- 8 Mart 2018
- 72
- 53
- 88
- 38
- Konu Sahibi Zey_nep3432
-
Aileniz sizi yetişkin bir birey olarak görmüyor sanırım.Selamlar moralim bozuk. Başıma birkaç şey geldi. 18 Nisan da özel bir hastanede leep oldum. Kardeşim de bu hastanede çalışıyor. 6 Mayıs da doktorum beni değil annemi arayıp enfeksiyon çıktığını hastaneye gelmem gerektiğini ufak bir operasyonla temizleyeceğini söylemiş. Beni araması gerekirken sanki velim gibi annemi aramış.
Ben izin günümde hastaneye gittim annemle birlikte. Ameliyathanede olacağı söylendi. Evraklar imzalandı ve apar topar ameliyathaneye alınıp uyutuldum. Uyanıp odaya alındım.
Hastanedeki herkesin fısır fısır konuşmalarından şüphelendiğim için e nabizda yapılan işlemleri kontrol ettiğimde tekrar leep işlemi yapıldığını gördüm. Sinirlerim bozuldu ağlayarak anneme cerrahi sınırlar pozitif mi çıkmış neden bana söylenmedi dediğimde. Daha önce alınan parçanın patolojiye gönderilmediğini yanlışlıkla imha edildiğini öğrendim.
Öğrenir öğrenmez sinir krizi geçirme raddesine geldim. Bilmiyorum abartı mi ama bana bilgi verilmeden bu şekilde bir operasyonun yapılmasını sindiremedim. Daha öncekinde 10 gün acı çektim ve tekrar öyle olacağını düşünüp daha fazla ağlayıp bağırmaya başladım.
O sırada annem yeter olan oldu diye bana bağırıp beni azarladı. Zaten annem ve kardeşim biliyormuş ve bana oraya bir daha gitmem diye soylememisler. Neyse hastaneden hemen ayrıldım şikayette de bulundum.
Gelgelelim ben hala bu durumu sindirebilmis değilim hala sinirlerim bozuk. Hastaneden geldiğim ertesi günü annem teyzemi bize yatıya çağırmış. Aynı yerde yaşıyoruz. Evlerimiz öyle uzak falan da değil.
Teyzem iyiliğine çok iyidir severim de kendisini. Fakat o ara kafam götürmedi. Yüksek sesle çok konuşur hep muhabbet etmek ister. Ne bileyim TV yi açar son ses istediği kanali izler hatta TV kumandasi onda durur falan. Zaten moralim bozukken bir de üzerine bu durumu çekemedim. Biraz suratım düşüktü fazla da konuşmadım diye şuan ben terbiyesiz oldum. Annem küstü benimle konuşmuyor. Yani anlamıyorum biraz bana da anlayış göstermeleri çok mu zor. Ben haketmiyor muyum bu kadarını?
Evet bence de öyle ama ben bu durumu nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Konuşsam yine ben kötü oluyorum konuşulmuyor daAileniz sizi yetişkin bir birey olarak görmüyor sanırım.
Sizi hangi sebeplerle yetişkin olarak görmediklerini anlayıp o sebepleri değiştirin. Öncelikle öfke kontrolünde tepkiler verin, sinir krizleri çocukça geliyordur.Evet bence de öyle ama ben bu durumu nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Konuşsam yine ben kötü oluyorum konuşulmuyor da
Rahim ağzinin bir kısmı alınıyor. O işleme verilen isim.leep ne?
Genelde kontrollü biriyim aslında. Aşırı tepkiler de vermem. Hastanede maalesef öyle oldu tutamadım kendimi. Mizaç olarak biraz soğuk bir tipimdir. Ailem de benden neşeli olmamı falan istiyor ben olamıyorum. Yapı olarak böyleyim. Sanırım beni olduğum gibi kabullenemiyorlar.Sizi hangi sebeplerle yetişkin olarak görmediklerini anlayıp o sebepleri değiştirin. Öncelikle öfke kontrolünde tepkiler verin, sinir krizleri çocukça geliyordur.
Rahim ağzinin bir kısmı alınıyor. O işleme verilen isim.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun. estetik bişe sandıydım
umarım şikayetinizden bir sonuç alırsınız.
doktor/hastane bu şekilde bir hata yapmamalı.
Siz haklisinız..resmen bedeninize haberiniz ve rizanız olmaan mudahale edilmiş. Hastaneye hemen tazminat davası acınSelamlar moralim bozuk. Başıma birkaç şey geldi. 18 Nisan da özel bir hastanede leep oldum. Kardeşim de bu hastanede çalışıyor. 6 Mayıs da doktorum beni değil annemi arayıp enfeksiyon çıktığını hastaneye gelmem gerektiğini ufak bir operasyonla temizleyeceğini söylemiş. Beni araması gerekirken sanki velim gibi annemi aramış.
Ben izin günümde hastaneye gittim annemle birlikte. Ameliyathanede olacağı söylendi. Evraklar imzalandı ve apar topar ameliyathaneye alınıp uyutuldum. Uyanıp odaya alındım.
Hastanedeki herkesin fısır fısır konuşmalarından şüphelendiğim için e nabizda yapılan işlemleri kontrol ettiğimde tekrar leep işlemi yapıldığını gördüm. Sinirlerim bozuldu ağlayarak anneme cerrahi sınırlar pozitif mi çıkmış neden bana söylenmedi dediğimde. Daha önce alınan parçanın patolojiye gönderilmediğini yanlışlıkla imha edildiğini öğrendim.
