• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm o evli adamların peşinde dolanan kızlara sesleniyorum!

evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.

Aldatma söz konusu olduğunda bana göre ilk olarak evli erkekler kabahatli fakat durum sizin dediğiniz gibi değil.

Kadınların hepsinin niyeti sadece aşık olup hayal kurmak değildir, öyle bile olsa aşık olduklarında çokta umurlarında değildir yuva ve yuvanın içindekiler.
Erkeklere prim verenler konuşanlar değil, niyetlerini bile bile onlara yanaşanlardır.

kadınlar yerine ona bu ortamı saglayan erkekler daha suclu kadın bir kere iki kere asılır erkek ona okkalı bir cevap versin bakalım yaklasabiliyormu haa yaklasan olursa oda ruh hastasıdır sikayet edersin esinede soylersin tamam ama erkeklerin su egoları yuzunden boyle oluyor kadın yaklasır erkekde evliyse hele baska bir kadın tarafından arzulanmanın verdigi gazla kadınla muhabbet eder ama sorsan aramızda birsey gecmedi sen bu kadarmı kafasızsın sana ilgisi oldugunu hissettigin kadınla konusuyorsun sonrasında kadın suclanır yok ya oyle birsey bana o kazıgı kocam atıyorsa karsıdaki kadın benimi dusunecek dunyada kac milyar kadın var tum kadınları duzeltemezsiniz esiniz iradesine sahip cıkacak..

İki kişilik bir suçu yine kadınlar erkeğin yaptığını saflık,boşluk,ayartılma vs şeklinde meşru gösterip bütün suçu hemcinslerine attığı sürece
Erkeklere bu dünyada karada ölüm yok.:ssz:

Valla ben sadece sana hak verdım buradakı arkadasların o kadına sövmemesıne ve
hep esıne yorum yapmasına da acıkcası cok sasırdım ;ya evlenmemısler ya da
hıc aldatılmamıslar.Tamam esın de cok cok haksız,ama bu evlı meraklısı kadınlara
feci tilt oluyorum .Hayatımda asla dusunmeyecegım ve yapmayacagım sey budur;
asıl gurursuzluk yapan o kadın.Adam adım bıle atsa ''bana yakın davrandı zaten
bosanacaktı''dıyerek kendını haklı bulan,ustelık ''karıısında yatıyor her gece,en
cok acıyı ben cekıyorum ''dıyebılen yuzsuzlerle dolu etraf!!!Ben gece bır yorumda
okumustum Deniz Seki butun evlı sevgılılerı tercıh edıyor ya ,nedenmıs?Cunku
ONU ZATEN BIR KADIN SECMIS BUTUN ELEMELERDEN GECIRMIS VE EVLILIGE,
BABALIGA UYGUN BULMUS.Yenı bırını bulup arastırmaya ne gerek var dıyormus.
Inanılmaz yuzsuzluk bu dıger kadının yaptıgı,ustelık kendısıyle evlenecegını
nasıl ne hakla beklıyor ve aldatılmayacagına nasıl guvenıyor.Turk toplumunda
bır de su sacmalık var :Kadın olsaydın da elınde tutup esını baskasına kaptırmasaydın!
Yuh ya gercekten ben bu bakıs acılarını anlamıyorum.Ben sahsen esımı bır
kadınla görsem önce kadını yolardım heralde ..Su aralar ben de supheler
ıcındeyım tek ıstedıgım varsa o kadını bulup bogmak!!

okudugum son yorumdan sonra son gunlerde basıma gelen bı olayı anlatıp, tartımayacağım, ben bekarım 24 yasımdayım. cevremde evlı oldugunu bıldıgım 30 yaslarında bırı var. sosyal dıyalogumun oldugu ve aıle bıreylerımın bazılarının tanıdıgı bırı. denk geldıkce, ortamda karsılastıkca tamamen ınsanı sohbet ettıgım bırı, tam bı kezbanla evlı evet bılıyorum bu sonucu degıstırmez her nese

bazıları tecrubelı bayanlar erkeklerın sınsılıklerınden bahsetmısler cok dogrudur, önce efkarlı efkarlı sohbet etti bir müddet devam etti sonrada eşiyle arasındakı btun sorunlardan sevmedıgınden ıstemedıgın vs vs anlattı durdu. sonra donduk bana benım ne kadar guzel ve hayat dolu olmamdan gırdı baska baska yerlerden cıktı ben bu ara cok olumlu, ılımlı telkinlerde bulundum, esının hosuna gıdecegı mutlu olacagı seylerden bahsetttım. nese uzatmıycam bu arada sakın demeyın tersleseydın dınlemeseydın demeyın ınsanız ya o aıle ıcını anlatıyosa ben neden dınlemeyım, hem ben dedıkodu severım.:31:

