Tüm gün boyunca arayip mesaj atmayan sevgilime ne yapmaliyim?

Nurcann784

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
31
14
38
35
6 aylik bir iliskimiz vardi. Ailelerimiz falan tanisti soz nisan muhabbeti olmaya baslamisti. Birbirimizi cok severken asiri derecede bir sogukluk girdi aramiza. Dun geceden beri ne bir mesaj nede bir cagri atti bendde atmadi. Bulustugumuzda da oldukca soguguz birbirimize aslinda bulustugumuzda o elimi falan tutuyor ama ben durmadan laf sokup duruyorum. Aslinda cokta seviyorum ben 25 o 31 yaşında. Sizce nasil davranmaliyim?

Belki bir s1k1ntisi vardir adamin. O atmadi diye siz niye atmiyorsunuz ki. Ben olsam bir s1k1ntin, sorun mu var diye yüz kere sormustum bile. Herseyi karsi taraftan beklemek gerek. Birden sogumanin bir nedeni olmali sonucta. Laf sokmak yerine güzelce sorun derdi neymis

Bende gelemem oyle seylere en fazla 2 kez sorarim 3uncuye devam ederse ayril. Seven insan zaten kendisini naza cekmek yerine derdini paylasir merak edip aramiyosa sende arama

6 aylik bir iliskimiz vardi. Ailelerimiz falan tanisti soz nisan muhabbeti olmaya baslamisti. Birbirimizi cok severken asiri derecede bir sogukluk girdi aramiza. Dun geceden beri ne bir mesaj nede bir cagri atti bendde atmadi. Bulustugumuzda da oldukca soguguz birbirimize aslinda bulustugumuzda o elimi falan tutuyor ama ben durmadan laf sokup duruyorum. Aslinda cokta seviyorum ben 25 o 31 yaşında. Sizce nasil davranmaliyim?
gelen yorumlara baktım da geneli ayrılırım kabullenemem..insan yeri geliyo asla kabul etmem dediği şeyleri bir bir yutuyo o yüzden büyük konuşmak doğru değil..canım senin yapacağın en mantıklı şey konuşmak bu durum niye böyle onu tartışmak belki de o senin için aynı şeyleri düşünüyodur bilemezsin belki iş yerinde ve ya ailesinde ve ya farklı bir şekilde canını sıkan olaylar olmuştur. Her anımız her anımıza uymuyo, bunlar iyi taraftan bakış. Birde gerçekten soğumuş olabilir ve aileler de işin içine girince bi bocalamıştır kafası karışmıştır bunlara hazır olup olmadığının muhasebesini yapıyodur bilemezsin. O yüzden al karşına konuş istemiyosa artık seni o zaman gerçekten yol ver gitsin

Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin. Defalarca sordum. Ama agzini bicak acmiyor. Her seferinde alttan aliyorum. 3.4 kez oldu ayni seyi yapiyor kendi kendine birseyleri bahane edip kayboluyor ortadan 3 gun sonra tekrar yazmaya mesaj atmaya basliyor artik dyanamiyorum. Cok sevdigim halde ayrilmaktan baska carem kalmadigini dusunmeye basladim. Onu mutlu edicem derken kendim paramparca oldum. Gercekten cok sevdim ama bunu anlamadi

Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin. Defalarca sordum. Ama agzini bicak acmiyor. Her seferinde alttan aliyorum. 3.4 kez oldu ayni seyi yapiyor kendi kendine birseyleri bahane edip kayboluyor ortadan 3 gun sonra tekrar yazmaya mesaj atmaya basliyor artik dyanamiyorum. Cok sevdigim halde ayrilmaktan baska carem kalmadigini dusunmeye basladim. Onu mutlu edicem derken kendim paramparca oldum. Gercekten cok sevdim ama bunu anlamadi
Ne kadardir bu durum böyle yani ilgisizliği?

Daha çok erken ciddi düşünmeniz için aslında.bu kadar kisa surede fazla anlam yüklenmiş gibi ilişkiye.
Çözüm onerimse trip yapmayin,laf sokmayin.artik sakince sorunun ne olduğunu konuşmanın vakti geldi.nasil davranmasini istediğinizi acikca söyleyin.ama suclamadan.yani kendini aciklama yapmak zorunda hissetmemeli.yoksa büyük ihtimal kaçar.baktiniz daha da olmuyor kendinizi ayriliga hazirlayin bence.

Daha çok erken ciddi düşünmeniz için aslında.bu kadar kisa surede fazla anlam yüklenmiş gibi ilişkiye.
Çözüm onerimse trip yapmayin,laf sokmayin.artik sakince sorunun ne olduğunu konuşmanın vakti geldi.nasil davranmasini istediğinizi acikca söyleyin.ama suclamadan.yani kendini aciklama yapmak zorunda hissetmemeli.yoksa büyük ihtimal kaçar.baktiniz daha da olmuyor kendinizi ayriliga hazirlayin bence.
Hersey cok ani gelisti . nasil boyle bir olsyin ortasinda kslfim ne zaman evlilik konusmaya basladik bilmiyorum. Hersey hsriks giderken birden birbire kavgsnin samatanin icinde bulduk kendimizi.. Isten cikartildim onun bana destek olmasini beklerken köstek oldu.

