özur bıle dıler. gecen sene bı cocuk onu tehdıt etmıstı ben adama sen ne oldugunu sanıyorsun dedım dıye benı onun ayagına goturup ozur dılettı. ben onun yuzunden cok seyı yuttum. cok pismanım .. keske gecmıse donebılseydım en guzel yıllarım unıversıte yıllarımı bosa harcadım

Geçmiş için ahh vahh etmek geri getirmez ki canım..
Ama bence o paraları fitil fitil burnundan getir.Hatta bir şekilde al.Onlar senin paran ne demek isteyemem!
Özür dilemesi için değil de büyük bir hayat dersi olsun ona pislik herif
Benim bu şekilde değilde farklı özelliklerde bir çocukla başımdan bir olay geçmişti ama tam bir pislikti insan demeye bin şahit ister.Trabzonluyum kuzen bol çoğu da belalı silahlı olur bunun ağzıyla burnunun yerini değiştirdiler çocuk o gün bugündür karşıma çıkamaz,kuzenlerimin ayaklarını öptü o derece

utancımdan ölürüm ondan para nasıl isterimki

yerin dibine neden gireceksinki o kaç yıldır harcıyor senin paralarını..

istesende senin paraların utanılacak bişey yok utanması gereken utanmıyor ki

aynen onun taktiğini uygula para iste borç var falan de.. bir de iki de illaki kaçacak senden

laf derse de ben yıllarca verdim sana de aynı onun şuan yaptığı şekilde duygu sömürüsüne yat

görsün gününü parazit şey

sadece atanmak istiyorum . aşk , erkekler biraz uzaklasmak ıstıyorum . hata üstüne hata yapmaktan korkuyorum. kararlı oldugumu gordugunde benım canımı acıtmak ıcın elınden gelenı yapacaktr. hep soyluyordu baskalarını hayatına alacaktr .. dsundukce kurmaya basladım napcam ben ya

ayrılmadan önce bana para ver deseydin yalan yere, yine laf soktuğunu anlardı sonra da tekmeyi basardın.

şimdi zaten ayrıldığını söyledin, bundan sonra para istiyomuş gibi yapma bence :)

sadece ona bak ve ne hissettiğini, ne gördüğünü bir bir anlat.

bi de lütfen şu utanma olayını bi kenara bırak Allah aşkına, karşında senin bu hallernden cesaret alan acayip utanmaz bi adam var, ona göre davran...

okudukça sinirlendim,böyle bir adam olabilirmi sizin üzerinizden geçiniyorr,geçindiği içinde sizi bırakmıyor tabi bahaneler üretiyor,çok yüz vermişsiniz,en başında alıştırmışsınız..sizi kullanıyor bu açıkça belli işi bitince sizi gözü bile görmez emin olun,böyle bir erkek olamaz,bizimde oldu sevgilimiz ama böyle yapmadı....biran önce ne olursa olsun bu ilişkiyi bitirmelisin derim...

Bütün erkekler böyle değil.helede bu durum hiç normal değil...
Siz olmazsanız hayatına başkalarını mı alırmış.bence bunu bir an önce bırakın bi zahmet oda kimi alıyosa alsın......

Bence hayatına girecek kızlara şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.Böyle erkek olmaz demeyelim böylesi zaten erkek olamaz.Ay nasıl sinirlendim bir kaşık suda boğarım

bugune dek hep bana oyle gelıyor dıyordum iyiki varsınız . iyiki buradayım nasıl üztesinden gelecegim bilmiyorum ama gelecegim tesekkur ederım hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…