yıne bı gun facede konusurken, sınsılık konusuna yıne donuyorum benım face yıllardır tutkunu oldugum bı bahcem var ortamda sohbet arasında gecerken benıde ekle bende oynayım komsu ol dedı bu yuzden eklı, ıste oyunla ılgılı konusmadan sonra bana esının uzerındekı uzerı lekelı pıjamasından dıp boyası gelmıs saclarından vsvs bahsedınce kullandıgımtek cumle su oldu: '' sende bu kadar abartma ev halı nedır kı :S karsındakı ınsana bu haksızlıgı yapma,bu kadar rahatsızsan ayrıl onada yazık''

sonuc: esı bunları okumus hepsını de okumudu cunku bana cemkırınce yazısmaları kopyalyıp yolladım! kocasının tum soyledıklerı dertlesme benım soyledıgım bır cumle yuva yıkıcı oldu ve aynen bole beddualar ısıttım :D
yaa gidin işinize allah askına eger ortada zengın bı adam yoksa yanı kendını satan bı kadın yoksa hıcbır genc kız kımsenın kocasına goz koymaz, en cırkın kız ıcın bıle sızın kocanızdan daha ıyı secenklerı vardır. su kocalarınıza verdıgınız kıymetın yarısını kendınıze verın, bu arada cevremde evlı oldugunu delıgıbı saklayan adamlardan hıc bahsetmedım bıle, toparlanın...

Aldatmalarda suç tek taraflı degildir aldtan erkekte suçludur aldtan erkekle beraber olan kadında suçludur bu durumlarda sadece kadın suçlanmaz evli erkeklere musallat oluyor diye erkeginde sucu vardır eger bir kadın evli bir erkegin peşinde dolanıyor ise ozaman adam karşılık vermesin her iki tarafta aynı derecede suçludur bana göre

Bence eşit suç diye bir şey söz konusu bile olamaz.
Tek suçlu olan evli olan kişidir....
O kadın olmasa başka kadın olacak, hadi gönül ilişkisi demeyelim; tek gecelik ilişkide adamın evli olduğunu karşı taraf nerden bilecek ki bilse de bir şey değiştirir mi???
Bizleri elin kadını değil, yüzlerce kişi önünde sonsuza kadar evet deyip, sadakat yemini eden, canımızı, hayatımızı emanet edip de aynı yatağa girdiğimiz kişi ilgilendirmelidir.

yüzde 90 ı müslüman olan bi toplumda bu tür olayların yaşanması çok garip
hadi Müslüman değilsiniz, Allaha inanmıyorsunuz diye terbiyenizi, edebinizi de mi terketmeniz gerekiyordu ?
hangi anne baba yetiştirdi sizi ?

Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın, sen onun aklına girmeye çalışırken, ne denli sorunlu olsak da benim eşim buna izin vermedi. yalanlarınla onun kafasını karıştırdın, ama bizi yenemedin. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen bizi öldürecek kadar güçlü değilsin. tek dileğim, Allah hakkımı sende koymasın. benim ve doğacak çocuklarımın. pisliğinde boğul.

kızlar üzgünüm, çok doluydum, haykırmaya ihtiyacım vardı, can sıkmak hiç değil niyetim. sadece çok doluydum.

günahını almak istemem ama eşinde en az o kız kadar hatalı yarı yarı ya hatalılar kız durup dururkenmi musallat oldu sence..

Öncelikle öfkeni anlıyorum. Herkes eşine kızmış, haklılar elbette ama sen o süreci yaşadığın ve eşine olan nefretini kustuğun için burada o kadına olan öfkeni açıklamışsın. Haklısın da.

Ben de diğer arkadaşlar gibi eşinin çok büyük hata yaptığını düşünüyorum. Ama fiziksel bir şey yaşanmadığından ve her şeyi sana ispat ettiğinden bahsetmişsin. Ayrılmak istemediğini ve hatalarını telafi etmeye çalıştığını söylemişsin. Bence bunlar güzel şeyler. Eğer eşini seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan , yeniden denemek için bir nedenin var.

