- 30 Nisan 2018
- 255
- 160
- 53
slm canlar. buraya çok uzun uzun şeyler yazıp da sizi yormak istemiyorum. her okuyup yorum yapan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. öncelikle kendimi şu aralar erkek arkadaşımın eski nişanlısıyla kıyaslıyorum. her şey kendi kafamda tabii ona yansıtmıyorum bunu asla. benim de başımdan bi nişanlılık geçti. şuan eski nişanlım eski nişanlısıyla barıştı ve hastalık geçer geçmez nikah kıymayı planlıyorlarmış. benim eski nişanlımın eskisi önceden kapalıymıs ayrıldıktan sonra açılmış (asla açık kapalı muhabbeti yapmıyorum bende kapalıyım) ve daha bakımlı güzel biri olmuş. yeni erkek arkadaşımın eski nişanlısı da öyle hoş kızmış. sorun şu ki kendimi beğenmiyorum ben. nasıl daha iyi güzel ve kendini seven biri olabilirim. bu düşüncelerim beni çok yıpratıyor. dağınığım tembelim erkek gibiyim. (eski niaşnlımla ayrılma sebebimiz ben değil kendi sorunlarıydı ((ve beni aldatmasıydı ))öyle ki şuan arkasından hakaretler ettiği kızla barıştı.) kendimi nasıl sevebilirim kızlar. hamaratım fazlasıyla elimden her iş geliyor. yıllardır tek başıma yaşıyorum çalışıyorum. giyimime bakımıma da dikkat ediyorum ama üşengeçliğim yıpranmışlığım yorgunluğum kalp kırıklıklarım güvensizliğim etrafımdaki herkesin yuva kurup mutlu olması haşa ama beni isyana sürüklüyor. nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. herkese de her şey anlatılmıyor ki. eski nişanlımın dengesizlikleri yüzünden dengesiz geçimsiz biri olmuşum istemeden galiba. kafamda kurmalarım bitmiyor. nasıl sağlıklı bi ilişki yaşanır unutmuşum.