Tüm zorluklara rağmen beraber olup mutlu sona ulaşanlar buyrun paylaşalım

Ben bu hikayede sosyal ve kültürel anlamda bir zorluk göremedim. Devlet memuru olana kadar bekleyen ve aile yanında yaşayan iki insan gördüm. Sevgilin başka bir işe girse, sen de öyle, evlenebilirsiniz.

Ben bu hikayede sosyal ve kültürel anlamda bir zorluk göremedim. Devlet memuru olana kadar bekleyen ve aile yanında yaşayan iki insan gördüm. Sevgilin başka bir işe girse, sen de öyle, evlenebilirsiniz.
Öncelikle okuyup cevaplandırdığınız için teşekkür ederim. Kpss döneminin ne derece zor olduğunu hakkını vererek çalışan bilir bu süreç boyunca insan her şeyi içine atıyor şimdi bunların sırası değil otur ders çalış diyor kendine. Bir psikoloji yazısında okumuştum vücudun kaldıramayacağı kadar yükü yüklenmek sonraki süreçlerde patlak verebiliyormuş ve böyle benim gibi her şeye ağlamaklı oluyormuş insan. Evlenen çoluk çocuğa karışan arkadaşlarımı görüp bizim halen ders çalışacak olmamız zoruma gidiyor bir de başka yollar deneyelim derken yolumuza engeller çıkıyor... Ailemi üzmemek adına bir şey belli edemediğimden içimi bu foruma dökmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…