- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
Ya başlarda bir şey demiyordum ama artık hergun kullanmayya başladı ve bnm hiç kullanmadığım urunleri yarıya indirdiğini gördüm resmen.sevdiğm bi arkadaşım ama artık gonlunu kırmadan dur demem gerekiyorKırılırsa kırılır.
Ortak eşya kullanımı mı olur ya?
Hele kozmetik de!
Mikrop kapıp gözünüz kör mör olursa nasıl tepki vereceğinize karar verirsiniz.
Gayet net ve sert bir tepki verirdim ben olsam.
Ya bende hata var o konuda biraz işte.dolabım hep açık yurtta .dağınığım da biraz .bişey de demeyince suistimaller başladı resmenYurtta mı kalıyorsun? Dolabının kilidi yok mu?
Dolap karıştırmak çok çirkin bir durum. Sana sormadan eşyalarını kullanması da öyle. Şimdiye kadar uyarmadığın hata.
Dolabımın karıştırılmasından, eşyalarımın ortak kullanılmasından hoşlanmıyorum, bu konuda hassasiyet bekliyorum, de. Makyaj malzemelerimin hijyenine önem veriyorum, bu konuda titizim, kimsenin kullandığı malzemeyi kullanamıyorum, de.
Sevdiğin bir arkadaşın olabilir de, kız sevgini su istimal ediyor. Haddini bilmeyen insanları sevmeye devam etmek zorunda değilsin. Önce uyar, devam ederse kırılırmış bilmem neymiş çok da takma, daha sert tepki ver bence. Ha bir de dolap kilidi şart.
Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
Evet gozyumdum ama bu raddeye getireceğini tahmin edemedimGayet ciddi bir dille uyarın söyleyin müsade verdim ama sende abarttın de kırılırsa kırılsın ne kötü bir durum ben ablamın dahi hiçbir eşyasını kullanmadım istemedim bile onun istediklerini zaten bağışlarım hiç haz etmem kıyafet eşya ortak kullanımını iğrenirim ki bu yabancı biri üstelik göz yumarak siz başlatmışsınız...
Eee nede olsa öğrenci ihtiyaçlara ne kadar az para harcasam diye düşünüyorlar böyle asalak tarzında yaşayanları gördüm okurken... Söyleyemiyorsanız dolabınıza Kocaman bir kağıda not yazın özel alanım özel eşyalarım saygı gösterin gibisinden sonra nasılsa gelip lafı açıcakta sizde dost acı söyler diyip anlatırsınız rahatsızlığınızıEvet gozyumdum ama bu raddeye getireceğini tahmin edemedimyani ben kimsenin bir kere eşyasını istesem ikincşye istemeye çekinirimm bu nasıl iş anlamadım
Ya başlarda bir şey demiyordum ama artık hergun kullanmayya başladı ve bnm hiç kullanmadığım urunleri yarıya indirdiğini gördüm resmen.sevdiğm bi arkadaşım ama artık gonlunu kırmadan dur demem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?