• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm sülalesiyle aynı apartmanda oturamam

Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.
Bu apartman kaç katlı ki 4 amca,kuzenler,kayınpederin ve siz yaşıyacaksınız,yeni bir kat çıkmışlar çocuk sayısı çoğaldıkça kat mı çıkıyorlar.

Yorumlar beğenilmiyor derken ?????? Siz burda benim ilişkimi sonlandırmam gerektiğini söylüyosunuz , napayım ben bu cevaba karşılık olarak alkışlayayım mı hemen gidip ayrılayım mı ? Misal düğün meselesinde babasının dediği olmuyor yukarki yorumumda belirtmiştim , sözlüm bu konuda cevabını vermişti babasına ,babası ne derse ağzının içine bakan bir tip değil .

Düğün yeri tutuldu mu? Düğünü sözlün ve sen mi karşılayacaksınız yoksa babası mı ödeyecek? Eğer daha tutulmadıysa ve babası ödeyecekse işte buraya yazıyorum babasının istediği olacak. Yok eğer olmazsa gel beni utandır. Ama eğer babasının dediği olursa canınfıstığı dediydi dersin.

Bende buraya sizlerin yorumlarını almak için konu açtım,ayrıl diyenlere de tepkimi gösterdim. İyilik düşünmek mi oluyor bu ? Hemen ayrıl , ne kolay ayrılmak.. Babası kendi bildiğini okuyor, kimsenin sözüne bakmaz, babasını tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz, yorum yapmak kolay iş... Sözlümü de babasını da tanıyan benim.. Babası öyle dediğiniz şeylere de karışmaz, bir ev meselesine karışıyor, düğün konusu açılınca babası salon düğününden söz ederken sözlüm de tepkisini koymuştu havuzbaşı istiyoruz diye,yani babasının her dediğine he diyen biri değildir.
işaretlediğim yerleri okyunca daha da bi üzüldüm adınıza. düğün bir aksamlık yapılır gider ,ama oturacagın ev öyle mi?mühüm olan bu konu bence...

Benim gitçeğim yerde aynı. kendimi gördüm sankim :cool:
1. kat kv karşısı kpin kardeşi
2.kat biz karşımız amca oglu
3. kat henüz yapılmamış lakin sevdiceğin kardeşi karşısında da amcasının öteki oğlu otrcakmış :KK14:

Başta hayr dememe karşın sevdiceğimin çok kafasına takıp babam o kdar emek verp yaptı nasl hayr diyeyim lafı üzerine üzülüp evet demiş bulundum Rabbim sonumuzu hayır etsin :KK17:

cok komik
nerde oturacagimiza esim ve benden baska kim karisabilir ki
haa o kati hediye veriyorsa satarim parasiyla baska yerden ev alirim
nisanliniz babasinin sözünden cikmiyorsa evlenmeyi iyice düsünün
zira böyle durumlar sonra fena karisiyor

Kardesim ayni bu durumdan ayrildi .
Binada bütün sülalesi vardi, masallah.
Kardesim sadece aielesi olsaydi bile istemezdi, Bunuda
Söyledi acikca. Cocukta karsi cikamadi ailesine.
Dahada büyüdü sorun, kendi kararlari olmayan
Biriyle evlenemem dedi, bitirdi.

Aman ha SAKIN BEN ETTİM SİZ ETMEYİN HİÇ OLMUYO ....
Hic susmadan çalan kapılar mı beni çağrdn onu çağrmadn muhabbetleri.mi dersin rahat olmayı zaten unutun

evlenmeyi bilen bir erkeğin kendi kararlarını kendi verememesi.... geleceği görür gibiyim..ailesi tarafından ket vurulduğu her anı sizin üzerinizde kurduğu güç politikası ile tatmin etmesi kaçınılmaz..

eğer buna tamam dersen HAYATIN BİTER
inanılmaz zor
bi akşam amca yemeğe çağırır
bi akşam diğeri
akşam kocanla evde keyif yapacakken çat kapı sülale toplaşıp gelir
gezseniz bize niye demiyonuz olur çok berabat allah kurtarsın bu durumda olanları eğer çok bilmiş kayın peder inatlaşırsa söz atıcanı söyle göz dağı ver gerekirse ailen söylesin

Babana söyle Baban konussun , Ben kizimi aile apartmanina vermiyorum desin.

