Tüm sıkıntımarım yetmezmiş gibi yediğim sabah azarı

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
Merhaba kk..
Hayatımın en yoğun en stresli döneminden geçiyorum,bundan mıdır bilinmez o kadar hassaslaştm ki,en ufak şeye ağlıyorum benimle ilğili olması da gerekmiyor,tv de orda burda gördüğüm bir şey de olabiliyor bu..
Bir çok dostum var ama malesef ilişkilerimizde ben anlayan dinleyen toparlayan tarafım hep benim derdime hiç sıra gelmez,enerji artıran kaldıranım ve bu beni çok yordu.. empati yorğunuyum artık..
Derdimi sadece buraya dökebiliyorum bazen de psikolojik destek alıyorum,uzun zamandır da gidemiyorum çünkü ona vakit yok.
Bazen ailemden destek görmeye ihtiyaç duyuyorum ama onların yanına gitmek istemiyorum,çünkü orda hissettiğim müthiş bir değersizlik duygusu ve ben bununla başa çıkamıyorum artık,çocuğumun bile kardeşimin çocuğundan daha farklı muamele görmesi,sürekli eleştirilmem,dinlenilmemek daha bi sürü kendimi değersiz önemsiz hissettirecek şey..neyse bugün olan şeye geleyim. Arkadaşım gene eşinden dertleniyordu ve ben de ona her zamanki gibi tavsiye vermeye anlamaya destek olmaya çalışıyordum,sonra birden kızdı gene mi eşimi konuşuyoruz bla bla.. iyi de sen açtın dedim ama espriye vuruyorum,bugünlerin geçici olduıunu kendi eşimle yaşadığım benzer şeyler olduğudunu söylüyorum,”kusura bakma ama senin eşin melek o evdeki psikopat sensin”dedi hadi buna da güldüm,evet öyle falan filan alttan aldım,oğlumun(2,5 yaşında) tuvalet eğitimi almayışından bez kullandığı için duyduğum üzüntüden bahsediyordum ki”tek derdimiz senin oğlunun narin poposu zaten bu dünyada başka dert yok felan filan..gena alttan alıyorum bişeyler söylüyorum gülerek,bu sefer de bana”bazen cahil teyzeler gibisin”dedi. Ben de artık sabredemedim,sabahın köründe o kadar işimin arasındamerak edip arıyorum kendi stresli ve zor günlerime rağmen destek olmaya onu yükseltmeye çalışıyorum ama duyduıum şey azar! Neyse gene de sakince”ikimiz için kötü bi sabah oldu neyse işlerimize dönelim”dedim kapattım.
Ama zaten bozuk olan psikolojimi iyice aşağı çekti..
Edit: başlıkta harf hatası olmuş alalacele yazınca işyerinde telefonla.. kusura bakmayın

Son düzenleme:
en azından içindekileri söyleyebilmiş evet yersiz şekillerde ama. siz uzatmamak namına susmuşsunuz ama bence içinizdekileri uygun bir dille ifade etmezseniz olası başka bir problemde farklı şekilde ortaya cıkarırsınız. o yüzden kim sizi nereye koyuyorsa oraya, ne üslupla konuşuyorsa o üslupla cevap verin. Ben ilişkilerimden bu cıkarımı yaptım ve uygulayacağım.

Arkadaşım mı,onun içindekileri söylemekle ilgili bir sıkıntısı yok ki.. benim de bir sünü sıkıntım var ama onu bunlanla boğmuyorum konu değişsin diye oğlumu söylemiştim,tabiki de tek derdim bu değildi,

böyle tavırları olan arkadaştan uzak dururum ben. benim onu düşündüğüm kadar beni düşünmüyorsa hele. beni azarlayacak potansiyalde arkadaş tutmuyorum artık cevremde

Terbiyesiz.
Bazı insanlar kendi dertlerini dünyanın en büyük derdi zannedip, diğer her şeyi basit görürler.
Ben olsam uzun bir zaman aramam.

arkadaşının kocasından daha önemli bence o bebeğin poposundakı bez.o dönemlerde hem anne hem bebek strese gırıyor.yıprnıyor her iki taraf.zamnında verılmezse 4-5 yaşına kadar bezlı kalıyor o çocuk..hele o kaka tuvalet korkusu yuzunden kabız olan çocuk annenın stresı bebeğin acısı gerçkten o bez daha onemlı sen benı dınle.

Görüşmeyin lütfen. Niye kendinizi böyle bir insana ezdiresiniz ki? Benim de aynen böyle dışarıda ezik ama bana karşı aslan bir arkadaşım vardı. Canı sıkılsa hemen tersler, bozardı. Başka sıkıntıları da olduğu için cevap vermedim bugüne kadar. En sonunda iyi bir patladım ve görüşmüyoruz artık. Enerjimi sömüren, acıların kadını modunda yaşayan ve kendini sürekli birileriyle kıyaslayan, dobralik adı altında aklına her geleni söyleyen bir insandan kurtuldum. Tavsiye ederim siz de yapın.

Arkadaşınıza ne tepki verdiniz? Net yazmamışsınız. “sabahın köründe” diye başlayan kısmı söylediniz mi bari?

Arkadaşınıza ne tepki verdiniz? Net yazmamışsınız. “sabahın köründe” diye başlayan kısmı söylediniz mi bari?
Hayır sadece son cümleyi,yazdım ya orda.. “ikimiz için kötü bir sabah oldu işlerimize dönelim”

Hayır sadece son cümleyi,yazdım ya orda.. “ikimiz için kötü bir sabah oldu işlerimize dönelim”

“Ben de artık sabredemedim” dediğiniz ne o zaman? Sabredemeyip ne yaptınız? Hiçbir şey yapmamışsınız ki?

Siz hakkınızı savunmadan ne bekliyorsunuz ki? Tüm insanların iyi kalpli, kibar, adil ve özverili olmalarını mı?

Dostum dediğim bir insandı,genel olarak yakın çevreme sivri çıkışlarım yoktur

Boyle arkadas mi olur. Boyle arkadas dusman başina.
Agzinin payini niye vermediniz ki. Yaptigi ilk terbiyesizlikte agzinin payini verip her yerden silmeliydiniz.
Evet arkadas dediyin gerceyi soyler de bunun yaptigi terbiyesizlik. Kendi derdi dert de sizin derdiniz hic bir sey mi? Cocugunun narin poposu diyerek dalga gecmis, size manyak demis, cahil teyze demis ve siz susmussunuz. Orda ben olsaydim keşke ...

Noktasına kadar katılıyorum yorumun tabii ki bebeğin poposu önemli.ayrıca inş çabuk atlatırsınız bu dönemi kızımda altı ay oğlumda iki haftada halletmiştim.kızımdaki dönem faciaydı benim için ama hepsi geçiyor tabii Allah kolaylık versin. Birde çevrenizde öyle kişileri neden barındırıyorsunuz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…