- Konu Sahibi FenesteCheLucive
-
Yorumun eli kolu olsa da öpsemUmarım ki öyle olur ama eşiniz hasta tedavi olmayı kabul etse bile bu o kadar kolay olmayacak , bu vakaların sonu az çok belli, burdaki kadınlar size gerçeği göstermek istedi hiçbiri tecrübesiz değil çoğunu artık yakından tanıyor gibiyim, hepsi okumuş, kültürlü, iş güç sahibi ve ne istediğini bilen akıllı kadınlar, hepsi aslında sizi ve çocuğunuzu savundu lakin siz göremediniz, eşinizin durumunu kabullenmek istemiyorsunuz hala mücadele etmek istiyorsunuz, benim dışımda çoğu da boşan falan demediği halde panikle kocam da kocam deyip durdunuz, hatta sonlara doğru o sorunlu kocanıza gayet iyi bir eş profili bile çizdiniz, açın bakın bakalım başka konuları ezilen kadınlara neler demişiz, hangisini aşağıya çekmişiz, hepsine de kurtul , ayakların üzerinde dur diye nasihat etmişiz sayfalarca , siz düşmanı burada arayacağınıza koynunuza aldığınız adamda arayın, adam sizi umursamıyor , sevmiyor oysa siz asla değersiz değilsiniz, hepimiz bir şekilde iyi veya kötü dille bunu söyledik, sizi sarsmak istedik lakin hala aynı şeyleri söylüyorsunuz, inşallah eşinizi değiştirebilirsiniz ne diyeyim ki dahaKim kimi değiştirip düzeltebilmiş ki ...
Er ya da geç anlayacak birgün ama o zaman şuan ki hali ve enerjisi kalmış olur mu bilemem , ısrarla bu yolu yürümek isteyen bir kadına ne kadar mantıklı yorum varsa hepsini yaptık, bu saatten sonra kendi seçimlerinin sonucunu yaşayacak, ben şunu anladım eğitim, kariyer, maddiyat bunlar kişinin içinde büyüdüğü ailenin zihniyetini yok edemiyor ( çaba ve farkındalık olmadıkça) , aileden alınan eğitim ve zihniyet çok önemli, okumuş dahi olsa babaanne yasaları ile hayatına yön veren çok insan ve çok kadın var ne yazık ki , farkındalık yaşayanlar değişiyor ve dönüşüyor tıpkı benim gibi, çok şükür ki benimle ailemin zihniyeti arasında uçurumlar var şuanda...Yorumun eli kolu olsa da öpsemKonu sahibiyle aynı yaştayız. Bana annanemin "Kocan döver de sever de" kafasını benimsemediğim, boşandığım için gönülden gönüle girilmez, boşanınca Rabbim gökleri titretir dedi. Birden fazla evlilik yapan herkes gönülden gönüle geziyor çünkü kalitesiz oluyor otomatik. Sonra eşimle anlaşamadığımız için ayrıldığımızı söyledim ona da toy dedi. Belki kocamın çok iyi yanları var dedi ama hiç açıklamadı da. Zoruna mı gitti kamuda müdürüm dedi. Ama gel gelelim bu süreçte bir kez güzel Türkçemiz'in en temel noktalama işaretlerinden noktayı (.) kullanmadı.
İlk konuda ikinci cümlesinde yazdığı şeyi unutup yok ben yazmadım kı...dan uyduruyorsun dedi. Bu kafayla nasıl müdürlük yapıyorsa. Tarzı tavrı zaten inandırmıyor.Zoruna mı gitti kamuda müdürüm dedi. Ama gel gelelim bu süreçte bir kez güzel Türkçemiz'in en temel noktalama işaretlerinden noktayı (.) kullanmadı.
Kimsenin hakkını yemek istemem ama artık kamuda liyakat diye bir şey yok ki. Torpiliniz varsa ister KPSS sonuncusu olun, en güzel makamda koltuk hazır. Ama amca, dayı yoksa istediğin yerin birincisi ol gene atama beklersin. Konu sahibi için bunu demiyorum ama kamuda memur olmak maalesef başarıya değil daha çok başka şeylere bakıyor günümüzde.İlk konuda ikinci cümlesinde yazdığı şeyi unutup yok ben yazmadım kı...dan uyduruyorsun dedi. Bu kafayla nasıl müdürlük yapıyorsa. Tarzı tavrı zaten inandırmıyor.