Öğrenir öğrenmez sinir krizi geçirme raddesine geldim. Bilmiyorum abartı mi ama bana bilgi verilmeden bu şekilde bir operasyonun yapılmasını sindiremedim. Daha öncekinde 10 gün acı çektim ve tekrar öyle olacağını düşünüp daha fazla ağlayıp bağırmaya başladım.
O sırada annem yeter olan oldu diye bana bağırıp beni azarladı. Zaten annem ve kardeşim biliyormuş ve bana oraya bir daha gitmem diye soylememisler. Neyse hastaneden hemen ayrıldım şikayette de bulundum.
Gelgelelim ben hala bu durumu sindirebilmis değilim hala sinirlerim bozuk. Hastaneden geldiğim ertesi günü annem teyzemi bize yatıya çağırmış. Aynı yerde yaşıyoruz. Evlerimiz öyle uzak falan da değil.
Teyzem iyiliğine çok iyidir severim de kendisini. Fakat o ara kafam götürmedi. Yüksek sesle çok konuşur hep muhabbet etmek ister. Ne bileyim TV yi açar son ses istediği kanali izler hatta TV kumandasi onda durur falan. Zaten moralim bozukken bir de üzerine bu durumu çekemedim. Biraz suratım düşüktü fazla da konuşmadım diye şuan ben terbiyesiz oldum. Annem küstü benimle konuşmuyor. Yani anlamıyorum biraz bana da anlayış göstermeleri çok mu zor. Ben haketmiyor muyum bu kadarını?
Pazartesi günü avukatimi arayacağım. Kardeşim de orada çalışıyor diye annemler boyle bir şey istemiyor ama ben sindiremiyorum bir türlü. Aptal yerine koyuldum.Siz haklisinız..resmen bedeninize haberiniz ve rizanız olmaan mudahale edilmiş. Hastaneye hemen tazminat davası acın
Selamlar moralim bozuk. Başıma birkaç şey geldi. 18 Nisan da özel bir hastanede leep oldum. Kardeşim de bu hastanede çalışıyor. 6 Mayıs da doktorum beni değil annemi arayıp enfeksiyon çıktığını hastaneye gelmem gerektiğini ufak bir operasyonla temizleyeceğini söylemiş. Beni araması gerekirken sanki velim gibi annemi aramış.
Leep rahim ağzının sorunlu kısmının alınmasi işlemi tabi bir de patolojiye gidip inceleniyor. HPV virüsünden kaynaklı kanser öncesi yuksek riskli smear testi sonucu için yapılmıştı. Ama önceki alınan yok bu şekilde oyalanmis oldum bir de. Sabim e şikayette bulundum. İki kez arayıp ayrıntı istediler.Leep ne bilmiyorum ama ortaligi ayaga kaldirirdim! Doktor da hastane de cok kusurlu. Ozel hastanelere bu yuzden guvenmiyorum. Davalik bir durum bana kalirsa. Pesini birakmayin.
Merhaba her ne kadar hoş olmasa da hastanelerde bazen böyle şeyler olabiliyor. ( parçanın imha edilmesini kast ediyorum) ama tüm hastanenin organize olup yalan söylemesi bana hiç normal gelmedi. Doktorla daha önce tanışıklığinız var mı?Selamlar moralim bozuk. Başıma birkaç şey geldi. 18 Nisan da özel bir hastanede leep oldum. Kardeşim de bu hastanede çalışıyor. 6 Mayıs da doktorum beni değil annemi arayıp enfeksiyon çıktığını hastaneye gelmem gerektiğini ufak bir operasyonla temizleyeceğini söylemiş. Beni araması gerekirken sanki velim gibi annemi aramış.
Annem olan oldu kafasında çok rahat zaten. Sana denk geldi napacaksin olsun kötü bir şey çıkmasında falan diyor. O öyle dedikçe ben daha çok kuruluyorum hiç sorma.Senin yerinde başkası olsa çok büyük olay çıkartırdı.annenlerin bu şekilde arkandan iş çevirmesi, sanki sıradan bir dolgu işlemi yaptırmışsın gibi rahatça davranmaları çok garip. Ben olsam hastaneyi başlarına yıkardım sinirden gerginlikten.
Annenler tamam doktorları tembihlemişler ama nedrn doktor ve hemşireler sana bilgi vermediler? Bunun yasasını geçtim, insan vicdanen söyler.
Annem olan oldu kafasında çok rahat zaten. Sana denk geldi napacaksin olsun kötü bir şey çıkmasında falan diyor. O öyle dedikçe ben daha çok kuruluyorum hiç sorma.
Tabi ki ne kadar tembihlenirse tembihlensin doktorun sorumlulugu bana karşı hastası benim ve ben yetişkinim. Benimle konuşmasi anlatması gerekirdi. Sonucum ciksin başka doktora tek başıma gideceğim kimseyi dahil etmeyeceğim bundan sonra.
Kardeşim o hastanede çalışıyor. Annem ve kardeşim olayı organize etmişler ama nolursa olsun doktorun bunu kabul etmemesi gerekirdi. Benim doktorla hiçbir tanışıklığım yok. O hastanede de ilk kez muayene olup tedavi aldım.Merhaba her ne kadar hoş olmasa da hastanelerde bazen böyle şeyler olabiliyor. ( parçanın imha edilmesini kast ediyorum) ama tüm hastanenin organize olup yalan söylemesi bana hiç normal gelmedi. Doktorla daha önce tanışıklığinız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?