Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın, sen onun aklına girmeye çalışırken, ne denli sorunlu olsak da benim eşim buna izin vermedi. yalanlarınla onun kafasını karıştırdın, ama bizi yenemedin. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen bizi öldürecek kadar güçlü değilsin. tek dileğim, Allah hakkımı sende koymasın. benim ve doğacak çocuklarımın. pisliğinde boğul.
kızlar üzgünüm, çok doluydum, haykırmaya ihtiyacım vardı, can sıkmak hiç değil niyetim. sadece çok doluydum.