Ben bu tip durumlarda her iki tarafında hatalı olduğunu düşünenlerdenim. Ama burada dikkat edilmesi gereken nokta şu. Allah korusun bunu ben yaşasam beni ilgilendiren nokta eşimin hatasıdır. Çünkü evli bir adamla ilişkiye giren bir kadının hatası, yanlışı sadece kendisini ilgilendirir. Eğer iradesiz ya da ahlaksızsa bu onun sorunudur. Herkes kendine yakışanı yapar..

Senin de burada ilgilenmen gereken nokta eşinin hatası. Tamam o kadında haksız. Ve biliyorum ki evli ya da ilişkisi olan erkekleri elde etmeye çalışan çok kadın var. Kimisi para için yapıyor bunu, kimisi de egolarını tatmin etmek için. Başka bir kadının elinden alınan erkek daha kıymetli geliyor bazılarına.. Ya da kimisi kandırılıyor ve evliliği öğrendiklerinde aptal vaatlere kanarak devam ediyor ilişkisine. Her türlü iki ucu b.klu değnek..

Sana düşen bu saatten sonra eşinle düzgün bir dialog kurup kuramayacağına bakmak.. O kadını da geçmişi de sil at.. Bu öfkeyle yaşayamazsın..

Bende lanetliyorum bu tip kadınları, çünkü kocamın beni aldatmasını geçtim, bir kadının evli olduğunu bile bile kocamla ilgilenmesine bile katlanamam. Kocam reddetse de aklı karışmasa da, böyle bir olayın yaşanmasına bile dayanamam. Ama netice de olan olmuş ve bundan sonrasına bakmak zorundasın.

Yani bir bayanla bir erkek arkadaş olabilir diyoruz değil mi? Oturup konuşmalarının, arkadaşça sohbet etmelerinin bir sakıncası olmuyor.(bence oluyor da) Eh o zaman bu arkadaşlığı kötüye kullanmak isteyen kadın da olabilir erkek de. Karşı taraf karşılık veredebilir, vermeyedebilir. Hepsi ihtimaller dahilinde.

Yani kocanızın karşılık vermediğinden bu kadar eminseniz, ve kıza karşı bu kadar öfkeliyseniz, gerçeklerişn bildiğinizden farklı olma ihtimaline karşı da cesursanız, yargı yolu açık. Evlilik birliğime kastetti namıssız diyerek kadına dava açarsınız, her şey ortaya dökülür. Ak koyun kara koyun belli olur.

Ha bu arada aldatma olmadı derken fiziksel birliktelik olmadıyı kastediyorsan orada sana katılmıyorum, eşin söz ve davranışlarıyla o kadına yeşil ışık yaktıysa, böyle bir durumun oluşmasına ihtimal vererek seni aldatmıştır zaten.

Son düzenleme:
Erkekler hiç saf filan değil boşuna eşini koruma gayet de aldatmaya müsat bir karakteri varmış yoksa eşin dışarda başkalarına karşı mesafesini korumayı bilse ,sert bir duruş sergilese feriştahı gelse aklını çelemez. İşte bunu bir türlü kabullenmediğimiz için artık aldatılmayı hak ediyoruz diyorum başka da bir şey demiyorum. Erkeklerin kendilerini savunmasına bile gerek yok biz kadınlar kraldan çok kralcı olarak onları her halükarda savunuyoruz koruyup kollayıp bir nevi yardım ve yataklık ediyoruz. Bu sona kendimizi yine kendimiz hazırlıyoruz ve yine kendimize kızıyoruz.

Son düzenleme:
Evli erkeklerde, genc kızlarımızda suçlu.
İnsan iliskilerinde mesafeyi ayarliyamiyoruz.
Erkekler ayran gönüllü, kızlar ise denenmiş erkeklere özel bir ilgi duyuyorlar.
Onlar eslerinden şikayetçi olup teselli oluyor ama kızlarda -aaa öyle mı yaptı, diye kucaklarını acıyorlar.
Kalbinin yaralı olduğunu düşündüğünüz birini etkilemek cok daha kolaydır.

Etken de suçlu edilgende.psikolog degilseniz veya cok yakın degilseniz evli bir adamın dertlerini dinlemenin ne ona ne de size faydası vardır. Diğer bir bakış acısıyla bunun adı flortlesmedir.

Modern görüşlüyum, etrafımda birçok erkek dostum var. Bir kısmını evlendirdik, gelinlerimiz oldu kız tarafına geçtik. Belli bir saatten sonra aramam gerekirse de eslerinin telefonlarından ararım, sorunlarında eslerini hoş göstermeye çalışırım. Ve onlar benim dostlarım. Sarı çizmeli Mehmet agalar degil.

