• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm o evli adamların peşinde dolanan kızlara sesleniyorum!

Kadin kadının dusmanidir bazen,
Bu iki taraflı bir suc. Kadınlarda melek degil.
Adam: esimle boşanma asamasindayiz, zaten benimle ilgilenmiyor, kendine bakmıyor vb.
2.kadin: aa senin gibi evine düşkün bir adama bu yapılır mı?
Adam: dudak büker. Yıllarca cocuklarım için katlandım.
2.kadin: sen hala cok genc bir adamsın hayatını yasamak hakkın.

Bu tarz diyologlar cok.
Asırlardır devam eder bu. Modern kızlarımız doğudaki kumaliga burun bukerler, buradaki adamın,hele ki maddi durumu iyiyse metresi olurlar. Adam amacına ulaşır elde etmenin, tekrar seçilmenin hazzını yasar. 2. Kadin planlar kurar, evdeki eşi kötüler, rahatsız eder, genellikle hüsranla sonuçlanır bu iliski.

Çünkü cogu zaman evdeki 1. Kadin masumdur. Koca elde etmenin hazzı bitince kurkcu dükkanına doner, her iliski birbirinin tekrarıdir. 1. Ve 2.numara arasındaki benzerlikler artar adamın gözünde. Elimdeki düzeni bozmaz, kim ugrasicaktir. 1. Kadına doner özürler dilenir. 2. Kadinda ortada kalır. Bazen bosanilir, bazen dramlar yaşanır ama başlangıç hep aynı

Bir Kadın Erkekten Işık Almadıkça Yanaşmaz Hiç bir Erkeğe!!:34:

Demekki Eşiniz İzin Vermiş O Kız da Yapmış Bunları Yüz Bulmuş :ssz:

kk da öğrendim ben

aldatılan kocaya toz kondurmayıp kadına yüklenildiğini

aldatan erkeğe hayatını yatağını evini hiçbir şey olmamış gibi aldığını hatta daha kıymete bindiğini

hediye gibi ahh benim kocacım ne güzel gezmiş gelmiş çiçeklerden bal almış iyi yapmış ohh yarasın dediğini

daha sıkı sıkı bağlandığını elinden kaçrımamak için elinden gelenin fazlasını yaptığını

kadın olsaydın da elinde tutsaydın bakımlı olsaydın hoş olsaydın dendiğini

kim bilir nasıl davrandın ki kocan başka kadınlara yöneldi diye yine kadınların suçlandığını

aman elinin kiri ne olacak ki affet gitsin yapmış bi hata erkeklerin nefsleri bizim gibi değil

her erkek yapar bundan sonra ki yapmıyacağın ne malum dendiniği

geri döndürme yolları olarak gecelik mum ışığında yemek ilgi alaka gösterilmesi gerektiğini

yine kk da öğrendim ben kadınların yine kadınlara sayıp saydırdığı ama kocalarına tek bi laf ettirmediğini

kadın kendi cinsine dişi köpek yakıştırması yapabiliyorsa ben daha ne diyeyim ki

Son düzenleme:
Hacı hacıyı mekke'de hoca hocayı tekkede bulur.
Evliliğiniz boyunca eşiniz size karşıda bukadar safmıydı.

Son düzenleme:
Bu durumda ilk suçlu evli adamın peşinde dolaşan kız,
Sonrada karşılık verirse eş.. ki o en suçlusu o andan sonra!

Bu hakaretlerin bir bu kadarını aldatan erkek de hak ediyor.

Aynen oyle ;erkekler de akıllı olsunlar bayanların oyunlarına gelmesınler:27::27::27:tek kısıyı suçlamamak lazım:47::47::47::47:Bu suç tek başına ışlenılmış bir degildir....Evlilik aktini beceremıyeceklerse bu tur erkekler neden evlenır anlamıyorum:( evde kendılerıne bır hızmetçi mi ?yoksa hayat arkadaşı mı ?arıyorlar bunu ayırt etmeyı ogrenen erkekler evlenmelı bence evlenmış olmak için evlenilmemeli:26::26::26:Zina onceden suç sayılırken bu kadar çirkinlikler yoktu şimdi ise kimim eli kimin cebinde belli degil:((en kısa zamanda zina tekrar suç sayılmalıki suçlular cezasız kalmamalı:113::113::113::113:

evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.

