• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm kk üyelerine

ingiliccekarakter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
622
439
23
43
Arkadaşlar çok kısa konuşucam. Burada hepimiz derdimize derman bulmak veya birilerinin dertlerine derman olmak için uğraşıyoruz.
Bu yüzden lütfen otomatik düzeltmeyi kapatın. Ada'm lar Yen'i ler, yanlış basılmış kelimeler, noktalama işaretsiz yazılar beni çok üzüyor. Konuyu anlayamıyorum, kapatıyorum.
Lütfen yazdıklarınızı bir kez okuyun be canlar. Hem düzeltme butonu da varmış:)

Öpüyorum hepinizi.

Arkadaşlar çok kısa konuşucam. Burada hepimiz derdimize derman bulmak veya birilerinin dertlerine derman olmak için uğraşıyoruz.
Bu yüzden lütfen otomatik düzeltmeyi kapatın. Ada'm lar Yen'i ler, yanlış basılmış kelimeler, noktalama işaretsiz yazılar beni çok üzüyor. Konuyu anlayamıyorum, kapatıyorum.
Lütfen yazdıklarınızı bir kez okuyun be canlar. Hem düzeltme butonu da varmış:)

Öpüyorum hepinizi.
:KK51:

"cnm bnm kV de aynsını yapıor npicm bilmorm eşmde öle" tarzı (ki bu tarz yazım yanlışı yapanlar genelde bu tarz cümlelerle yapıyor) olmadığı sürece bence sıkıntı yok.

adam yerine ada'm yazınca şahsen ben "hee adası var herhalde ondan bahsediyor benim ada'm diye yani" demiyorum. anlaşıyoruz bir şekilde.

Back
X