• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tum evlilikler boyle mi ?

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:

aslında tam tersi olur ya ilk zamanlar daha çok ilgili olurlar..bu işte bir terslik var :110:

Su erkeklere de tecavuzcu Coskun muamelesi yapiliyor ya bitiyorum.:KK53:
Ha bir erkeklerin kendilerine de sorunca 'Canin hep cinsellik istiyor mu?' Onlar da 'Hayir' demeyi erkekliklerine hakaret olacagina inandirilarak yetistirildiklerinden mecburen 'Evet' diyorlar. Aslinda oyle bir sey yok. Onlar da bazen sinirden stresten, bazen birsseye uzulduklerinde cinsellikten uzaklasabiliyorlar. En nihayetinde onlarin da duygulari var.Ama biz oyle bir inandirilmisiz ki 'Erkekler 7/24 seks dusunur, surekli sevismek ister.' diye. :KK53: Erkekleri hep kadinlari anlamamakla suclariz da kadinlar da erkekleri tanimiyor bence. Hele ki Turk kadinlari...

Ahh ahh yeni evlenenler evlenecekler hiç öyle büyüklerin anlatması gibi değil olay bacağımı açık görse saldırırdı tarzında .. Bu dönem erkekleri bir başka ya geç evlenmekten diycem ama erkenide böyle sanırım yediğimizden içtiğimizde.. Bu arada konu sahibi nerde??
Huylari boyle qaliba

Bu ara konular hep birbirine benziyor yahu.
Karıştırıyorum.

Neden hemen olayi cinsellige bagladiniz ki. Kadin biraz sohbet etmek birlikte vakit gecirmekten sozediyor olamaz mi?

Bizde cocuk falan aksam genelde onunla oyna uyut sonra ac bir film izle yat uyu seklinde geciyor ama koltuga birlikte uzanip hic konusmadan film izlemek bile iyi geliyor. Surekli uyusa ve birlikte hic vakit geciremesek sinir olurdum.

Aynen benimde ilgiden kastim o aslinda ... iyi vakit gecirmek ... karsilikli sohbet edebilmek ... kari koca saati olmali ya yarim saat surse bile kafidir :)

Aynen benimde ilgiden kastim o aslinda ... iyi vakit gecirmek ... karsilikli sohbet edebilmek ... kari koca saati olmali ya yarim saat surse bile kafidir :)
geçicidir belki, adapte olmaya çalışıyodur hala evliliğe. sonuçta erkek insanı kadınlar gibi kolay adapte olamıyor yeniliklere. değişimden hoşlanmıyorlar pek çok konuda. ve bu tür için evlilik, hayatlarında mühim bir dönüm noktası. bir süre sonra düzelecektir. ona izin verin mağarasından çıkması için.

Sende ona aynısını yap bir süre sonra karşı taraf baslar nıye böylesın demeye.İşe yarar mutlaka:KK48:

Birde şu var. Nişan dönemi, düğün arefesi falan filan insanı çok yıpratan ve yoran zamanlar. Daha yeni evliymişsiniz. Adam yorgunluğunu yeni atıyor demek ki. Hem zamanla birbirinize de alışacaksınız. Benim evliliğim 1 yılı geçti, şuanda birbirimizin huyunu az çok öğrendik. Eşim çok yorgun bile olsa yemekten sonra benim mutfağı toplamamı bekler beraber içeri gideriz. Sizde biraz zaman tanıyın eşinize.
bizde öyleyiz.ben mutfağı toplarken yanımda durur ve bu esnada sohbette ederiz.sonra beraber odaya geçit tv,film falan izleriz..insanın ruh hali,o günkü stres ve iş durumuda çok etkili oluyo evdeki davranışlarında..bence sizde eşinizi çok sıkmadan biraz kendi haline bırakın ki oda zaten bir süre sonra farkına varacaktır sizin uzak durduğunuzun

Evlilikte böyle şeyler oluyor ne yazikki aynı şeyleri bende yaşadım ama zamanla geçiyor bide Eşin yogun çalışıyorsa o yüzden olabilir

Surat yapiorum tavir yapiyorum hic bisey degismiyor :KK43: butun gun zaten evde tekim hadi gelsin die bkliorum gelincede bi ise yaramiyor :KK43:
ama işten gelince de yorgun olabilir hemen aklınıza başka şeyler getirmeyin.
Hem bunu değiştirmek sizin elinizde :D
gelsin tüylü terlikler
leoparlı gecelikler :KK45:

Bu saatte dediğin saat kaç mesela uyuyor? Ben de çalışıyorum ve eşini anlamak zor değil bazen eve gelirgelmez bile uyumak istiyorum cunku hem kafa hem beden yorgun olabiliyor...bir de mevsim değişikliği soguklar basladı ofisten karanlıkta cıkıyoruz enerji olmuyor...bence anlayışlı ol bazen enerjik bazen yorgun olabiliyoruz

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:
canım bende 7 aylık evliyim ama benim ki öyle değil. eşinin işi çok mu ağır da yorulup hemen uyuyor acaba? peki sana nasıl davranışları seni tersliyor mu işten gelince sarılıp öpüyor mu

Normal, zaman geçtikçe sen de alışıyorsun olup bitiyor..

Bende de var aynısından :) 3 aylık evliyiz. Hep yorgun. Sızıp kalıyor. Ben de internette takılıyorum. Uyandır, baştan falan çıkar bence. Mutlaka işe yarar. Evde seksi şeyler giy, nasılsa yabancı yoktur. Makyaj falan yap. Güzel parfümler sür. Avon incandessence çok işe yarıyor. Bu tarz değişikler mutlaka ilgisini çeker.

Back
X