Tüm vucudum çekilmiş gibi hissediyorum.

Mesela şöyle ben artık seninle nasıl güvende hissedeceğim çocuğu bile dövmeyi düşünüyorsun deyin

Dediğiniz üslupla istemediğimi mi sanıyorsunuz. Ben burda böyle agresif tanindim ama zaten güzellikle isteklerimi belirtiyodum
Eşinizin davranışları olgun değil. Dediğim gibi gamsız da. Belki bir sonuca varmadan önce işinin ehli birinden çift terapisi alabilirsiniz. Eşiniz evliliğini kurtarmak istiyor ise. İstemiyor ise de inadıyla otursun oturduğu yerde.

Bence de tamamen ego meselesi. Çocuk için yaptırılır yani, onun canından önemli mi ya?
Ya bir de zaten çocuğun özel durumu var. Azıcık daha dikkat edilse ne olur sanki?
Valla ben konu sahibine hak veriyorum. Okb tamamem kocasından kaynaklanmıyordur, illa ki evveliyatı vardır ama şu anda bunu besleyen kocası. Bu gerçeği de görmezden gelemeyiz.

Birde bana destek olacagina bu kafayla 40 ima gelmeden delircen sonun hayır değil diyor

Sen bu mesajı gördün mü bu adam hastalıklı . Sence çocuğun canını düşünür mü ? Diğer konuda da yazdım boşansin çocuğu sırf inat için alır görüş günleri

Adam için dövmek sadece tekme tokat dalmak.yani cocuk bi yeri kırınca vurmak eğitmekmis. Kabul etmiyorki
Allah'ın cezası . Bende diyorum ki mesajla bu yaptığını kanitlayin . Ona çocuğu dovdugunu mesaj da itiraf ettirirseniz iyi olurm iyi bir avukat bulursaniz size yardımcı olacaktir

Ne olur tedavi olun yazık çevrenizdekilere

Balkon olayina kadar yazdiklarinda haklisin ama balkon olayini bilmiyorum. Ev konusuna gelirsek seninle hemfikir degilim.

Normal tepki vermez mi? Adam bi kere neden bu marka cikolata aldın dedim diye üstüme yürüdü

Kv evin balkon yüksekliği alçak bensiz gitmesin birlikte gidelim gelelim dedim yada demir yaptırın dedim bunun için kavgalar edildi
Balkon konusunda sonuna kadar haklıyken ev konusunda gerçekten sonuna kadar haksızdın.Bilemiyorum bu saatten sonra birbirinize açtığınız yaralar zor kapanır.
Tüm zorluklarınıza kolaylıklar diliyorum.

Normal tepki vermez mi? Adam bi kere neden bu marka cikolata aldın dedim diye üstüme yürüdü
O zaman şu soruyu sorayım niye bu kadar zaman beklediniz. Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz? Belli öfke problemi var. Oğlunuza zarar vermesini bekliyorsunuz? Şu an ailenizin evindeyken rica ediyorum hemen dava açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…