- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.835
- 123
- Konu Sahibi Zey_nep3432
-
Size gerçeği ne zaman söylediler? Söylediklerinde özür dilediler mi?Kardeşim o hastanede çalışıyor. Annem ve kardeşim olayı organize etmişler ama nolursa olsun doktorun bunu kabul etmemesi gerekirdi. Benim doktorla hiçbir tanışıklığım yok. O hastanede de ilk kez muayene olup tedavi aldım.
Ameliyathaneye göturuldugum de leep hastası geldi diye bağırdılar. O ara gözlerim doldu heralde dedim cerrahi sinirlar pozitif çıktı ikincisi gerekiyor. Uyanıp yukarı ciktigimda anneme tekrar leep oldu. Cerrahi sınırlar mi pozitif çıkmış demi diye sordum. Hayır kötü bir şey yok patoloji parçasını kaybetmişler dedi. O şekilde öğrendim.Size gerçeği ne zaman söylediler? Söylediklerinde özür dilediler mi?
Ameliyathaneye göturuldugum de leep hastası geldi diye bağırdılar. O ara gözlerim doldu heralde dedim cerrahi sinirlar pozitif çıktı ikincisi gerekiyor. Uyanıp yukarı ciktigimda anneme tekrar leep oldu. Cerrahi sınırlar mi pozitif çıkmış demi diye sordum. Hayır kötü bir şey yok patoloji parçasını kaybetmişler dedi. O şekilde öğrendim.
Doktora söyledim yok öyle bir şey ben enfeksiyon temizledim diye hala yalan söylemeye devam etti. Doktor gelene kadar sakinleştirici verdikleri için doktora tepki veremedim açıkçası. Öyle bön bön baktım sadece. Özür dileyen olmadı. Sadece ameliyathaneden 4 kişi işten çıkarılmış bana öyle denildi ama ben ona da inanmıyorum doğrusu.
İmza attım leep yazıyordu. Hemşireye de sordum. Prosedür olarak böyle yazıyor dediler. Evet 36 yaşındayım hatta yakında 37 yaşına girecegim. Bütün hastane tembihlenmis. Kimse bana bilgi vermedi. Çok yoğun çalışan biriyim o yüzden doktor beni aramamis sözde. Açıkçası benim de aklıma böyle bir şey olacağı hiç gelmemişti. Ameliyattan sonra doktora tekrar leep yapılmış dediğim de kim söyledi sana onu ben enfeksiyon temizledim sadece diye hala yalan söylemeye devam etti.
Bilmiyorum ama benim aklıma hastanedeki herkesin beni kandiracagi gelmedi. Kardeşim senelerdir orada çalışıyor.Neden leep yazdigini gorunce bana enfeksiyon temizleme dediniz, aciklamasini yapmadan imza atmam diyerek doktordan aciklama talep etmediniz? Biraz pasif kalmissiniz. Imza attiginiz icin bir hak da iddia edemezsiniz su an.
Neden butun hastane sizden proseduru gizlemek icin tembihlensin ki, ornekleri kaybettikleri icin mi?
anneniz ve kardeşiniz neden bu kadar saçma bir şey organize etmiş ki. Suçun büyük bir kısmı da onlarda bence.Kardeşim o hastanede çalışıyor. Annem ve kardeşim olayı organize etmişler ama nolursa olsun doktorun bunu kabul etmemesi gerekirdi. Benim doktorla hiçbir tanışıklığım yok. O hastanede de ilk kez muayene olup tedavi aldım.
Ben eşimden ayrıldım. Bir kızım var çalışıyorum. Kızıma da annem bakıyor. Öyle olmasa bile asgari ücretle ayrı bir yerde yaşamam mümkün değil.Nasıl 37 yaş bu? Diğer konulara deginmiyorum. Siz niye annenizle yasiyorsunuz?
Leep rahim ağzının sorunlu kısmının alınmasi işlemi tabi bir de patolojiye gidip inceleniyor. HPV virüsünden kaynaklı kanser öncesi yuksek riskli smear testi sonucu için yapılmıştı. Ama önceki alınan yok bu şekilde oyalanmis oldum bir de. Sabim e şikayette bulundum. İki kez arayıp ayrıntı istediler.
Kardeşim o hastanede çalışıyor. Annem ve kardeşim olayı organize etmişler ama nolursa olsun doktorun bunu kabul etmemesi gerekirdi. Benim doktorla hiçbir tanışıklığım yok. O hastanede de ilk kez muayene olup tedavi aldım.
Benim anneminde direk rahim alınmıştı ama hiç belge imzaladığını bile bilmiyorum. Ne olursa olsun bilginiz dahilinde olmalı her şey.Rahim ağzinin bir kısmı alınıyor. O işleme verilen isim.
Pazartesi günü avukatimi arayacağım. Kardeşim de orada çalışıyor diye annemler boyle bir şey istemiyor ama ben sindiremiyorum bir türlü. Aptal yerine koyuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?