Tüm kötü huylarım

Benzerini yaşadım. Özgüveni yerle bir ediyor. Benim de eski sevgilim beni terk edip eski sevgilisine dönmüştü. Daha doğrusu basbaya beni eskisi için terk etmişti. Aşkın da gözü kör herhalde benim yarı boyum iki kat kilomda bir insandı😄😄 Ona rağmen dağılmıştım.
Bir de ben yas sürecini uzun tuttum. Bir sene sonra evlendiler ben hala saptım. Düğün zamank epey üzüldüğümü hatırlarım. Salaklık işte.
Halbuki herkes layığını buluyormuş.
o kıskanç, anlayışsız ve maçodan bin kat daha yakışıklı, daha kariyeri yerinde, daha anlayışlı, medeni tam kendi kalemim bir adamla evlendim.
Senden sonra yeni birini bulsa eskiye dönmesi kadar yıpratmıyor insanı biliyorum. İnsan kendini yara bandı gibi hissediyor. Aldatılmış dahi olmuyorsun. İkinci insan gibi.
Aslında öyle değilmiş. Gerçekten buna inan. Bir yerlerde senin aşkının başrolü var. Ve inan bana tiple cazibeyle de alakası yok. Aradaki uyuşma tutacak. Bir şeyler çekecek. Ve sen onla olmadığına şükredeceksin.

bu duygum aldatıldıktan sonra oldu ama

Karaktersiz biri olduğu için aldatılmışsınız. Bunun sizinle hiç ilgisi yok, önce bunu kendinize net anlatmalisiniz.

Geçmişi olan birinden bile olumsuz söz edip , Sonra tekrar onunla evlilik yoluna gitmesi bile karaktersizligine imzası olmuş oluyor.

Kurtulmussunuz şükür ki..

Bunun dışında bu yeni kişiyi çok ve çokça tanıyın lütfen.

Ne ister , ne verebilir, Ne yapabilir, be yapamaz her şeyi ama herşeyi tam öğrenin.

Eksisi varsa artı yapmak için uğraşmayın , salın gitsin.

Annem baklava yaparken o kadar çok ceviz yemişim ki tek okuyuşta anladım cevizim gözünü seveyim.
Şimdi hanımefendi ben sizi anladım anlamasına da, sizi aldatan ve eski (simdi ki yeni nisanlısı olan) bir kadına o kadar yağdıran, arkasından konusan adamdan kurtulduğunuza sevinin bence.
O şimdi gider arkasından konustugu kıza sizi de atıp tutar. Yani sevinmelisiniz.
Fakat ayrılıklar, kalp kırıkları sizi bu duruma getirmiş. Ama lütfen geçmiş kalp kırıklarını düsünmeyin ve aklınızdan yok edin.

:KK35:Benim eski bi arkadasim birini cok sevmisti cokta guzel bi kizdi ama oglan onu aldatiyodu bunu soyledik kendisine dagildi yikildi birsuru hata yapti gozgore gore dersleri inanilmaz iyiydi iyi bi bolum kazandi gelecegi parlakti yani sonra universitedeyken kocaya kacti herseyi yarim kaldi
Yine eski bir arkadasim cirkindi biraz surekli sevgili yapma pesindeydi ve oda 14 yasinda 30 yasinda birine kacti
Yani demem oki kimsenin sizi begenmesini arzulamasini korkutuk asik olmasini falan beklemeyin buldugunuz bir boslukta kayboluverirsiniz

Back
X