• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tum evlilikler boyle mi ?

türk erkeğine hiç uymuyor..zil çalar işten önce sen gelmişsen kapıyı sen açarsın...adam senden ziyade yemeği sorar..'ne yemek var hatun' ..cevaben: 'zıkkımın kökü...pazardan aldım haşlama yapmayı düşünüyorum..'
Hahaha kadın öyle bir anlatıyordu ki kravatından çekiyormuş odaya kadar. Zaten adam da tavan yapmış gün boyu atılan mesajlardan dolayı vs. Tamamen bize uymayan bir durum. Fazlaca film izlemiş o kadın.

Biz de kapıdan girmeden “bugün çocuk okulda ne yapmış muhabbetine” giriyoruz.

Ama yabancılarda da o performans var nedense.

Onu yapincada sarip.uyur. bu saatte uyku mu olur ya dedim ya 20 yillik evliyiz sanki :KK43:
yorucu bi işi varsa ve uyumayı da seven biriyse çok normal karşılıyorum.
benim eşim de sizin eşiniz gibi davranıyordu kimi zaman..yıllardır evli gibi hissediyordum..
zamana bırakın..bi dönem böyle gelir geçer.
biz 12 yıllık evliyiz şimdi

Hahaha kadın öyle bir anlatıyordu ki kravatından çekiyormuş odaya kadar. Zaten adam da tavan yapmış gün boyu atılan mesajlardan dolayı vs. Tamamen bize uymayan bir durum. Fazlaca film izlemiş o kadın.

Biz de kapıdan girmeden “bugün çocuk okulda ne yapmış muhabbetine” giriyoruz.

Ama yabancılarda da o performans var nedense.
yalannn hemde %100 yalan...ahanda buraya yazıyorum...hangi alemde yaşıyorlar acaba...

yalannn hemde %100 yalan...ahanda buraya yazıyorum...hangi alemde yaşıyorlar acaba...
Ya misk ne konular vardı şurada. Eskiden daha hareketli konular açılıyordu. Kadının biri de kocasını kendi saten geceliğini giymiş halde banyoda yakalamış. Önceden şüpheleniyormuş zaten, buna sürekli saten gecelik giy diyormuş.

Bir gün mutfakta yemek yapıyormuş, kocası da banyoda, salça kavanozunu açamamış. Kocasına açtırmak için götürmüş ki eyvahhhh adam hemen küvete atlayıp perdeyi çekmiş. Bu da görmemiş gibi yapmış. Ama görmüş. Kocası bunun saten geceliğini giymiş. Adam normal değilmiş.

Ya misk ne konular vardı şurada. Eskiden daha hareketli konular açılıyordu. Kadının biri de kocasını kendi saten geceliğini giymiş halde banyoda yakalamış. Önceden şüpheleniyormuş zaten, buna sürekli saten gecelik giy diyormuş.

Bir gün mutfakta yemek yapıyormuş, kocası da banyoda, salça kavanozunu açamamış. Kocasına açtırmak için götürmüş ki eyvahhhh adam hemen küvete atlayıp perdeyi çekmiş. Bu da görmemiş gibi yapmış. Ama görmüş. Kocası bunun saten geceliğini giymiş. Adam normal değilmiş.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

son durumları ne oldu ki..çok merak ettim o_Oo_O

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:
:( yavru çok zor durum bu ama :( acaba başkası mı var diye düşünüyo insan ya da yeni evlisiniz çok pardon da yatak odasında problem mi var bundan dolayı eşin böyle davranmasın sakın :KK17: biz kadınların en büyük problemi vallahi billahi en büyük problemi KONUŞMADAN KARŞI TARAFIN ANLAMASINI BEKLEMEK !! sevgili bacım önce bi konuş hala tersse bu işte bi hinlik var derim :(

evet hatırlıyorum ben o konuyu ağzım açık okumuştum...sanal olunca atan atana, tutan tutana yani...
konu sahibide adam uyukluyorsa farklı şeyler dene...herşey öyle bekarken düşündüğünüz gibi toz pembe gitmiyor..gerçekçi olmak lazım

Ahh ahh yeni evlenenler evlenecekler hiç öyle büyüklerin anlatması gibi değil olay bacağımı açık görse saldırırdı tarzında .. Bu dönem erkekleri bir başka ya geç evlenmekten diycem ama erkenide böyle sanırım yediğimizden içtiğimizde.. Bu arada konu sahibi nerde??

