- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
Fırçalarımı kullanıyor mesela sağlık kısmı o konuda evet doğru ama ben daha çok enayi gibi urunlerimin bitirilmesinden şikayetçiyim açıkçası.çunku istediği urunu istediği zaman alabilecek maddi durumu olan bi kız ama.nedense benim urunlerimi kullanmayı tercih ediyor.buna çok sinir oluyorum kendi alabilir yani.bi geliyorum yurda dolabım dağılmış var mı böyle bişey.sinirlerim o kadar alt üst ki yanlış bişey söyleyip kesin kalbini kırıcamYa yavrum bitmesinden değil sağlık söz konusu.
Kendi aile üyelerim kullanmaz benim malzemelerimi.
Değil ki arkadaşım filan alacak.
Kalbini kırarım.
Sorun değil parasını vereyim ama benim eşyalarıma dokunmasın.
lütfen sihirli kelime :) lütfen benim eşyalarımı bu kadar cok kullanma. devam edecektir. sana rica ediyorum kullanma. az da olsa devam edecektir. sana kaç defa söyleyeceğim eşyalarımıı kuallannamamamaaaaKızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
başka eve çık lafa gerek yok ellememesi gerekir desen ya yüzsüzlük yapacak ya da alınganlıkKızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
hımmm pardon evdesin sandım kilitle dolabını beleşci dadanmış sende onun dolabını karıştır özel eşyalarını al bakalım napıcakYa bende hata var o konuda biraz işte.dolabım hep açık yurtta .dağınığım da biraz .bişey de demeyince suistimaller başladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?