• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm o evli adamların peşinde dolanan kızlara sesleniyorum!

o kızlar aslında eşine bakmıyor
size bakıyor...

hani bazı insanlar yolda yürürken çiftlere bakarlar ya?? işte o anlamda bakıyorlar.

Ya Allah aşkına yakışıklıdır ne demek bir kere ?
Avm'de erkeğe kıran giriyorda 15 lik kızlar bebeği olan adamı gözleriyle yiyor falan..
Kime göre neye göre yakışıklı..
Kadınlar bir adamla evlendikten sonra bütün dünya o adamla yatmak için deliriyor sanıyor.
Yahu siz evlendiniz diye yakışıklı mı oluyor adam sen beğenmiş evlenmişsin.
Tamam ama bu kocam çok yakışıklıdır havası gözlerimi dolduruyor :32:

bi de evli erkeklerin klasik üç yalanı
bu hiççç değişmez

birrrr : eşimle anlaşamıyoruz aynı evdeyiz ama ayrıyız
ikiiiii : eğer seni evlenmeden önce tanısaydım asla kaçırmazdım
üçççç : çocuklar var o yüzden katlanıyorum

ha bide kardeş gibiyiz biz yıllardır var onuda ekleyelim.

Avm'de erkeğe kıran giriyorda 15 lik kızlar bebeği olan adamı gözleriyle yiyor falan..
Kadınlar bir adamla evlendikten sonra bütün dünya o adamla yatmak için deliriyor sanıyor.

alıntı yanlış olmasın:1::1:

tamam bazı kadınlar kızlar böle olabilir ama kimse kimsenin kucağına zorla atlıyamaz heralde hem konu sahibesi 1 ay önce çok mutsuzdu aynı apartmanda yaşamak istemediği için boşanmayı düşünüyordu şimdi herşey düzelmiş bide başka bi kadınmı sineye çekilmiş anlamadım:26::26:

Fazla ağır olmamış mı?

hangısı agır cnm?Ben ögretmenlık yaptım ılkögretımde 4.sınıf ögrencılerımın hepsı 3 sevgılılı ve
kızlar bılıyordu,ustelık okulun karsısındakı kıcıkırık berber ıcın bırbırının sacını yolup elınde bırıktıren
orta 1 sınıf yanı 13 yasında kızlar vardı...

o kızlar aslında eşine bakmıyor
size bakıyor...
ayrıca bir erkeğin yakışıklılığına değilde
belki çirkinliğine bakıyorlardır.
ne amaçla bakıldığını bilemeyiz.

yok cok acık bakanlar vardı arkasına döne döne ..Ben de sasıırıyordum ama var böyle kızlar yok mu?

Resmını koyacak degılım ama esım aynı Keanu Reeves'a benzer ..(kasımda ask baskadır
fılmındekı cocuga)Yanı tabı kı herkesın
zevkı farklıdır ama sen 15lık kızları cok saf sanma!

Ortada bır ıhanet varsa, bu 2kısılıktır.
Sız esınızı saf ılıskı yasadıgı kızı seytan olarak gorursenız kusura bakmayın da o saf adamın kanınna daha ne seytancıklar gırer:27:
sız zaten esınızı suclu gormuyosunuz daha cok aldatılırsınız sız cok:47:ya cok kızıyorum ya su arkeklerı saf melek olarak aklamaya calısan kadınlara:47:kusura bakmayında sız o kızın umrunda olmamanız cok normal ama asıl kızmanız gereken kısı esınız kıza nıye kızıyosunuz kı?bır elma sekere kanacak kadar saf yanı oylemı:ssz:
bende kızıyorum evlı adamlarla beraber olan kızlara cok kızıyorum ama en cokta evlı adama kızıyorum sadakat yemını eden kız degıl sonucta demı ama:47:

Haklısınız, ben zaten çuvaldızı batırdım ona fakat diyorum ya o duyacağını duydu. ama o kız duyacağını duymadı. bu yüzden buraya yazdım. ortada aldatma olsaydı, eşim bunun olmadığını kanıtlayamasaydı benim de düşüncem ayrılıktan yana olurdu. yanlız o evli olduğunu bile bile ilk adımı atan, önce arkadaş gibi yaklaşıp sinsi sinsi sokulan, adam karşısındakinde yanlış bi şeyler olduğunu anlayıp görüşmeyelim dedikçe daha da arayan bi insan varsa, ve bu insan üstüne üstlük sırf ara bozmak için yalanlar söylemişse o üzgün, kırgın eşe, o zaman ben bu insanı lanetlerim. ve Allah'ından bulsun isterim.

