- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
Siz nesiniz böyle her yerden kabus gibi çıkıyorsunuz neyi bildiriyorsunuz anlamadım bırak ağız tadıyla bi sohbet edelim yahuuukonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nesiniz böyle her yerden kabus gibi çıkıyorsunuz neyi bildiriyorsunuz anlamadım bırak ağız tadıyla bi sohbet edelim yahuuukonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
nemiyim konuları gerekli yere yönlendiren editörüm.Siz nesiniz böyle her yerden kabus gibi çıkıyorsunuz neyi bildiriyorsunuz anlamadım bırak ağız tadıyla bi sohbet edelim yahuuu
canım editörümnemiyim konuları gerekli yere yönlendiren editörüm.
kelimelerinize dikkat edin ayrıca
geçen bi konunun altına yazacaktım böyle senin için ama hemen taşındıda yazamamıştım..nemiyim konuları gerekli yere yönlendiren editörüm.
Hımm anladım ben yeni üye olduğum için başka türlü zannettim yanlış anlamışım kusura bakmayınnemiyim konuları gerekli yere yönlendiren editörüm.
kabusmu..o bizim güzeller güzeli editörümüz beSiz nesiniz böyle her yerden kabus gibi çıkıyorsunuz neyi bildiriyorsunuz anlamadım bırak ağız tadıyla bi sohbet edelim yahuuu
Surat yapiorum tavir yapiyorum hic bisey degismiyorbutun gun zaten evde tekim hadi gelsin die bkliorum gelincede bi ise yaramiyor
![]()
hahahah çok güldüm yaaBir konuyu hatırlıyorum.. Kocası buna sürekli saten gömlek alıyormuş. ilişki sırasında giymesini istiyormuş. bir harekette yırtıyormuş. "50 60 tane gömlek yırtıldı bir o kadarı da dolapta yırtılmayı bekliyor" demişti.tey allahım neler duyacagız daha
konu sahibesi sen de çok takılma, eşin çok yoruluyordur. derdini ona anlat.
nemiyim konuları gerekli yere yönlendiren editörüm.
Erkekler yüzde doksan aynı. Kiminle bir araya gelsem kocasının akşamları tv karşısında uyumasından yakınıyor. Benimkide buna dahil :) abim , babam bütün erkekler aynı.
İyi tarafından bak. Sokakta arkadaşlarıyla takılacağına senin yanında uyuyor en azından:) uyumayanlar ve çok enerjik olanlar ya kahvede ya gece klübünde takılıyor çünkü.
Dun saat gec oldu diye cikmistimn netten uyandirdim esimi yataga gecelim diye bi iyi amaaannnn ... firsat bu firsat deyip oturdum konustum bak askim anliyorum yorgunsun ama bende ilgi bekliyorum isten geldiginde sadece bi yarim saat bana ayir fln hakli degil miyim dedim haklisin hayatim tamm dikkatli olucam dedim hatta saat 1 canim tatli istiyo dedim gideyim alayim karima dio gitti aldi geldi :)))) masalla massaaallaaaaaa :)))))yavru çok zor durum bu ama
acaba başkası mı var diye düşünüyo insan ya da yeni evlisiniz çok pardon da yatak odasında problem mi var bundan dolayı eşin böyle davranmasın sakın
biz kadınların en büyük problemi vallahi billahi en büyük problemi KONUŞMADAN KARŞI TARAFIN ANLAMASINI BEKLEMEK !! sevgili bacım önce bi konuş hala tersse bu işte bi hinlik var derim
![]()
Her konuda böyle bir kaç yorum çıkıyor. Nispet yapar gibi. Bunu duymak emin olun konu sahibinin daha iyi hissetmesini sağlamıştır şimdi.Her evlilik aynı değil tabiki.Heleki ilk aylarda uyku tutmaması lazım.bizim şahsen gecemiz gunduzumuz yoktu:).10 aylık evliyim hala neredeyse aynı.ben hayret ediyorum sizin gibi çiftlere.