tüm hamileler kaç kilo aldınız..

kibela napıcam daha ilk çocugum ya 40 kiloyla kaldım hamile

Ah ah daha bugun tartti diyetisyen yine ayni kilodayim 1 gr bile almamisim.30. haftama girdim 9 ile 10 kilo arasinda gidip geri geliyorum.Boylede devam edicek bu gidisle cunku sinekler gibi yemek yiyorum :))

kızlar bende işim gereği bütün gün masa başında çalıştığımdan bende kilo alıyorum. akşamları yorgun hissettiğimden (havada soğuk zaten) yürüyüşte yapamıyorum. ama dikkatli beslenmeye çalışsamda kilo alıyorum. sanırım hamile kaldığımda 54 -55 kiloydum . şu an 63 kiloyum . boyum 1,69 . sizce normalmi. daha göbek falan pek çıkmadı. 16+4 haftalık hamileyi:tomato:m

ben senden daha fazla almışım okadar dikkat ettiğim halde 23 hafta 6 kilo toplamda 12 kiloyu geçme diyor doktor ama geçerim demi

4 ayda 8 kilo almışsın bu çok demek gerçi sen kendini iyi hissettiğin sürece sorun yok ama bence dikkatlli ol çünkü önünde kocca 5 ay var en çok kilo yani 3 te 2 si son üç ayyda alınırmış benim doktorum öyle dedi..ben 5.5aylık hamileyim 3 kilo aldım ama şimdi çok yemeye başladım böyle giderse kötü olur doğumda zorlanırım o yüzden azaltmayı düşünüyorum..:bbo:

bende 15+5im ve 3,1kg aldım...haftanın 4 gunu dengeli 3 gunu mutlaka dengesiz geçiyor...hamurişi felan yediğimde kilo alıyorum...ne kadar dikkat etmeye çalışırsam çalışayım mutlaka yiyorum...benimde doktorum sakın kilo alma diyor...son 3 ayda çok kilo alacağımızı düşünürsek daha dikkatli olmalıyız...gerçi şimdi kış ayındayız...hiç hareket spor yok...havalar biraz guzelleşsin yürüyüşe başlayacağım...

bende 12 haftadayım normalde uzun boylu zayıf biriyim.ama 2 kilo aldım biraz erken değil mi???biraz da göbüşüm çıktı.sizin göbüşler ne alemdee:))bi de arkadaşlar hiç kusmadım ve midem hiç bulanmadı.düzenli yiyorum dikkat ediyorum yediklerime...

bende 12 haftadayım normalde uzun boylu zayıf biriyim.ama 2 kilo aldım biraz erken değil mi???biraz da göbüşüm çıktı.sizin göbüşler ne alemdee:))bi de arkadaşlar hiç kusmadım ve midem hiç bulanmadı.düzenli yiyorum aslında...

Ben 4 Kilo Aldim.5 Aylik Hamisim.ben Cetvel Yapmak Istiyom Yeni Uyeyim Ozelden Msj Atip Anlatirmisiniz

Canim dikkat simdi bundan sonra baslicaksin almaya.Ben 5 aya kadar 4 kilo aldim sonra tutana ask olsun.1 bucuk ayda 6 kilo aldim.Simdi ise sekerim cikti cok siki bir diyetteyim bu gidisle 12 yada 13 kilo ile tamamlicam.

Takvime gelince canim ozelden ugrasamamda burda bebegin dogum tarihini yaz burdan anlatayim basit zaten..

annişcim senin diyetinin bebeğe bir zararı var mı?
Ben de şimdi dikkat ediyorum ve herşeyden az yiyorum ama korkuyorum bebeğim bezlenemezse diye....Dikkat etmezsem kilolar alıp başını gidiyor bende,çok çabuk kilo alan bi yapım var zaten..

12. hafta 2 kilo vermişim..ama bebişim büyümüş.biraz ters oldu ama idare edin kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…