Helal olsun size!! oyle dogrulari yazmissinizki agzimdan alip buraya yazmissiniz sanki :)

yazınızı cok tahlilsiz buldum hemde cokk demek kocanızı bir kadınla görseniz önce onu yolarsınızzz .... vay be..... sizler böyle yaptıkca ihanettt bitmeyecek zaten . haa bu arada ben ihanettende kötü birşey yasadım ama inanın bnm derdim tek kocamla olduuu beni kocam yaraladı ben kocamı sevdim ben kocamın beni sevdigne inandım bir baskasının degill. gerçekteeen erkekler cok temizler yaaa ah biz kadınlar yokmu herşey bizim basımızdan cıkar zaten :47:

ben burda kadını savunanların yorumlarını daha talıhsız buldum genelde cumleler hep şöyle;
-esın ızın vermeseydı kız ASILMAZDI
-kocan adım atmasaydı kız eşine YAPIŞMAZDI

vs vs yıne kız yapmıs sonucta dı mı eylemı??Yanı cogunuzun cumlesınde bunlar var.
Eee yanı her yuzune gulen erkege asılan kadın nasıl namussuz olmuyor??
Bence artık bır erkek organı pesınde bırsuru kadın var ..Baska bırsey
degıl kostukları sey bı ... ugruna yapmayacakları sey yok ,kusura bakma
ama bu gercek..Eskıden benım zamanımda bızler pesınden kosulan, ıstenen
taraflardık sımdı ılkokul 5te bıle bır erkege aynı sınıftan 3 kız dusuyor..
Benım esım cok yakısıklıdır mesela ben hamıleyken avmde gezerken veya
bebegımızı dolastırırken bıle yanımızdan gecen 15 yasındakı aptal kucuk kadınlar
yıyecek gıbı bakardı saygısızca!! Bence hepsı kafayı yemıs ıstısnalar harıc!

Aldatma söz konusu olduğunda bana göre ilk olarak evli erkekler kabahatli fakat durum sizin dediğiniz gibi değil.

Kadınların hepsinin niyeti sadece aşık olup hayal kurmak değildir, öyle bile olsa aşık olduklarında çokta umurlarında değildir yuva ve yuvanın içindekiler.
Erkeklere prim verenler konuşanlar değil, niyetlerini bile bile onlara yanaşanlardır.

sevgili kardeşim beş kere aynı mesaj yayınlanmış : )) bir kere kafi idi : ))

bir kaç sonraki mesajımı okuduysan kesinlikle kadınlar da masum falan değl, çıkarı için sanat icra eden hatunlar görüyoruz sanırsınız ki azizeden halliceler : ))
şimdi bir bayan olarak belki dediğime katılmazsın ancak bizler aşık olduk mu her şeye göğüs gerecek kadar güçlü oluyoruz, evli erkeklerin hayaline kapılıp belki çoğumuz hatalar yaptık, o aile tablosu umurlarında değildir doğru onların taktıları o tabloda bir yer alabilmektir.
ve şu da hiç es geçilmesin her kadın olası ötekidir, yalnızca dileğim Allah hepimizi böyle bir yanlıştan korusun.

ben burda kadını savunanların yorumlarını daha talıhsız buldum genelde cumleler hep şöyle;

vs vs yıne kız yapmıs sonucta dı mı eylemı??Yanı cogunuzun cumlesınde bunlar var.
bebegımızı dolastırırken bıle yanımızdan gecen 15 yasındakı aptal kucuk kadınlar

Fazla ağır olmamış mı?

hiçbir şey zorla yaptırılmıyor bence.

bazı erkekler evli olduklarını bile söylemiyorlar.

allah korusun benım başıma böyle bir şey gelse,,,ben hayatımdaki insanı silerim, kızın ne suçu var ki? benım hayatımda ki insan bu kadar taviz vermeseydı, o kadın veya kızla tanışmış bile olmazdı.tamam bazı kadınlar var ki, allah düşmanıma vermesin.
ama her şey erkekte başlayıp
erkekte bitiyor.

