• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tum evlilikler boyle mi ?

Çok rica edeceğim şu “ya huu” kelimesi kk repliği olarak tarih sayfalarına girsin artık. Nedense ben görmekten çok rahatsız oluyorum. Aynı şeyi düşünen var mı bilmiyorum ama görünce irrite ediyor beni.

Bir konuyu hatırlıyorum.. Kocası buna sürekli saten gömlek alıyormuş. ilişki sırasında giymesini istiyormuş. bir harekette yırtıyormuş. "50 60 tane gömlek yırtıldı bir o kadarı da dolapta yırtılmayı bekliyor" demişti. :D tey allahım neler duyacagız daha :D konu sahibesi sen de çok takılma, eşin çok yoruluyordur. derdini ona anlat.

ay konudan çok sıkıldım ya..niyeki:KK30:

Merhabalar ben 45 günlük evliyim eşimde bende çalısıyorum ve evimle çalıstıgım yer arası uzak günde 4 saat yolda gecıyor.
eve geldıgımde akşam saat 8:30-8:40 oluyor yemek yap ye bulasıkları hallet derken 10 gecmiş oluyor birazda ortalıgı toplayım derken bı bakıyorum 11:30 olmuş ve ben uykudan artık dayanamayıp yatıyorum :(
eşimde mesleği agır oda aynı şekilde erkenden yatıyor.
ama bu demek degıl kı bırbırımıze zaman bulamıyoruz tabıkı bırbırımız için istediğimizde uykudan fedakarlık yapıp geziyoruz , evde film izliyoruz , sohbet ediyoruz

Bir konuyu hatırlıyorum.. Kocası buna sürekli saten gömlek alıyormuş. ilişki sırasında giymesini istiyormuş. bir harekette yırtıyormuş. "50 60 tane gömlek yırtıldı bir o kadarı da dolapta yırtılmayı bekliyor" demişti. :D tey allahım neler duyacagız daha :D konu sahibesi sen de çok takılma, eşin çok yoruluyordur. derdini ona anlat.
hahahah çok güldüm yaa:confused:

Birde şu var. Nişan dönemi, düğün arefesi falan filan insanı çok yıpratan ve yoran zamanlar. Daha yeni evliymişsiniz. Adam yorgunluğunu yeni atıyor demek ki. Hem zamanla birbirinize de alışacaksınız. Benim evliliğim 1 yılı geçti, şuanda birbirimizin huyunu az çok öğrendik. Eşim çok yorgun bile olsa yemekten sonra benim mutfağı toplamamı bekler beraber içeri gideriz. Sizde biraz zaman tanıyın eşinize.

Her evlilik aynı değil tabiki.Heleki ilk aylarda uyku tutmaması lazım.bizim şahsen gecemiz gunduzumuz yoktu:).10 aylık evliyim hala neredeyse aynı.ben hayret ediyorum sizin gibi çiftlere.

Erkekler yüzde doksan aynı. Kiminle bir araya gelsem kocasının akşamları tv karşısında uyumasından yakınıyor. Benimkide buna dahil :) abim , babam bütün erkekler aynı.
İyi tarafından bak. Sokakta arkadaşlarıyla takılacağına senin yanında uyuyor en azından:) uyumayanlar ve çok enerjik olanlar ya kahvede ya gece klübünde takılıyor çünkü.

Af buyur bu nasıl mantık?
Eşim akşamları koltukta uyuklamıyor diye kahvede ya da gece kulübüne gitmesi normal mi?

Normal olan evli bir erkeğin başına buyruk hareket edemeyeceğidir. Hele kahveymiş, gece kulübüymüş, barmış, pavyonmuş bunları geçelim artık.

Bunları kanıksayıp normal kabul edersek birilerinin ekmeğine yağ süreriz.
Ben mi değiştireceğim demeden herkes üstüne düşeni yapmalı.

:KK43: yavru çok zor durum bu ama :KK43: acaba başkası mı var diye düşünüyo insan ya da yeni evlisiniz çok pardon da yatak odasında problem mi var bundan dolayı eşin böyle davranmasın sakın :KK17: biz kadınların en büyük problemi vallahi billahi en büyük problemi KONUŞMADAN KARŞI TARAFIN ANLAMASINI BEKLEMEK !! sevgili bacım önce bi konuş hala tersse bu işte bi hinlik var derim :KK43:
Dun saat gec oldu diye cikmistimn netten uyandirdim esimi yataga gecelim diye bi iyi amaaannnn ... firsat bu firsat deyip oturdum konustum bak askim anliyorum yorgunsun ama bende ilgi bekliyorum isten geldiginde sadece bi yarim saat bana ayir fln hakli degil miyim dedim haklisin hayatim tamm dikkatli olucam dedim hatta saat 1 canim tatli istiyo dedim gideyim alayim karima dio gitti aldi geldi :)))) masalla massaaallaaaaaa :)))))

Her evlilik aynı değil tabiki.Heleki ilk aylarda uyku tutmaması lazım.bizim şahsen gecemiz gunduzumuz yoktu:).10 aylık evliyim hala neredeyse aynı.ben hayret ediyorum sizin gibi çiftlere.
Her konuda böyle bir kaç yorum çıkıyor. Nispet yapar gibi. Bunu duymak emin olun konu sahibinin daha iyi hissetmesini sağlamıştır şimdi.

benim kocam recep ivedik konularından tutup böyle konulara kadar evlilikle ilgili yaşanmış şeyler okudukça geleceğe dair inancım yıkılıyor . evlilik gerçekten kötü bişey mi sorularından alamıyorum kendimi.
neyse, en iyisi ben gidip yapbozlarımla oynayayım :KK31:

Esinizdeki yorgunluk bana kalırsa fizyolojik kaynakli. Bir kan olcumu yaptirin hastaneye gidip mutlaka. Kansizlik, vitamin eksikligi vs. olabilir. Duzenli ve saglikli besleniyor musunuz?
Bol bol kirmizi et, üzüm, kuru üzüm, findik, badem,bal, yeşillik, yumurta, balik...
Hani ilgiziligi anlarim da surekli uyumak istemesi bana problemin fizyolojik oldugunu dusundurdu.

Back
X