Tüm Suç Bende mi Şimdi?

Size gerçeği ne zaman söylediler? Söylediklerinde özür dilediler mi?
 
Size gerçeği ne zaman söylediler? Söylediklerinde özür dilediler mi?
Ameliyathaneye göturuldugum de leep hastası geldi diye bağırdılar. O ara gözlerim doldu heralde dedim cerrahi sinirlar pozitif çıktı ikincisi gerekiyor. Uyanıp yukarı ciktigimda anneme tekrar leep oldu. Cerrahi sınırlar mi pozitif çıkmış demi diye sordum. Hayır kötü bir şey yok patoloji parçasını kaybetmişler dedi. O şekilde öğrendim.
Doktora söyledim yok öyle bir şey ben enfeksiyon temizledim diye hala yalan söylemeye devam etti. Doktor gelene kadar sakinleştirici verdikleri için doktora tepki veremedim açıkçası. Öyle bön bön baktım sadece. Özür dileyen olmadı. Sadece ameliyathaneden 4 kişi işten çıkarılmış bana öyle denildi ama ben ona da inanmıyorum doğrusu.
 

Çok şaşırdım yazdıklarınıza. Baştan sona rezalet. Peki neden böyle bir işe girmişler? Sizinle düzgünce konuşabilirlerdi.

Elinizdeki kanıtlarla en kısa zamanda suç duyurusunda bulunun.
 

Neden leep yazdigini gorunce bana enfeksiyon temizleme dediniz, aciklamasini yapmadan imza atmam diyerek doktordan aciklama talep etmediniz? Biraz pasif kalmissiniz. Imza attiginiz icin bir hak da iddia edemezsiniz su an.

Neden butun hastane sizden proseduru gizlemek icin tembihlensin ki, ornekleri kaybettikleri icin mi?
 
Bilmiyorum ama benim aklıma hastanedeki herkesin beni kandiracagi gelmedi. Kardeşim senelerdir orada çalışıyor.
Annemin şöyle bir düşüncesi var. Eğer ki ben bu hastaneye tekrar gitmesem başka bir hastane ve doktor bana bakmaz diye düşünüyor. Daha önce dedeme böyle bir şey olmuş bir sebepten başka bir hastaneye basvurmuslar orası nerede yaptirdiysaniz oraya gidin demiş. Tabi bu yıllar önce olan bir şey. Başka yerin bana bakmayacagini düşündüğü için ben de bir daha oraya gitmem diye benden saklamislar. Kardeşim de herkesi tembihlemis. Doktordan rica etmiş o da kabul etmiş. Asla etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Benim de aklima hiç gelmedi böyle bir şey yapılacağı. Zaten bir önceki akşam işten eve geç geldim hemen banyo yapıp yattım. Hastanede merkezde ben ilçede yaşıyorum. Sabah erkenden kalktım. Biraz aptalligima geldi sanirim
 
Hastahane konusunu konuşmuşsunuz ailenizle ilgili yorum yapmak istiyorum. Anlayışsız olduklarını düşünüyorum. Bir operasyon geçirmiş kişi yanımızda olsaydı üzerine gitmek yerine tabi nasıl istersen der ve yardımcı olurduk. Daha iyi muameleyi hak ediyorsunuz ailemizi değiştiremiyoruz ama haklı olduğunuzu söylemek istedim
 
anneniz ve kardeşiniz neden bu kadar saçma bir şey organize etmiş ki. Suçun büyük bir kısmı da onlarda bence.
 

Bazen sonuçlar hatalı çıkınca tekrar işlem yapmak gerekiyor, acaba öyle birşey oldu da sizi üzmemek için mi sakladı anneniz?


Ama doktorum yaptığı etiğe aykırı nasıl cesaret etmiş anlamadım.
 

Bir daha kardeşinizin olduğu hastaneye sakın gitmeyin. Bütün mesele buradan kaynaklanıyor.

Aman iyi doktora götürürüz aman ucuza yaparlar aman torpil koyarız aman kadeşin sahip çıkar diye diye sağlığınızı mundar etmişler. Sakın dinlemeyin bir daha.

Muhtemelen gönül rica ile testleri yaptırdılar, sistem dışına çıkınca da parça yanlışlıkla imha edildi.
 
Çok geçmiş olsun.Ben de yaşasam sizin yasadiginizi ben de sinirlenirdim.Cok haklısınız.Teyze olayı zaten tüy dikmiş.Hasta olmasan bile zor katlanilir cinsten.Bu konuyla ilgili tavsiye veremiyorum çünkü kendi aile sorunlarımı ben de çözemiyorum.Haklisiniz demeye geldim.
 
omcesinde arabuluculuga gidip tazminat isteyin..vermezlerse hem dava acacaginizı hem basına gideceginizi deyin. Avukatiniz desin daha dogrusu. Ders alsinlar bu ne saçmalık parca vermek yetmiuor bir de kaybetmesinler diye peslerine mi duseceksinuz. Kardesinizin isi ayrı bu ayrı. Tecavuz eden akrabayi şikayet etmeyen aile üyeleri gibi bir durum olur eger hakkınizi aramazsanız
Pazartesi günü avukatimi arayacağım. Kardeşim de orada çalışıyor diye annemler boyle bir şey istemiyor ama ben sindiremiyorum bir türlü. Aptal yerine koyuldum.
 
Çok şaşırdım ve sağlık sisteminin geldiği noktaya üzüldüm.
Kesinlikle hastaneye ve doktora daav açın, Türk Tabipler Birliği'ne de şikayette bulunun.
Parçayı kaybetmeleri rezalet, yanlış hatta yalan söyleyip baska prosedür yapmaları ayrı suç. Peşini bırakmayın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…