- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Merhaba kızlar.Br önceki konu yu biliyorsunuz, babamin evimdeyim. Ama sanki bütün vücudum titriyor iştahım yok dipsiz kuyuda gibiyim.Esim yazmış sen beni bu hala getirdin ben şiddete meyilli değilim.Ben bu kadar ne yapmış olabilirim bu kadar dedim.Hadi ben delirttin çocuğun suçu ne onun önünde bağırıp çağırdın onu dahi düşünmuyorsun dedim.Hep.kendi g fikirlerin önemli siyaha beyaz diyosan o beyaz senin için dedim.Tek derdim ev değil ama bize temiz bi ev tut dedim diğerini kiraya verip tutamam dedi. O kadar gözden çıkarmış bizi.aksam eve dön yazmış.Dönsem ne olcak duvarına çivi çakmaya bile hakkım olmaya evde bi sonraki kavgaya kadar ki bekliycem. Bu isin sonu ne olacak karmakarışıggim. Oğlum.simdi anlamıyor fazla ama bana yarın babami özledim derse ne olacak?Gerçekten her şeye susup.oturmali miyid? Sadece o zaman kavga çıkmıyordu her şeye evet demeden onun kurallarıyla hayat geçer mi? Olumlu yanlarını düşünüyorum maddi olarak bizi zora sokmadı çabaladı hep. Bana ihanet ettiğini sanmıyorum hiç kafasını çevirip bi kıza baktığını görmedim. Bunlar yeter mi peki benim içimdeki o bosluk? Sevgi ye ilgiye muhtaç kaldım.
sadece buna hayır demeye geldimher şeye evet demeden onun kurallarıyla hayat geçer mi?
Okb tedavisi görüyorumBeni yanlis anlamayin ama hic psikiyatriye gittiniz mi? Herhangi bir taniniz var mi? Gitmediyseniz lutfen onceliginiz bu olsun.
Okb tedavisi görüyorum
Çok sagolunLutfen tedavinizi aksatmayin. Gecmis olsun.
E desin. Babasi cocugu gozden cikarip gormeyecek bir adam mi? Oyleyse zaten ilgilenmeyecektir cocukla evli de olsaniz.Oğlum.simdi anlamıyor fazla ama bana yarın babami özledim derse ne olacak?
Sen nasıl tedavi görüyorsan o sırf çocuğu babamgile yanlız goturemiyorum diye müzik açıp ağlayan dengesiz de gitsin tedavi görsun . Daha sonra çift terapisti kabul ederse ve duzelirse devam et bence. Eğer hala denemek istiyorsanOkb tedavisi görüyorum
Evet otizmli.Gorur babasını ama olmayacak zamanlarda baba diye tutturursa.Yada şuan tedavi görüyor çocuğum gerilerseE desin. Babasi cocugu gozden cikarip gormeyecek bir adam mi? Oyleyse zaten ilgilenmeyecektir cocukla evli de olsaniz.
Babami ozledim demesi dunyanin sonu degil. Benim annem babam ben 6 yasimdayken ayrildi. Hic de bir sey olmuyor.
Babami ozledim demesin diye cocugu huzursuz, mutsuz, gergin, kavga gürültü icinde bir evde buyutmek daha mi saglikli?
Sizin cocugunuz otistikti dogru hatirliyorsam.
Yanlis biliyorsam duzeltin lütfen ama otistik cocuklarda duzen, rutin vs daha onemli degil mi? Cocugunuz ne kadar kucukken bosanirsaniz o kadar cabuk yeni bir duzen kurarsiniz. Daha akli ermeden, sonrasinda bozamayacaginiz bir rutininiz olusmadan bosanin bosanacaksaniz.
Ben bunu ona sundum senelr önce gitmedi.Cocugu konuşmuyo diye doktora kırk takla atarak götüren adam cift terapisi ne gide miSen nasıl tedavi görüyorsan o sırf çocuğu babamgile yanlız goturemiyorum diye müzik açıp ağlayan dengesiz de gitsin tedavi görsun . Daha sonra çift terapisti kabul ederse ve duzelirse devam et bence. Eğer hala denemek istiyorsan
Bende sanmıyorum gitmeyeceğini . Senin herhangi bir uzmanlığın var mı ? Çalışabilecek bir diploma veya eğitimBen bunu ona sundum senelr önce gitmedi.Cocugu konuşmuyo diye doktora kırk takla atarak götüren adam cift terapisi ne gide mi
Cvp vermek zorunda değilsiniz. Burda bana çok güzel fikir sunan insanlar tanıdım.Ve şuanda içinde olduğum durum için fikir istedim. Psikiyatri kliniği olmadığını biliyorum.Burası psikayatri kliniği degil her adımızı bize anlatmak zorunda da değilsiniz
Sence o çocuk evde annesine şiddet görünce daha kötü olmuyor mu herşeyEvet otizmli.Gorur babasını ama olmayacak zamanlarda baba diye tutturursa.Yada şuan tedavi görüyor çocuğum gerilerse
Ben lise mezunuyum çalışmayı çok istesem de çocuğuma annem bakamaz ki benden başkası zaptedemiyorBende sanmıyorum gitmeyeceğini . Senin herhangi bir uzmanlığın var mı ? Çalışabilecek bir diploma veya eğitim
Ya Papatya valla ben bu bdvde takıla takıla kızılacak şeylerin ölçütü, şirazesi kaydı bende. Şimdi kocam tutup çocuğun düşüp ölme ihtimalinin olduğu bir eve illa götürmek istese, ben buna takarım. Çocuğa bir şey olacağına kaynanamın da kocamın da beynini delerim şahsen.Sen nasıl tedavi görüyorsan o sırf çocuğu babamgile yanlız goturemiyorum diye müzik açıp ağlayan dengesiz de gitsin tedavi görsun . Daha sonra çift terapisti kabul ederse ve duzelirse devam et bence. Eğer hala denemek istiyorsan
Çocuk birgün buyuyecek ve eğitim alacağı bir kurum bence onun için daha yararlı olacaktır . Şimdiden önüne bir hedef koymalisin . Bir iş yapmalısın konu sahibi . Bak bu adamla istersen evli kalmaya devam et bu işin sonu gelmeyecek . O çocuğun arkasında dağ gibi durmak istiyorsan bir iş alanında ya uzmanlaş ya da sertifika falan alBen lise mezunuyum çalışmayı çok istesem de çocuğuma annem bakamaz ki benden başkası zaptedemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?