SAKIN SAKIN o apartmanda oturma evliligin uzun surmez....

Nisanlinda simdiden kendi fijrini soylemiyorsa , arkasinda duramiyorsa onunlada isin var ilerde...

Bende buraya sizlerin yorumlarını almak için konu açtım,ayrıl diyenlere de tepkimi gösterdim. İyilik düşünmek mi oluyor bu ? Hemen ayrıl , ne kolay ayrılmak.. Babası kendi bildiğini okuyor, kimsenin sözüne bakmaz, babasını tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz, yorum yapmak kolay iş... Sözlümü de babasını da tanıyan benim.. Babası öyle dediğiniz şeylere de karışmaz, bir ev meselesine karışıyor, düğün konusu açılınca babası salon düğününden söz ederken sözlüm de tepkisini koymuştu havuzbaşı istiyoruz diye,yani babasının her dediğine he diyen biri değildir.
eee bizden ne istiyorsun canım dövseydin bizi bari

• Beğen
Reactions: anu
Buraya konu açılıyorsa gelecek yorumlara da razı olmak zorunda konuyu açan.
Vay arkadaş birden kıymetli oldu kp :D
Bu site hakketen çok ilginç.

O apartmanda yaşamamaya kararlı gibisin. Kendimi senin yerine koysam şöyle yapardım herhalde. İlkin eve bakardım uygun mu diye. Beğenirsem bu sefer de apartmandakilere bakardım. Sözlüme ya da ailesinden samimi olduğum birine sorardım apartmanda ilişkiler nasıl diye. Hatta müstakbel kayınvalideme bile sorardım adetleriniz, akrabalık ilişkileriniz falan nasıldır diye. İlla ipuçları verecektir. Yeni evli varsa apartmanda ona da sorardım. Ağzını arardım. Düşünüp tartardım. Çekincelerim olursa iletirdim sözlüme şu bu şartlar sağlanırsa bu apartmanda oturabiliriz yoksa ben rahat edemem mutsuz oluruz derdim. Yok o apartmanda yaşama fikri içime hiç sinmezse ayrı ev için diretirdim. Anlaşamamazlık yaşanmaya devam ederse bu ilişkiyi daha fazla yürütemezdik. Biterdi. Ama anladığım kadarıyla sizinki ufak bir sorun gibi. Aile apartmanına da önyargıyla yaklaşmayın. Eğer anlaşabileceğiniz kişilerse ve sizi sıkboğaz etmezlerse ileride işinize de yarar. Çocuğunuz olunca gönderirsiniz yanlarına, hastalıkta ya da çalışansanız arada beraber yemek yersiniz vs. Evliliğin ilk yıllarında bilemezsiniz tabi. Ayrı evde oturmayı tercih edebilirsiniz. İleriki yıllarda taşınabilirsiniz aile apartmanınıza. Herkes oturma demiş ama ölçüp tartın, bunu da düşünün. Çevremde karşı tarafın ailesi evime bile gelmesin, onlara da gitmem diyenler vardı. Misal biri evlendi. Kayınvalide ve kayınbabası evinde bir gün bile kalsa kıyameti koparırdı. İki sene sonra gibi erkek tarafının ailesine alıştı. Akrabalarına gitmezken şimdi maşallah kendi tarafından daha çok onların tarafında. Aile apartmanları olsa ve taşın deseler olur diyecek kıvama gelmiştir büyük ihtimalle.

Hem destek isteyip hem de diş gösteriyorsun yorumlara.

Şimdiden çatı katı eviniz hayırlı olsun, ileride sorunlarınız için konu açtığında yine bu insanlardan yorum isteyeceksin. Aileci eş adayın ile başarılar.

Back
X