eşinin numarasını nerden bulmuş?
eşin biraz görüşmüş bu kızla ( dertleşmek için ).

neden dertleşmek için ''o'' kızı bulmuş? başka arkadaşı yok muydu?
eşin gerçekten çok zeki bir adam. gerçi sende bazı şeylere inanmayı seçmişsin.
sen o kızı allaha havale ediyorsun ya?
eşini kime havale ediceksin??

neden bilmiyorum evli erkekler aldatmaya daha çok meyilli. hee tabi tek suç tek taraflı değil

konu sahibi, nispet yapar gibi yazmış. bak yıkılmadık heheytt aslan kocam beni bırakmaz gibi bi şey sezdim

sizin kocanızın gözleri fıldır fıldır dönüyorsa eninde sonunda aldatılırsınız

suçlusu o çirkef ! kadınlarda sonra biz mi olduk şimdi :26:

Kimseyi suçladığım yok:20:, konu sahibinin eşine çok yüklenildiği için daha yeni affetmişken tekrar boşanmak isteyebilir diye söylemiştim sadece:34: Bu konularda hiçbir zaman tek taraf suçlu gösterilmemeli. Biri asılır diğeri karşılık verir. Asılanın ya da karşılık verenin hangi cinsiyetten olduğu önemli değil. :19: Ben evli olduğum halde bana asılan erkekler oluyor. Eğer ben o asılmalara karşılık verirsem sonucu belli. Bu sefer de evli bir kadınının aklını çelen erkek olmuş olacak. :20: Misal çok küçük bir örnek vereyim, bugün what's up'tan daha önce bana buluşma teklif eden biri "saçlarınızın bu rengi çok yakışmış" dedi, cevap vermedim, eşime de söyledim. Eşim daha önce onun benle buluşmak istediğini de biliyor. Ama içi rahat neden? Çünkü tavrımı biliyor. Buluşma teklifine nasıl cevap verdiğimi biliyor. Elbet pes edecek. Haaa ne olacaktı gönlüm olsaydı? O zaman buluşma teklifine ilk zamanda red cevabı vermiş olsam bile bugünkü mesaja teşekkürler, nasılsınız? diye bir cevap yazarak ve eşime bundan bahsetmeyerek ilk adımı atmış, karşımdakine ümit vermiş ve bir sonraki adımı atması için cesaretlendirmiş olacaktım. Yani demem o ki kadın - erkek hangisinin evli olduğu ya da olmadığı farketmez. Hangisinin asılıp hangisinin bu asılmaya karşısındakine cesaret verecek kadar karşılık verdiği farkeder:34: Kendimi anlatabilmişimdir umarım. :34:

Bu kk alem yahu, herkes brad pitt ile evli olduğunu sanıyor :24:

ıkı saattır buna guluyorum :)))
ya gercekten kocasını brad pitt sanan kadınlar var .
Sankı kocasından baska dunyada erkek kalmamıs gb davranan hanımların durumu cok vahım.
Geçenlerde bılmedıgım bır sehırde yolu bulamadık ( acemıyım daha ) bır beyefendıye soruyoruz oda işte sağolsun gayet ıyı nıyetıyle anlatıyor yolu
eşi yanında ama varya ben beklıyorum acaba kadın ustumuze atlarmı dıye öyle bakıslar atıyor,trıplere gırıyor falan.
Ya nedir yanı bu tavrın sebebı ne oldu ki sankı eşini yıyecegız alt tarafı yol tarıfı verıcek deılmı ..
Bazı kadınların kendıne olan guvensızlıgı bence herseyı bıtırebılıyor..
yoksa aldatan adamda kadında hepsı ahlaksızdır ..

Bir kadına yakışmayacak sözler sarfetmeniz çok üzücü, henüz karakteri oturmamış, 10-13 yaş grubu kız çocukları yanlış bir takım eylemlerde bulunuyorsa ebeveynlerinden bile fazla vakit geçirdiğiniz bu çocuklara eğriyi doğruyu öğretmelisiniz, burda onları yermeniz anneliğinize, mesleğinize yakışmadı...

Back
X