çok nadir
erkeğin istemediğini bildiği halde peşinden koşan kadın.

bence bazı insanlar eşinin sevgilisine lanetler yağdıracağına, yanında ki düşmandan korksunlar.

büyük konuşmak veya bazı şeyleri savunmak değil amacım, sadece gerçekleri bilmek.

yanımdaki insana vururum tekmeyi...yanımdaki insan istemediği halde , bir kere bile görüşmediği halde, numarasını bile vermediği halde, ben evliyim seninle işim olmaz dediği halde , kadın rahatsız ediyorsa elbet icabına bakarım.

ama,,,erkek numarasını vermesınden tut, kahve içmelerine kadar gidip
sonra da ben evliyim bu iş olmaz dese bile kaç yazar? niye numaranı verme gereği duyuyorsun? neden bir kahve içme gereği duyuyorsun?
ve her şey sapa sardığında neden
pişmanlıklar içinde bana gelip'' eşşeklik ettim, affet'' diyorsun?? erkek de olay bitiyor, o kadar.
kim ne derse desin.

yok erkek nefsi kandı, yok kadın yoldan çıkardı gibi sözlere gıcık oluyorum.
benım hayatımda ki insanın iğrenç bir nefsi olmamalı.

aldatmak yerıne terk etmeyı seçse daha şerefli.

Gercekten cok dogru soylediniz benim cok yakin bir arkadasimin basina geldi...

Adam once ben bekarim diye tanitti kendini sonra kizi kendine iyce baglayip asik edincede evliyim ama miy miy miy neymis efendim beyefendi mutsuzmus ama 3 cocuk yapmis karisindan poh ne ala dunya...

Kizin dunyasi basina yikildi ama o adami terk etti!! daha sonrasinda adam kizin pesinden kosturdu etme tutma bosanicamda vidi vidi vidi vidi.... kizda gitti bi gzuel adamin karisina herseyi anlatti... kocana sahip ol dedi!!!

Kim suclu burda!!!!!!!!!!???????

bi de evli erkeklerin klasik üç yalanı
bu hiççç değişmez

birrrr : eşimle anlaşamıyoruz aynı evdeyiz ama ayrıyız
ikiiiii : eğer seni evlenmeden önce tanısaydım asla kaçırmazdım
üçççç : çocuklar var o yüzden katlanıyorum

Gercekten cok dogru soylediniz benim cok yakin bir arkadasimin basina geldi...

Adam once ben bekarim diye tanitti kendini sonra kizi kendine iyce baglayip asik edincede evliyim ama miy miy miy neymis efendim beyefendi mutsuzmus ama 3 cocuk yapmis karisindan poh ne ala dunya...

Kizin dunyasi basina yikildi ama o adami terk etti!! daha sonrasinda adam kizin pesinden kosturdu etme tutma bosanicamda vidi vidi vidi vidi.... kizda gitti bi gzuel adamin karisina herseyi anlatti... kocana sahip ol dedi!!!

Kim suclu burda!!!!!!!!!!???????

kim olacak ''erkek''. sanki kızlar kollarını açmış evli erkekleri beklıyor.
her şey, erkekler yüzünden oluyor.

yoksa,,,hiç bir kadın sadece bir erkekle gönül eğlendirmek için takılmaz
amacı evliliktir.
gönül eğlendirmek erkeğin işi.

Son düzenleme:
Bu konuda kendi düşüncemi söylemiyorum lakin konu sahibi buradaki yorumları okuduktan sonra korkarım ki eşine tekrar yüklenecek ve bir boşanma daha kaçınılmaz son olacak. :20:

o kızlar aslında eşine bakmıyor
size bakıyor...
ayrıca bir erkeğin yakışıklılığına değilde
belki çirkinliğine bakıyorlardır.
ne amaçla bakıldığını bilemeyiz.

Son düzenleme:
Bu konuda kendi düşüncemi söylemiyorum lakin konu sahibi buradaki yorumları okuduktan sonra korkarım ki eşine tekrar yüklenecek ve bir boşanma daha kaçınılmaz son olacak. :20:

Hayatta olmaz öyle birşey aksine eşine aşkı daha da coşar çünkü kk'da ne zaman eşe yüklenilse eş bin kat kıymetlenir.
ne dayakçı kocalar ne sapık adamlar örneği gördüm hepsi konunun açıldığı ertesi gün "ama çok iyi bir baba dövüyor aldatıyor ama çocuklarını sever"
kontenjanından affedildiler.

suçlusu o çirkef ! kadınlarda sonra biz mi olduk şimdi :26:

Son düzenleme:
Back
X