Kpss ile atamalarda geçmiş zamanlar icin konuşamam ama suanda tamamen puana bağlı, kpss öyle kolay bir sınav değil kpss ile atanmış bir kişi olarak söylüyorum bunu , özelde çalışanlar için söyleyin ama kpss ile atanmış kişilerle ilgili bu şekilde kesin konuşmayın, mülakat konusunu eleştirebilirsiniz lakin kpss puanı bellidir değişemez...Kimsenin hakkını yemek istemem ama artık kamuda liyakat diye bir şey yok ki. Torpiliniz varsa ister KPSS sonuncusu olun, en güzel makamda koltuk hazır. Ama amca, dayı yoksa istediğin yerin birincisi ol gene atama beklersin. Konu sahibi için bunu demiyorum ama kamuda memur olmak maalesef başarıya değil daha çok başka şeylere bakıyor günümüzde.
Akademide de bu böyle. ALES'i, not ortalaması, sözlüsü yüksek insanlar eleniyor, yedekte olan asistan oluyor. Kaç arkadaşım böyle harcandı araştırma görevlisi olacağım derken.
Akademi konusunda size katılıyorum kesinlikle ama kpss konusunda asla , bu konuda ezbere konuşmak doğru olmaz ...Kimsenin hakkını yemek istemem ama artık kamuda liyakat diye bir şey yok ki. Torpiliniz varsa ister KPSS sonuncusu olun, en güzel makamda koltuk hazır. Ama amca, dayı yoksa istediğin yerin birincisi ol gene atama beklersin. Konu sahibi için bunu demiyorum ama kamuda memur olmak maalesef başarıya değil daha çok başka şeylere bakıyor günümüzde.
Akademide de bu böyle. ALES'i, not ortalaması, sözlüsü yüksek insanlar eleniyor, yedekte olan asistan oluyor. Kaç arkadaşım böyle harcandı araştırma görevlisi olacağım derken.
KPSS puanınından çok sözlü ve sonrasını kast etmiştim. Belki kurum içi yükselmelerde torpil dönüyordur, bilmiyorum. Ben hep özelde çalıştım. Kuzenim öğretmenlik okudu, atanamadı. Polislik denedi, çocuk spor akademisi mezunu bedenden elendi göz göre göre... Diğer kuzenim de mülkiye mezunu, o da bir kamu bankasında sözlüde elendi. Kız bölüm birincisi mezun olmuştu. Onun için yazmıştım.Kpss ile atamalarda geçmiş zamanlar icin konuşamam ama suanda tamamen puana bağlı, kpss öyle kolay bir sınav değil kpss ile atanmış bir kişi olarak söylüyorum bunu , özelde çalışanlar için söyleyin ama kpss ile atanmış kişilerle ilgili bu şekilde kesin konuşmayın, mülakat konusunu eleştirebilirsiniz lakin kpss puanı bellidir değişemez...
Zaten hep diyorum bu mülakatlar devam ettikçe torpil falan hiç bitmez , nice insanlar 90 lık kpss puanı ile ortada kaldılar, liyakat şart...KPSS puanınından çok sözlü ve sonrasını kast etmiştim. Belki kurum içi yükselmelerde torpil dönüyordur, bilmiyorum. Ben hep özelde çalıştım. Kuzenim öğretmenlik okudu, atanamadı. Polislik denedi, çocuk spor akademisi mezunu bedenden elendi göz göre göre... Diğer kuzenim de mülkiye mezunu, o da bir kamu bankasında sözlüde elendi. Kız bölüm birincisi mezun olmuştu. Onun için yazmıştım.
Her kadro öyle değil açıktan alımlarda puan listesi yayınlanmıyor bile örneğin belediyenin yardımlaşma vakfı var oraya sürekli birilerini alır ya da işçi memur alır bunların puan listesi hiç yayınlanmaz. Cimere yazınca da kişisel bilgileri koruyoruzzzzzz derler. Merkezi alım tamamen puana bağlı ama diğerleri değil. Bir şekilde kadro alıp başka yere de geçiyorlar.Kpss ile atamalarda geçmiş zamanlar icin konuşamam ama suanda tamamen puana bağlı, kpss öyle kolay bir sınav değil kpss ile atanmış bir kişi olarak söylüyorum bunu , özelde çalışanlar için söyleyin ama kpss ile atanmış kişilerle ilgili bu şekilde kesin konuşmayın, mülakat konusunu eleştirebilirsiniz lakin kpss puanı bellidir değişemez...
