Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor
Huylari boyle qalibaAhh ahh yeni evlenenler evlenecekler hiç öyle büyüklerin anlatması gibi değil olay bacağımı açık görse saldırırdı tarzında .. Bu dönem erkekleri bir başka ya geç evlenmekten diycem ama erkenide böyle sanırım yediğimizden içtiğimizde.. Bu arada konu sahibi nerde??
geçicidir belki, adapte olmaya çalışıyodur hala evliliğe. sonuçta erkek insanı kadınlar gibi kolay adapte olamıyor yeniliklere. değişimden hoşlanmıyorlar pek çok konuda. ve bu tür için evlilik, hayatlarında mühim bir dönüm noktası. bir süre sonra düzelecektir. ona izin verin mağarasından çıkması için.Aynen benimde ilgiden kastim o aslinda ... iyi vakit gecirmek ... karsilikli sohbet edebilmek ... kari koca saati olmali ya yarim saat surse bile kafidir :)
al benden de o kadaryemeğin üstüne çay içersem ohh mis değme keyfime
bizde öyleyiz.ben mutfağı toplarken yanımda durur ve bu esnada sohbette ederiz.sonra beraber odaya geçit tv,film falan izleriz..insanın ruh hali,o günkü stres ve iş durumuda çok etkili oluyo evdeki davranışlarında..bence sizde eşinizi çok sıkmadan biraz kendi haline bırakın ki oda zaten bir süre sonra farkına varacaktır sizin uzak durduğunuzunBirde şu var. Nişan dönemi, düğün arefesi falan filan insanı çok yıpratan ve yoran zamanlar. Daha yeni evliymişsiniz. Adam yorgunluğunu yeni atıyor demek ki. Hem zamanla birbirinize de alışacaksınız. Benim evliliğim 1 yılı geçti, şuanda birbirimizin huyunu az çok öğrendik. Eşim çok yorgun bile olsa yemekten sonra benim mutfağı toplamamı bekler beraber içeri gideriz. Sizde biraz zaman tanıyın eşinize.
ama işten gelince de yorgun olabilir hemen aklınıza başka şeyler getirmeyin.Surat yapiorum tavir yapiyorum hic bisey degismiyorbutun gun zaten evde tekim hadi gelsin die bkliorum gelincede bi ise yaramiyor
Kocan sana "benim hanim akşama kadar yatiyor, tum evlilikler boyle mi?" Diyor mu?
canım bende 7 aylık evliyim ama benim ki öyle değil. eşinin işi çok mu ağır da yorulup hemen uyuyor acaba? peki sana nasıl davranışları seni tersliyor mu işten gelince sarılıp öpüyor muDaha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor
Bende de var aynısından :) 3 aylık evliyiz. Hep yorgun. Sızıp kalıyor. Ben de internette takılıyorum. Uyandır, baştan falan çıkar bence. Mutlaka işe yarar. Evde seksi şeyler giy, nasılsa yabancı yoktur. Makyaj falan yap. Güzel parfümler sür. Avon incandessence çok işe yarıyor. Bu tarz değişikler mutlaka ilgisini çeker.Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?