Biraz sınırlarımızı bilmeliyiz. Erkekler av pesinde, maalesef kızlarımızda av olmaya da gönüllü.

Belli evlenmiş, ısı gücü var, düzene alışmış. Sıfırdan bir erkegi evliliğe ikna etmek, bekar sorumsuz bir erkegi ikna etmek zor geliyor.

Kısacası bu iste masum taraf yok. Verdigimiz mesajlara dikkat edelim. Yuva yıkanın yuvası gercekten olmuyor. Ve ikinci kadin olanlara da yakışan en iyi tabir metresliktir. Bekar kızlar degerlerini bilsin ve hakettikleri temiz iliskiler yasasınlar.

Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın. yalanlarınla. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen biz

Thurnbury,
açtığın konunun içeriğinde, evli erkeklere yapışan kızlara seslenmişsin..
önce beraber empati yapalım mı?
empatiye önce sen başla;
sen evli bir erkeğe musallat olsaydın
ve bu içeriği okusaydın ne düşünürdün?
bunun cevabını sen ver..
empati sırası bana geldi;
eğer ben evli bir erkeğe yapışsaydım,
öncelikle, bu içeriğe çok sinirlenirdim..
sonra, sen önce kocana bak, kocana sahip çıksaydın..
hahhah kocanın hiç mi suçu yokmuş,
sana evlilik yemini eden kocan, aldattığı o kız değil, derdim..
bu empatiyi, evli erkeklere musallat olan kızlara sesleniyorum,
dedin diye yapıyoruz, dikkatini çekerim..

evet şimdi ana temaya geçelim; evli erkeklere yapışan kadınlara..
o kadınlar kelimenin tam manasıyla namussuzdur..
namus yoksunu kadınlara kamuoyunun istekleri doğrultusunda,
yasa koyucular tarafından yapılan düzenlemelerle adres gösterilmiştir..

elbette eşininde suçu vardır ama
halk arasında kabul görmüş bir gerçekte şu;
'dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek gitmez' ...

evli erkek düşkünü kadınlar, ya açlıktan geberiyordur,
ya da ahlak ve namus düzeyi eksilerde seyrediyordur..
o kadınları doğuran annelere acıyorum..

evli erkek düşkünü kadınlar kısırlaştırılmalı ki,
üstün ırk ülkemizde oluşsun..

Eğerki eşiniz size bazı şeyleri kanıtlamışsa en doğrusunu affetmekle yapmışsınız...Gerçek aldatmayı çok affeden bayanlar gördük burda ve ben onlarıda yadırgamıyorum sonuçta yuvasını kurtarmak için mücadele vermişler. Boşan demek dile ne kadarda kolay geliyor. İnsan empati yapamadığı ve yaptığı empatide kendine bile dürüst olamadığı bir konuda başkalarına ne kadar rahat boşan diyebiliyor. Ben mesela öyle bir şeyle karşılaşsam bu soruya cevap verecek cesareti bulamıyorum. Herşeyi unutun hatta kıza olan nefretinizide unutun, yeni bir başlangıç yapın yoksa bu öfke bu evliliği daha kötüye götürür. Eşine sahip çık :16:

hiçbir şey zorla yaptırılmıyor bence.

bazı erkekler evli olduklarını bile söylemiyorlar.

allah korusun benım başıma böyle bir şey gelse,,,ben hayatımdaki insanı silerim, kızın ne suçu var ki? benım hayatımda ki insan bu kadar taviz vermeseydı, o kadın veya kızla tanışmış bile olmazdı.tamam bazı kadınlar var ki, allah düşmanıma vermesin.
ama her şey erkekte başlayıp
erkekte bitiyor.

çok nadir
erkeğin istemediğini bildiği halde peşinden koşan kadın.

bence bazı insanlar eşinin sevgilisine lanetler yağdıracağına, yanında ki düşmandan korksunlar.

büyük konuşmak veya bazı şeyleri savunmak değil amacım, sadece gerçekleri bilmek.

yanımdaki insana vururum tekmeyi...yanımdaki insan istemediği halde , bir kere bile görüşmediği halde, numarasını bile vermediği halde, ben evliyim seninle işim olmaz dediği halde , kadın rahatsız ediyorsa elbet icabına bakarım.

ama,,,erkek numarasını vermesınden tut, kahve içmelerine kadar gidip
sonra da ben evliyim bu iş olmaz dese bile kaç yazar? niye numaranı verme gereği duyuyorsun? neden bir kahve içme gereği duyuyorsun?
ve her şey sapa sardığında neden
pişmanlıklar içinde bana gelip'' eşşeklik ettim, affet'' diyorsun?? erkek de olay bitiyor, o kadar.
kim ne derse desin.

