tümör mü :((

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
merhaba kzlar çok kısa bi sorum olacak lütfen bi bilgisi olan yardm etsin. başımın sol üst tarafında baslı gibi bişy hissedyorm kulağma ve bazende dişime vuruyo.gözmde hafifi yanma ve sulanma oluyo.yarn tomografi sonucumu alcam çok korkuyorm tümör veya bi hadtalk çkacak die pisikolkmi bilmiyorm szce ne olablr :18:

.88

Geçmiş olsun,inşallah önemli birşey değildir.
Az kalmış zaten,tomografi sonucun çıkacakmış.
Tomografiyi kim istedi ? Hani bölüme gitmiştin ?
Doktor başka ihtimaller söylemedi mi ?
Migren filan da olabilir belki.Benim başağrım gözüme vurur mesela.

yok hayatım yaaa aslına bakarsan doktor yernden bile kalkmadan istedi tomgrafiyi bikaç gn önce başka bi hastaneye gttm ayakta muayene edp boyun fıtığı olablr dedi beyin cerrahna gittm bu arada

benım yıgenımde var ama doktor ıyı huylu ve buyume olmadıgı ıcın bı sorun teskıl etmıyor
bırde bazen yapısal olabılır hemen korkma ole

tıpta ısın tedavısı olsun
artık amelıyat son nokta alınmıcak yerde lazer var vs haber ver bılgılendır benı ama ıcını ferah tut
bu soledın seyler strese baglı seyler

yanı kuzenımde kucukkukten tepesı yamuktu yanı onla buyumus vs
cok sıddetlı bas agrısı ve görmeme ile cıktı yarın 15 dk fılan karanlık gormuyordu vs hber et

Doktorlar artık hiç yerinden kalkmadan emar tomografi filan istiyor insanlar dakorkuyor haliyle ama bişi çıçıkmaz sanırım bende migren var gözüme çeneme dişime vurur ağrı hep. İnşallah bişey yoktur.

Bence boynunuzda fıtık vs. problem vardır aynı pozisyonda oturuyorsanız veya ağır kaldırdysanız

korkmana gerek yok canım hıssettıgın belrıtıler tumorle ılgılı degıl benım sulalemde aylemde genetık beyın tumor hatalıgı ama belırtılerın hıcbırı senın bahsettıgın gıbı degıl umarım sonucun temız cıkar ben kendımden supelenıyorum ama acıkcası korktugum ıcınde doktora gıtmıyorum

Migren de olabilir tabi burdan bilemesek de direkt tumoru dusunme derim bende migren cikmisti mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…