canım cok almamıssın yaa.............arkadaşlar ben 32+2 haftalık hamileyim ve şimdiden 12.5 kg aldım...Yakında fil gibi olucağım...Eşime benim eski halimi hatırlayıp hatırlamadığını sormaya başladım Çünki resimlerdeki o zayıf ve bakımlı kadın bana çok uzak...Hamileliğimden önce arkadaşlarım oldukça güzel bir kadın olduğumu, kendimin farkında olmadığımı söylerlerdi,çok haklılarmış... Umarım o günlerime dönebilirim...
ilk üç ayda öyle bi kilo aldım ki sormayın.6-7 kilo aldım yani.nasıl oldu anlamadım.bi anda şiştim.53 ile başladım şimdi 69 kiloyum ve dahada alcam yani.ama görenler sadece karnında var diğer yerlerinden almamışsın diyo hayret ediyorum.kocaman bişey oldum valla.ama hiç üzülmüyorum ben azimliyimdir ve kiloları vereceğime inanıyorum.
gokcenYIL yazını okuyunca çooookkk sevindim laelaelaelaelae çünkü ben senin drumundayım yanlız olmadığım için sevindim bende ilk 18 haftamda 9,5 kilo aldım doktorum o kadar kızıyorki böyle gidersem 84 ile doğuma gideceğimi söylüyor.(54 ile hamile kalmıştım) ancak ben gerçekten her daim yemeği sevmeyen biriyim gebeliğin ilk dönemlerinde inanılmaz leblebi yedim bulantımdan dolayı sanırım kilolarımı leblebilere borçluyum :uhm: ama bende senin gibi düşünüyorum onlar sağlılka gelsinlerde biz veririz kilolarımızı önemli olan onlar :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?