Ahh ahh yeni evlenenler evlenecekler hiç öyle büyüklerin anlatması gibi değil olay bacağımı açık görse saldırırdı tarzında .. Bu dönem erkekleri bir başka ya geç evlenmekten diycem ama erkenide böyle sanırım yediğimizden içtiğimizde.. Bu arada konu sahibi nerde??
kendimiz çalıp kendimiz söylüyoz

B

Bende hatırlıyorum o konuyu sonumuz hayır olsun

ya yeminlen şu forumdan bir ara ayağımı kesmiştim sırf şu moral bozucu yorumlar için. hatunlar siz evlenir evlenmez kocalarınız azgın bir boğaya, ateşli bir aygıra dönüşmüş olabilir; aşkınızdan ve tutkunuzdan dolayı ev yangın yerine dönmüş, sizin betiniz benziniz solmuş olabilir; yemeklerden sonra bir kez, akşam yatarken üç kez aşk eyleyebilirsiniz ama herkes öyle olmuyor ya, insaf insaf.

daha çok yeni evlisiniz. eşiniz beklentiler yüzünden stres olabilir. hiç cinsel anlamda birşeyler yaşamıyorsanız ortada büyük bir sorun var ama sizin isteklerinize, beklentilerinize cevap vermiyorsa strestir ya da belki başka bir derdi vardır. zamana bırakın, çözülür işler. o sizin hayat arkadaşınız, derdi varsa paylaşın onunla.

Erkekler yüzde doksan aynı. Kiminle bir araya gelsem kocasının akşamları tv karşısında uyumasından yakınıyor. Benimkide buna dahil :) abim , babam bütün erkekler aynı.
İyi tarafından bak. Sokakta arkadaşlarıyla takılacağına senin yanında uyuyor en azından:) uyumayanlar ve çok enerjik olanlar ya kahvede ya gece klübünde takılıyor çünkü.

Hayır canım tüm evliler böyle değil, en azından kendimden pay biçerek bunu söyleyebilirim. 13 yıllık evliyim akşamları yemekten sonra çocuklarla vakit geçiriyoruz, okula gittikleri için erken yatıyorlar onlar uyuduktan sonra çayımızı içiyoruz sohbet ediyoruz arada sırada çok yorgun olduğu zamanlar yemekten sonra televizyon izlerken uyur bende üstünü örterim çünkü gerçekten yorgun olmasa uyumaz bilirim.

evet hatırlıyorum ben o konuyu ağzım açık okumuştum...sanal olunca atan atana, tutan tutana yani...
konu sahibide adam uyukluyorsa farklı şeyler dene...herşey öyle bekarken düşündüğünüz gibi toz pembe gitmiyor..gerçekçi olmak lazım
Ama gerçekse bu tür konular, insan kendini kötü hisseder ya. Düşünsene kocam diye evlendiğin adam erkeklerden hoşlanıyor falan.

Allah göstermesin.

USA da çok ya bunlardan. Bir de evlenip evlatlık alıyorlar. O çocuğun ne suçu varsa. Belki bunlardan etkilenip cinsel kimliğini sapıtacak.

Hayır canım tüm evliler böyle değil, en azından kendimden pay biçerek bunu söyleyebilirim. 13 yıllık evliyim akşamları yemekten sonra çocuklarla vakit geçiriyoruz, okula gittikleri için erken yatıyorlar onlar uyuduktan sonra çayımızı içiyoruz sohbet ediyoruz arada sırada çok yorgun olduğu zamanlar yemekten sonra televizyon izlerken uyur bende üstünü örterim çünkü gerçekten yorgun olmasa uyumaz bilirim.
Normal olan budur zaten. Bir de çocukları bırakıp da oyuncaklarıyla onların köşe bucak olduğunu düşünemiyorum. Kaçamak vs bunlar bana çok itici geliyor, çocuğun şahit olabileceği ya da onun zamanından çalınan durumlar.

Her şeyin yeri ve zamanı vardır.

Erkekler yüzde doksan aynı. Kiminle bir araya gelsem kocasının akşamları tv karşısında uyumasından yakınıyor. Benimkide buna dahil :) abim , babam bütün erkekler aynı.
İyi tarafından bak. Sokakta arkadaşlarıyla takılacağına senin yanında uyuyor en azından:) uyumayanlar ve çok enerjik olanlar ya kahvede ya gece klübünde takılıyor çünkü.
Bu da çok yanlış bir yönlendirme bence.

Yani size göre doğru olabilir ama evlendiği zaman zaten canının istediği şekilde sizin tabirinizle “sokağa ya da bara takılamaz” kadın aynı şeyi yapabilir mi? Kendi arkadaşlarıyla geçireceği vakitler elbette olacaktır zaten kimse evlenince ayaklarına pranga takmıyor. Ama kafasına göre takılamaz.

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:

hayır böyle değildir. eşinle güzel vakit geçiremiyosunuz sanırım

yoo benim kocam ne kahveye gidiyo ne gece kulübüne. tv karşısında hiç uyuduğunu da görmedim 1 yıldır. ne sevinicem sokakta değil diye evlendiyse tabi evinde duracak bu bi lütuf mu

Back
X