yok erkek nefsi kandı, yok kadın yoldan çıkardı gibi sözlere gıcık oluyorum.
benım hayatımda ki insanın iğrenç bir nefsi olmamalı.

aldatmak yerıne terk etmeyı seçse daha şerefli.

ee zaten boşanma aşamasındaymışsınız, bence eşinizin gayet de hoşuna gitmiş, hiç de saflık falan değil. kendinizi kandırıyorsunuz, üzgünüm
kız tabi ki suçlu ona lafım yok da... neyse.

Bu hakaretlerin bir bu kadarını aldatan erkek de hak ediyor.

kesinlikle katılıyorummm

Herkeslerde kocana bak diye yüklenmiş kızcağıza, şunu unutmayın ki günümüzde evli erkeklere olan rağbet ortada( çünkü gel deyince gelir, git deyince gider, değişikliğe meyilli olduğu için istenildiği gibi elde oynatılabilir).. elbette tek tarafta suç aramamak gerek ama, dolu ve üzgün bir şekilde buraya içini dökmüş bir kadına da bu kadarı haksızlık, ama ancak başına gelen anlayabilir bunu, benim babam yedi yıllarca bu haltı..
ben seni anlıyorum arkadaşım, her şerde bir hayır vardır, belki bu sayede dahada çok sarılırsın evliliğine ve küçük şeylerle kafanı bozup evliliğini tehlikeye atmazsın bir daha... ve hiç merak etme eden bulur.

valla ben onu bunu bilmemmm bnm babam cıplak kadın gorse ustunu kapatır o da adammm kimse kadınlara sürekli yüklenmesin lütfen bizler bu erkekleri goge cıkarıyoruz anlayalım artık bunu bence

evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.

:46::46::46::46:

konu sahibi arkadasım sanada sunu sölicem madem kocanı affettin bagrına bastın peki kızı lanetlemek niye bu beddualar niye hatası 2 kişilikti birini affedip aklayıp birini lanetleyip günah denize atmayalım bnce. :26:

Valla ben sadece sana hak verdım buradakı arkadasların o kadına sövmemesıne ve
hep esıne yorum yapmasına da acıkcası cok sasırdım ;ya evlenmemısler ya da
hıc aldatılmamıslar.Tamam esın de cok cok haksız,ama bu evlı meraklısı kadınlara
feci tilt oluyorum .Hayatımda asla dusunmeyecegım ve yapmayacagım sey budur;
asıl gurursuzluk yapan o kadın.Adam adım bıle atsa ''bana yakın davrandı zaten
bosanacaktı''dıyerek kendını haklı bulan,ustelık ''karıısında yatıyor her gece,en
cok acıyı ben cekıyorum ''dıyebılen yuzsuzlerle dolu etraf!!!Ben gece bır yorumda
okumustum Deniz Seki butun evlı sevgılılerı tercıh edıyor ya ,nedenmıs?Cunku
ONU ZATEN BIR KADIN SECMIS BUTUN ELEMELERDEN GECIRMIS VE EVLILIGE,
BABALIGA UYGUN BULMUS.Yenı bırını bulup arastırmaya ne gerek var dıyormus.
Inanılmaz yuzsuzluk bu dıger kadının yaptıgı,ustelık kendısıyle evlenecegını
nasıl ne hakla beklıyor ve aldatılmayacagına nasıl guvenıyor.Turk toplumunda
bır de su sacmalık var :Kadın olsaydın da elınde tutup esını baskasına kaptırmasaydın!
Yuh ya gercekten ben bu bakıs acılarını anlamıyorum.Ben sahsen esımı bır
kadınla görsem önce kadını yolardım heralde ..Su aralar ben de supheler
ıcındeyım tek ıstedıgım varsa o kadını bulup bogmak!!

yazınızı cok tahlilsiz buldum hemde cokk demek kocanızı bir kadınla görseniz önce onu yolarsınızzz .... vay be..... sizler böyle yaptıkca ihanettt bitmeyecek zaten . haa bu arada ben ihanettende kötü birşey yasadım ama inanın bnm derdim tek kocamla olduuu beni kocam yaraladı ben kocamı sevdim ben kocamın beni sevdigne inandım bir baskasının degill. gerçekteeen erkekler cok temizler yaaa ah biz kadınlar yokmu herşey bizim basımızdan cıkar zaten :47:

Back
X