tum evlilikler boyle mi ?

nimres

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
258
63
323
İzmir
Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor

Daha çok yeni evlisiniz,evlilik bayan ve erkeğe göre değişir.
tüm evlilikler aynı değildir.
Eşinizde odunluk var galiba :)

Surat yapiorum tavir yapiyorum hic bisey degismiyor butun gun zaten evde tekim hadi gelsin die bkliorum gelincede bi ise yaramiyor

Onu yapincada sarip.uyur. bu saatte uyku mu olur ya dedim ya 20 yillik evliyiz sanki

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor
Kayınebeveynlerle aranız nasıl?

Ne geliyor aklına Allah aşkına?

Bende 3 aylık evliyim malesef benimkide aynı durumda... yapacak bişey yok bazılarının huyu böyle oluyor...

o değişmez haftanın 2-3 günü ev gezmesi avm vs çıkart en azından ayık görürsün ben öyle yapıyordum..
sonunda kabullendim

İşi çok mu yoğun? Eve çok yorgun geliyorsa ondan dolayi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…