tüm hamileler kaç kilo aldınız..

20 haftalık hamileyken bende 6 kiloydum.şimdi 38 haftalık hamileyim ve 18 kilo aldım.insan ne kadar yemicem desede kendine dur diyemiyor.özellikle de tatlı ve hamur işi konusunda.hamile olunca psikolajik mi,yoksa gerçekten de fiziksel mi bilinmez ama insan iradesini kaybediyor.yine de siz dikkat edinde benim gibi çok almayın...

17+2 günlük hamileyim 54 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum normalmi sizce çok korkuyorum kilo almaktan ben yaaaa.a.s.

bende 23 hafatalık hamileyim şimdilik 8 kilo aldım kızlar dert etmeyin kiloları bu kadar allahın izniyle verririz doğumdan sonra bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda.............

merhaba hamişlerr....
şimdi duyacaklarınıza çok kızacaksınız...
11 haftadayım 5 kilo aldım.
ama inanın anırmal yemiyorum...
yinede alıyorum birşey anlamadım bu işten.
kiloya çok karşıyım ve hep çok dikkat etmişimdir...gr alsam rejim yapardım...ama normal yememe rağmen kilo alıyorum..benim gibi olan oldumu hiç..ne olur yazın moralim çok bozuk....

aynen 15. haftamdayım, doktorum toplam 12 kilo alman yeterli diyor ama ben daha şimdiden 5 kilo aldım, çok yemiyorum da yaaa..... ama bir sorun var ki hep tatlı yiyecekler istiyor canım, tatlıya aşeriyorum klava:

canım bende sendenim. ilk 2 ay hamiş olduğumu bilmiyordum ve ben 52 kiloyu aşamazken hamiş olduğumu öğrendiğimde 59 kg. olmuştum.birden çok hızı bir biçimde kilo aldım. nası oldu bende anlamaadım. çok zayıf olduğumdan sanırım ideal kg. ma döndüm. ama şimdi dikkat ederek ayda 1 1,5 kg. alıyorum. inş. böyle devam eder

bende 52 kiloyla hamile kaldim ve normal yedigim halde hizli kilo aldim ama su son zamanlar bastaki gibi degil 31 haftaligim 10 kilo aldim ama birazdan doktora gidecegim kesin fazla cikar

22+3 günlük hamileyim 5 kilo aldım dr gayet iyi gidiyor , ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi bebeğimin gelişimi çok iyi ve inanılmaz karnım çok az çıktı 38 beden giyiyorum ve bol geliyor hiç hamile kıyafeti almadım...

bende çok kafama takarken bu kiloları o kadar yememe rağmen dr iyi dedi,4.5 aylık hamileyim eğer dr baskülü doğruysa:roflol::roflol: toplam 5 kilo almışım dr iyi dedi ama bundan sonra çok dikkat emeye çalışacm bol bol su içmeye özen göstrecm,normal doğumu istiyorum yoksa böle giderse ben kendimi tahmin edemiyorum:dance::dance:
(seni çok özledim gece gözlüm benim, bebeğime)

bende 13 kılo aldım....daha 16 gun varrrrrrrrrrrrrrrr

çok güzel gitmişsin kibelacım yaaa...bravo.sanırım 2 ay öncede yazışmıştık.endişeleniyordun.bak normal kilo alımıyla tamamlıyorsun kısmetse gebeliğini.
şurda 16 günün kalmış.darısı başımıza.ne güzel.sağlıkla bebişini kucağına alırsın umarım.valla çok az almışsın kilo.çok dengeli beslendin sanırım.inş bende senin gibi olurum...

şuan 22+5 oldum 4.5 kg aldım.umarım 12 - 13 kg'ı geçmemde rahat bi doğum geçiririm.... sevgilera.s.

bende 22 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım doktor 1 kilo fazla olduğunu söyledi dikkat etmemi söyledi ama ben tatlıdan uzak duramıyorum kim bilir daha kaç kilo alıcamsenağlama

Ya Kizlar Bende 25 Hafta Oldum Ama 10 Kio Almişim.çok Değilmi.artik Kendimi Taşiyamiyorum çok Yoruluyorum...

arkadaşlar ben 32+2 haftalık hamileyim ve şimdiden 12.5 kg aldım...Yakında fil gibi olucağım...Eşime benim eski halimi hatırlayıp hatırlamadığını sormaya başladım Çünki resimlerdeki o zayıf ve bakımlı kadın bana çok uzak...Hamileliğimden önce arkadaşlarım oldukça güzel bir kadın olduğumu, kendimin farkında olmadığımı söylerlerdi,çok haklılarmış... Umarım o günlerime dönebilirim...

bende 19.haftamdayım.2 kilo almışım.55 ile hamile kaldım.p.tesi dr.a gittiğimde 57 çıktım tartıda.şimdilik iyi gidiyorum.inşallah fazla kilo almam.bebişim iyi olsunda gerçi farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…