Yok böyle bir şey iyi puan alan kimse açıkta kalmaz en kötü 4001 kodu var sadece lisans mezunu ister şak diye de mülakat olmadan atıyor hiçbir yerde dayım amcam yoktu ben 2 kere aynı kpss puanıyla atandım. Yüksek puan alan kolay kolay açıkta kalmaz. 4001 alımları 85lere kadar düştü. En iyi kadro DHMİ en iyi maaşları verir o böyle alır. Ama düşük puanlı atanıyor mu evet atanıyor. Onlar ya açıktan atanıyor ya da bir şekilde uydurma kadro açılıyor. Gençlik bakanlığında da var öyle kadro 50lerde atamaları. Gençlik lideri diye bir şey çıkarmışlar.Kimsenin hakkını yemek istemem ama artık kamuda liyakat diye bir şey yok ki. Torpiliniz varsa ister KPSS sonuncusu olun, en güzel makamda koltuk hazır. Ama amca, dayı yoksa istediğin yerin birincisi ol gene atama beklersin. Konu sahibi için bunu demiyorum ama kamuda memur olmak maalesef başarıya değil daha çok başka şeylere bakıyor günümüzde.
Evet biliyorum, benim demek istediğim kpss ile direkt atanan kişiler benim gibi yoksa öyle çok var ...Her kadro öyle değil açıktan alımlarda puan listesi yayınlanmıyor bile örneğin belediyenin yardımlaşma vakfı var oraya sürekli birilerini alır ya da işçi memur alır bunların puan listesi hiç yayınlanmaz. Cimere yazınca da kişisel bilgileri koruyoruzzzzzz derler. Merkezi alım tamamen puana bağlı ama diğerleri değil. Bir şekilde kadro alıp başka yere de geçiyorlar.
Ben de öyle atandım direkt. Bana da diyorlar e senin torpilin vardır diyeEvet biliyorum, benim demek istediğim kpss ile direk atanan kişiler benim gibi yoksa öyle çok var ...
Ben de çok sinirleniyorum inanBen de öyle atandım direkt. Bana da diyorlar e senin torpilin vardır diyesinir oluyorum bir de çok biliyorlar gibi yüksek puan alan atanamıyo diyorlar. Benim çevremde çok var fizyoterapist olup diyetisyen olup mebe atanan adalet bakanlığında katiplik yapan insan.
Çok merak ediyorum yüksek alıp kim atanmıyor geçen birisi de bu lafı bana yaptı. evet kendi kadrosuna atanamaz belki ama memur olayım yeter diyen herkes iyi puanı varsa atanır. İİBF atamaları 78-80e düştü 4001 85lerde. Önlisans için de böyledir bu paramedik okuyup nüfus memuru AFAD memuru olan da var çünküBen de çok sinirleniyorum inanHerkesi zan altında bırakıyorlar bu şekilde...
Kendi bölümlerinden atanamayanlar onlar tabiki de yüksek puan alanlar değil yoksa yüksek alan her türlü atanıyor bir yerlere ...Çok merak ediyorum yüksek alıp kim atanmıyor geçen birisi de bu lafı bana yaptı. evet kendi kadrosuna atanamaz belki ama memur olayım yeter diyen herkes iyi puanı varsa atanır. İİBF atamaları 78-80e düştü 4001 85lerde. Önlisans için de böyledir bu paramedik okuyup nüfus memuru AFAD memuru olan da var çünkü
Aferin Sherlock beni yakaladın bozdun oyunu tüh! tövbe yarabbim ne boş ne ergen bi hareketYorumun eli kolu olsa da öpsemKonu sahibiyle aynı yaştayız. Bana annanemin "Kocan döver de sever de" kafasını benimsemediğim, boşandığım için gönülden gönüle girilmez, boşanınca Rabbim gökleri titretir dedi. Birden fazla evlilik yapan herkes gönülden gönüle geziyor çünkü kalitesiz oluyor otomatik. Sonra eşimle anlaşamadığımız için ayrıldığımızı söyledim ona da toy dedi, arkamı dönüp kolay yoldan boşanmışım. Benim ne yaşadığımı, neleri kaybettiğimi bilmeden... Belki kocamın çok iyi yanları var dedi ama hiç açıklamadı da. Zoruna mı gitti kamuda müdürüm dedi. Ama gel gelelim bu süreçte bir kez güzel Türkçemiz'in en temel noktalama işaretlerinden noktayı (.) kullanmadı. Hastalığı ve anneliğine (lohusa değilmiş bu arada burada öyleyim demiş, diğer konularında kızım 10 aylık yazmış) saygım sonsuz ama diğer konularda duymak istemediği, herhangi bir fikir doğru/yanlış direk saldırı modu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?