Ben tek çocuğum ve kardeş özlemini çekerim zaman zaman.. Güzel şeylerinizde vardır belki canım bilemiyorum ne desem zor gerçekten.. En doğru kararı sen verirsin elbette ama zaten yurtdışındaymışsın sınır koyarsın fazla muhattap olmazsın, diğer türlü olursa ailende üzülür sanıyorum.
Canımm bence senin sahip olduklarına ulaşamadığı için böyle davranıyor :S
Çok üzüldm ya keşke derdin ne diye konuşabilsen
et - tırnak derler ya kardeş için, bence de öyle. ama... aması var... bazı kardeşler/abiler/ablalar yedi kat yabancıdan daha uzak olabiliyor. neden bilmiyorum ama o kadar çok gördüm ki çevremde. ve insana en büyük zararı da en yakını veriyor bence. başkası olsa takmazsın, üzülsen bile geçer. ama kardeş olunca içinden çıkamazsın ve sürekli kahrolursun. ben yaşamadım şükürler olsun ama yakınlarımda gördüğüm için tahmin edebiliyorum nasıl bir his. bence sana zarar vermesine (zarar derken manevi açıdan) izin verme. buna abin de olsa hakkı yok. kimsenin hakkı yok. ama tabi temennim her şeyin yoluna girmesi canım.
Benim erkek kardeşimde aynı sizin bahsettiğiniz türden bir kardeş. Hiç bir kusuru olmayan yaptıklarına rağmen beyefendiliği elden bırakmayan eşimi bile sevmedi hep sorun çıkardı. Sonradan pişman oldu, düğünümde ağladı. Ama artık bunların hiç bir değeri yok anneme gttiğinde selamını bile almıyorum tutuyor yanaklarımdan şapır şupur öpüyor. Davet etmediğim halde annemlerle bize geliyor. Eve geldim diye bi hoşgeldin diyorum dahada konuşmuyorum.
canım benim ki de öyle ama ne yaparsın kardeş işte, aslında erkek çocukları daha düşüncesiz oluyor, kayınpederin öldüğünde yengenin abini bi dürtüklemesi gerekiyordu bence, insan elbette üzülüyo kardeşinden bunları gördüğüne, mesela benim abim de senin ki gibi 8 senedir dışarıdayım üniversitede 1 kere 20 tl yolladı ki maddi sıkıntısı hiç yok, ben her çarşıya çıktığımda abime bi gömlek bi şort yada herhangi birşey mutlaka alırım yada öğrenciyken bile şehir dışından geliyorum diye hep ufakta olsa bi hediye alırdım ama abimden hiç görmedim, hiç görmediğim gibi bir gün bana telefon açtı eski eşinin doğum günüydü bende eve gidicem tesadüfen xxx böyle şeylere takılır hediye almadan gelme dedi, ölür müsün öldürür müsün işte, napıcaksın kardeş, ana baba hatrına susuyorsun
Canım bende abimle benzer bir sorun yaşıyorum.
Benimki de hiç aramaz ben aramayınca kıyameti koparır.
Neymiş efendim onu büyük yerine koymuyormuşum. Halbuki sadece 1 yaş büyük.
Bende düğünsüz evlendim. Demediğini bırakmadı. Annem çeyiz hazırladı. O çeyizimdeki şeylere göz koymuş.
Anneme demediğini bırakmamış.
Bende hiç birşey almadım çeyizimden ona verdim.
Başımın gözümün sadakası olsun. Ben huzur istiyorum eşya değil dedim.
Şimdi gizlice evlenmiş. Haberimiz yok. Eşi 6 aylık hamile hemde.
Ama düşman olduk resmen.
Ne arar ne sorar. Sanki biz annesinin yasını tutan o küçük çocuklar olmadık.
Ne yapayım o mutlu olsun bana yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?