mesajlara başladı ben senin için buraya geldim nankörsün falan yazmış
bence bizim yorumlarımıza ihtiyacın yok aslında.çünkü sen zaten durumun farkındasın.bu çocuk düpedüz seni kullanıyor.anlamadığım taraf bunun farkında ola ola neden buna izin veriyorsun ki? bu çocuktan kimseye hayır gelmez.senin paylaştığın kadar o da paylaşsa anlayacağım ama hep bana hep bana diyen bi insanla nereye kadar.bir de neden vazgeçemeyeceksin ki.bence yol ver gitsin.en fazla 1 ay acı çekersin.sonrası özgürlük.Hakkında hayırlısı olsun.
Sen de ona de ki, ne nankörü, ben sana bu zamana kadar fazla "bonkör" davrandım. Ama harç bitti yapı paydos. Hey Allah'ım bazı insanlarda yüzsüzlüğün de sınırı yok. Bu adam ilerde kendine çalışan bir kız bulur evlenir, kızın maaş kartını elinden alır, kendisi de sabahtan akşama kadar evde yatıp keyif çatar.
Eğer üzüleceğim diye düşünüyorsan, bil ki ona olan duygularından değil onun için harcadığın vakit için üzüleceksin. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Kısa zaman sonra üzerinden bu yükü atmanın hafifliğiyle kendini o kadar iyi hissedeceksin ki sen bile inanamayacaksın. Dirençli ol, konuşmaya gelirse de doğrudan gözlerinin içine bakarark, kararlılığını göstererek yap konuşmanı.
yapma be canim.
kendini böyle neden kullandiriyosun. hiç mi deger vermiyorsun kendine.
hadi kendini düsûnmüyosun babacigin annecigin kim bilir nelerden fedakarlik yapip sana gönderiyorlardir o harçligi..
sen oku diye gönderiyorlar o parayi, arkadaslarinin yaninda kendini kötü hissetme diye, elin ogluna yedir diye degil..
bu çocukla evlendigini düsünsene? seni çalistirip kendi yatacak heralde...
en kisa zamanda yakani kurtar canim böyle birinden ne hayir gelir ki?
seni seven birini bul paranda gözü olani degil
haklısınız . en çok babacığım aklıma gelince üzülüyorum zaten.
o zaman en azindan baban için o paralari geri al ondan...
senin hakkin onlar. sana faiziyle al demiyoruz ki, ne verdiysen onu fazlasini degil.
zaten simdi ayrilsaniz üzülen sadece sen olucaksin o 4 sene gene iyi masrafimi çikardi kardayim gözüyle bakacak...
buna izin verme " vur kafasina al ekmegini" cinsindenbiri olmadigini anlasin.
ama nasıl yapcam bunu yolunu bulabılsem .
misssy bu aşagıya geldi ya şimdi
geri gidecek ya
yol parasınıda ister bu şimdi
istermi ister ,belli olmaz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?