Hersey cok ani gelisti . nasil boyle bir olsyin ortasinda kslfim ne zaman evlilik konusmaya basladik bilmiyorum. Hersey hsriks giderken birden birbire kavgsnin samatanin icinde bulduk kendimizi.. Isten cikartildim onun bana destek olmasini beklerken köstek oldu.
Tavsiye verdim ama ilişki uzmani falan değilim söyleyim de...
Erkekler çok ince düşünceli değil maalesef.yani onların gözünde çok önemli olmayabiliyor bazi şeyler.biraz akisina birak bakalim,güven problemi yoksa her zaman derdinde tasasinda yaninda olduğunu hissettir.ama azicik bile seni sevmiyormus gibi gelirse gururunu incitmesine izin verme.kendini 1. planda tut hep

Tavsiye verdim ama ilişki uzmani falan değilim söyleyim de...
Erkekler çok ince düşünceli değil maalesef.yani onların gözünde çok önemli olmayabiliyor bazi şeyler.biraz akisina birak bakalim,güven problemi yoksa her zaman derdinde tasasinda yaninda olduğunu hissettir.ama azicik bile seni sevmiyormus gibi gelirse gururunu incitmesine izin verme.kendini 1. planda tut hep
Tesekkur ederim

6 aylik bir iliskimiz vardi. Ailelerimiz falan tanisti soz nisan muhabbeti olmaya baslamisti. Birbirimizi cok severken asiri derecede bir sogukluk girdi aramiza. Dun geceden beri ne bir mesaj nede bir cagri atti bendde atmadi. Bulustugumuzda da oldukca soguguz birbirimize aslinda bulustugumuzda o elimi falan tutuyor ama ben durmadan laf sokup duruyorum. Aslinda cokta seviyorum ben 25 o 31 yaşında. Sizce nasil davranmaliyim?[/QUOTE]

aynı durum benim de başıma gelmişti kim ne derse kulağımı tıkadım onunla ilgilenmeye devam ettim.şimdi o benim kapımda. Konuşmak en iyisi olacaktr bişeylerden şüphelenirmiş gibi yaklaşma yapman gereken ''hayatım canını sıkan bişeyler mi oldu çok durgunsun'' diyeceksn.eskisi gibi değilsin deme sakın bu tartışmaya dönüşebilir.sadace sabredeceksn.ayrıca erkek arkadaşınız 31 yaşında ve sizin laf sokmalarınızı kaldıracak yaşta değil.bu yaştaki erkekler çok seçici olamazlar yaşları artık evliliğe gelmiş sen zamana bırak denemekten korkma. ayrıca 6 aylıkbi ilişkiden nasıl olursa söz nişan hazırlık yapabliyrsunuz şaşırıyorum doğrusu.ilk aylarınız bitmiş bu saatten sonra doğal haliyle davranacak size ona göre iyi değerlendirin. :KK15:

Canım öyle bişey söylüyrsun ki 3 gün boyunca yazmıyor diyorsun bu adam ne yapmaya çalışıyr sence.seni seviyrsa eğer merak eder arar sorar.en azından sesini duysun.yapma bunu kendine o kendini şanslı bulsun bence sen 25 yaşındasın o 31 yanında çıtı pıtı gençkız kıymetini bilmiyrsa sende umursama.önceki yazdığım cevap yürütmeni savunmuştum ama bu durum kötüye gitmiş.

Açıkçası bende laf sokmaktan yana değilim. Güzel bir dille sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalış. Ama hem sorunu söylemeyip hem de aynı şekilde davranıyorsa üzerine gitme kendi haline bırak. Kafası karışmış olabilir.

aynı durum benim de başıma gelmişti kim ne derse kulağımı tıkadım onunla ilgilenmeye devam ettim.şimdi o benim kapımda. Konuşmak en iyisi olacaktr bişeylerden şüphelenirmiş gibi yaklaşma yapman gereken ''hayatım canını sıkan bişeyler mi oldu çok durgunsun'' diyeceksn.eskisi gibi değilsin deme sakın bu tartışmaya dönüşebilir.sadace sabredeceksn.ayrıca erkek arkadaşınız 31 yaşında ve sizin laf sokmalarınızı kaldıracak yaşta değil.bu yaştaki erkekler çok seçici olamazlar yaşları artık evliliğe gelmiş sen zamana bırak denemekten korkma. ayrıca 6 aylıkbi ilişkiden nasıl olursa söz nişan hazırlık yapabliyrsunuz şaşırıyorum doğrusu.ilk aylarınız bitmiş bu saatten sonra doğal haliyle davranacak size ona göre iyi değerlendirin. :KK15:[/QUOTE]
Ask ve nazar :( ikisinede inaniyorum artik.

aynı durum benim de başıma gelmişti kim ne derse kulağımı tıkadım onunla ilgilenmeye devam ettim.şimdi o benim kapımda. Konuşmak en iyisi olacaktr bişeylerden şüphelenirmiş gibi yaklaşma yapman gereken ''hayatım canını sıkan bişeyler mi oldu çok durgunsun'' diyeceksn.eskisi gibi değilsin deme sakın bu tartışmaya dönüşebilir.sadace sabredeceksn.ayrıca erkek arkadaşınız 31 yaşında ve sizin laf sokmalarınızı kaldıracak yaşta değil.bu yaştaki erkekler çok seçici olamazlar yaşları artık evliliğe gelmiş sen zamana bırak denemekten korkma. ayrıca 6 aylıkbi ilişkiden nasıl olursa söz nişan hazırlık yapabliyrsunuz şaşırıyorum doğrusu.ilk aylarınız bitmiş bu saatten sonra doğal haliyle davranacak size ona göre iyi değerlendirin. :KK15:
Ask ve nazar :KK43: ikisinede inaniyorum artik.[/QUOTE]

Her zaman ilişkinizi iyi gözlemleyin. Karşınızdaki insanın kafa yapısına göre. Ne yapmanız gerekiyor acaba diye düşünün ama olumluklarla sınırlamayın sakın.

Back
X