Tüm sıkıntımarım yetmezmiş gibi yediğim sabah azarı

Patavatsız ya. İşte çoğu insan böyle hep onun derdini dinlersiniz ama bir kere kendi derdinizi soylediginizde hemen yanlış anlaşılıyor. Hemen saçmalıyor. Hemen açık arıyorlar. Bu insanı hayatınızdan çıkarın. Boyleleriyle konuştuğunuz sürece psikolojik destek almanız normaldir.

Dostum dediğim bir insandı,genel olarak yakın çevreme sivri çıkışlarım yoktur

Hakkınızı savunmak için sivri çıkış yapmanız gerekmiyor. Ama bir çıkış yapmanız şarttı. O size bu kadar kötü davranırken en ufak tepki vermemeniz eziklik gibi görünüyor. Arkadaşlığınızı sürdürürsünüz sürdürmezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Ama bir daha görüşmeyecekseniz bile tepkinizi göstermelisiniz. Bir tavrınız, bir duruşunuz olmalı.

Tuvalet olayında o kadar kararlı ki sadece tuvalet teklifime bile bezime yapıcam diye ağlıyor mecburen bu konuyu bir süreliğine rafa kaldırdım

Zaten eşiyle sorunlu bir de ben üstüne gitmeyem dedim ama haklısınız tepki vermediğim için sonradan bana da dert oldu

Bunlar insanın ruhunu emer enerjisini tüketir
kendi dertlerini bir çırpıda anlatır
Senin ne derdin var demezler
Sonra kendi enerjisini yükseltip başka arkadaşlarıyla buluşmaya gider yada kendi hayatına döner
Sende sorunların yetmezmiş gibi birde arkadaşının derdini dinleyip tavsiye ederken bulursun kendini

O yüzden artık bu tiplerle sadece merhaba merhaba muhabbeti kuruyorum
Ne kadar az görüşme o kadar iyi

Haklısınız aynen öyle oluyor, iyiyken firar ama kötüyse sürekli yanımda

Bir cok dostum var ama hep toparlayan taraf benim demissiniz. Bu kisilerin dost olduguna emin misiniz? Bence yavas yavas arkadas listenizi temizlemeye baslayin. Mesela su telefonda konustugunuz yukarida yazdiginiz arkadasiniz...Resmen gazini indirmekmis amaci. Icini dokmek degil...siz onun stres topu olmussunuz... geken vuruyor giden vuruyor gibi....Kendi ruhunuza neden bu eziyetleri yapiyorsunuz? Siz kaldirabiliyorsaniz baskasi da kaldirabilir...Baskasinin size bunlari yapmasina neden musade ediyorsunuz? Arkadasim dediginiz kisiyi uzmeyim derken kendinize zulmetmissiniz. Evet zulmetmissiniz ki telefonu kapattiktan sonra aci ceken ruhunuz psikolojinizin alt ust olmasiyla gostermis kendini. Bence biraz da kendinize kizmalisiniz bu duruma musade eden benim diye. Once kendinizi uzmeyin. Cunku bir gun hayatinizdan herkes gitse de sizi terk etmeyecek sadece kendiniz. O yuzden en cok kendinizle iyi gecinmelisiniz.

Haklısınız aynen öyle oluyor, iyiyken firar ama kötüyse sürekli yanımda
Bu tipler değişmiyor ya
O anlatırken sende şurada hatalısın desen eminim çok bozulurdu
Ama kendisinin derdi gelince anlayışlı bir şekilde dinlenecek empati kurulacak
Kendi ise senin derdine kulak asmayacak dalga geçecek aslında bu tipe verilecek en iyi cevap evet benim bebeğimin b... Benzinden değerli değilsin ama insanlık hep bizde kalıyor
Bu arada Başka zamanda sen dertli olduğunda canım işim var şu arkadaşla buluşmaya gidiyorum demeyi iyi bilirler
Eğlenceli şeyler yaparken hayatları yolundayken seni sormazlar
Ya bir işleri düşecek ya bir sıkıntısı olacak
Artık eğlenceli gezmeyi eğlenmeyi seven hesapçı olmayan tipler istiyorum arkadaş olarak yanımda

Bosverin onu bunu, birilerini dinlemekten vazgeçin. Hayatın yükü ağır. Masraflar arttı :)

2.5 yaş ise telaşa kapılmayın. 3 te rahat öğreniyorlar. Yazın başlarsınız.

Kesinlikle haklısınız
Bende konu sahibi arkadaş gibiyim birilerinin stres topu oldum zamanında hala akıllanmış değilim

Çok kızıyorum kendime
kendi kendime dibine kadar acımasız iken el alem için empatinin affediciliğin dibine vurdum
Birilerine iyilik yaptım daha niye şöyle yapmadın dediler teşekkür etmek yerine
Milletin en ufak çabası ödüllendirilirken benim emeklerim boşa gitti
Benden yardım alıp yol göstermemi isteyip varacakları yere uğraş vermeden vardılar
Şimdide kendimi her yönden tükenmiş hissediyorum
Hani vere vere kendime kalmadım derler ya o hesap

Sanırım benim de yaptığım tam olarak bu

Sanırım benim de yaptığım tam olarak bu
Geçen telefonu değiştim 6 ay kadar oldu
Numaraları isteyecektim istemedim kendi ailemi kaydettim akraba çok önemli aile tanıdıkları tamam gerisine uğraşmaya gerek yok dedim
Beni arayan numaramı biliyor
Ben aramayınca görüşmediğim insan istemiyorum hayatımda dedim
6 ay boyunca aramamış adam kırk yılda bir işi düşünce arayacaksa hiç aramasın

Nasıl detoks yapıyorsun bedenine evine birde arkadaş detoksu yapıyorum arada bir

Ben akraba ilişkilerinin de çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum

Gerçekten okurken ruhum darlandi. Uzak durun o insandan. Arkadaşlık ilişkisinin a si yok sizin aranizda. Kendinizi böyle insanlar icin yipratmayin. Tabiki benim derdim yavrumun poposu diyin. Hayret bisey ya

Öylede onlara bayramdan bayrama mesaj atıyorsun hadi kanbağı var
Bu tiplerle arada ne var tek tarafın verici olduğu asalak tip bir ilişki niye hayatımda yer etsin
Haklısınız,gerçekten kendime de kızıyorum şu kadar yoğunluğumda extra enerjile ihtiyacım varken hem de kendimi onunla düşürdüğüme..

böyle kişilerle uğraşma gerçekten o zamana yazık çocuğunla daha iyi vakit geçirirsin. saygısız insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…