tüm hamileler kaç kilo aldınız..

Ilk Hamılelıgımde 23 kılo aldım :) Dogum yaptıktan 3 ay sonra 27 kılo gerı verdım :) Sasırtıcı degıl mı :)Suan daha yenı oldugu ıcın 3 4 kılo aldıgımı dusunuyorum tartılmadım :)

Sezeryanın olduğu kadar normal doğumun da sakıncaları var. Bence illa normal veya illa sezeryan diye düşünmemek lazım. Annem kız kardeşimi normal doğum ile doğurdu, kardeşim doğum esnasında oksijensiz kalmış, doğar doğmaz kalp masajı falan yapmışlar. Zarzor hayata döndürmüşler kardeşimi. Şimdi bu olaylardan kaynaklanan bi rahatsızlığı var. Tüm bedensel ve zihinsel işlevleri normal ancak çok geç öğreniyor. 21 yaşında ve hala konuşma problemi var. O yüzden her şeyin hayırlısı bence. Dediğim gibi iki doğum şeklinin de sakıncaları olabiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Normal doğum, sezeryan derken kaç kilo aldığımı yazmayı unuttum ya, 13 haftalık hamileyim ve 7 kilo aldım. İlk iki ay çok hızlı kilo aldım. Doktorum zayıf olduğum için bunun normal olduğunu söyledi, içimi rahatlattı. 3. ayımda da 1,5 kilo kadar aldım. Doğuma kadar 100 kilo olacağım herhalde. Şuan 60 kiloyum.

Ilk Hamılelıgımde 23 kılo aldım :) Dogum yaptıktan 3 ay sonra 27 kılo gerı verdım :) Sasırtıcı degıl mı :)Suan daha yenı oldugu ıcın 3 4 kılo aldıgımı dusunuyorum tartılmadım :)

ya nasıl oldu da bu kadar çok kilo verdin. gerçekten şaşırtıcı. benim de bu kadar hızlı kilo vermem gerekecek galiba, varsa bi sırrı paylaş bizimle.

ben ikizlerime 12 haftalık hamileyim ama tedaviyle oldu benim kılo aldım 5 kilo aldım......fazla gibi şimdilik inş. sonralarda fazla almam........

ınanamıyorum nasıl verdınızzzzzzz

Inanın :) hıc bır Yontem kullanmadım Aksıne Sut olsun dıe her gun pekmez yumurta Pılav yedırttıler bana :) ( Kılo yapan seyler ) bekarken bıle hıc 48 kılo olmamıstım hep 55 +57 kılo arası ama dogumdan sonrakı halım herkesı cok sasırttı :) Sızı Sasırttıgı Gıbı ve hala bı genc kız gıbı durdugumu soyluyorlar ıns ıkıncısınde bozulmam suan hamıleyım bazen korkutuyorlar benı ıkıncısınde bole veremezsın dıe=)) nazara geldıgımı dusunurum o zamanda ( saka tabı kı ) :)a.s.:teytey:

inşallah bende aldığım ve alacağım kiloları rahatça verebilirim.

haklısınız hiç normal doğurmadım.ama bunlarda olabiliyor demekki.benle aynı anda normal doğum yapan arkadaşımla konuşmuştum.doğumdan 1 saat sonra sesi o kadar iyi geliyorduki.ama ben konuşmak için bile nefesimi zor topluyordum.normal doğum yapanlara çok özeniyorum.dediğiniz gibi hayırlısı olsun.allah yardımcınız olsun

yaw bugün kontrole gittim 2 aydır gitmiyordum 10kg almışım kızlar doktorum normal olmadığını diyete başlamam gerketiğini karbonhidrattan uzak durmamı yağlı süt içmememi hiç ekmek tüketmemem gerketiğini söyledi zaten dikkat ediyordum 2 ayda 8kg almışım ilk 16 haftda 2 kg alan ben(( moralim çok bozuldu ya...

güzelim ben ilk bebeğimi 7.5 aylık doğurdum ve 7.5 aya kadar 6 kilo aldım..bebeğim 7.5 aylıktı ama 2 kilo,750 gr dı..şimdi yine hamileyim 7 haftalık..kilo almadım henüz..

sevgili panikatak çok güzel beslenme seklin ben ara öğünler dısında senin gibi besleniyorum normalde henüz hamiş değilim ama olursam bu listeyi göz ardı etmeyeceğim tşk ler cnm bende 54 kg yum amacım 64 ü geçmemek hamilelikte ama henüz bebeğe hazır değiliz

ben 22+1 haftalık hamileyim bu haftaya kadar hep kilo verdim şimdide 2kg 400 gr aldım fazla kilo almıcam galiba önemli olan bebeğimin sağlıklı olması bebek iyiyse kilo almasamda olur

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 9+4'üm. 1,5 - 2 kilo kadar aldım. 57 kiloydum ama boyum uzun olduğu için hiç kiloyu göstermiyordum. Aslında doktorum da aldığım kiloya normal dedi ama her ay bir kilo almamın iyi olacağını söyledi. Şimdi 3. aydayız ama 58,5-58,8 böyle gidip geliyor. Daha 59'u görmedim. Ama hamur işini çok seviyorum ve canım sürekli tuzlu yemek istiyor. Bu yazıları da okuyunca daha dikkatli olmaya karar verdim. Ben de bebeğimin normal doğumla olmasını istiyorum. O doğduğunda onu hemen kollarıma almak istiyorum. Bir de işim evime yakın olduğu için sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum. Çok iyi oluyor..

ben ilk 5. aya kadar kilo alamadım hatta 2 kiloda verdim (ilk tirimisteri çok ağır geçiridim ilk 4 ay bulantım geçmedi) şuan 5,5 aylığım ve 4 kilo aldım 53 kiloyum :)

23 haftalığım.10 kilo aldım.haftaya kontrol var.bakalım dr ne diyecek.4 kiloyu son bir ayda aldım.

biz 12 haftalığız ve ben hiç kilo almadım hiç bi yerim çıkmadı:)Ama şu aştahımın açılıp yemeklere yumulmayı bekliyorum karnımında kocamannn olmasını ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…