- Konu Sahibi balbocegi35
-
çok üzüldüm arkadaşım umarım bişiyin yoktur cevap gelecektir tecrübeli bayanlardan..çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim , çok sağolun ... İnşallah...Canım, keşke yardımcı olabilsem arkadaşında söylediği gibi umarım kötü birşey değildir bir an önce iyi haberler alırsın inşallah formda kal mutlaka yardımcı olacaklardır. Geçmiş olsun.
canım öncelikli geçmiş olsun. bildiğin gibi kist bazı bayanlarda her ay çıkan adetle atılan bi durum bazen büyüklüğü ve türüne bağlı olarak mecburen küçük operasyonlarla alıp sorun çözülebiliyor. ama ben kötü huylusunu duymamıştım ki daha belli değil anladığım kadarı ile kendi moralinide bozmamalısın ,bu bi tahmin. yaşın 22 olduğundan gençsin ve vicut kendini kolay toplar.tıp artık o kadar gelişti ki her şeyin bir çaresi var. umarım herşey senin için daha iyi olur.
canım öncelikli geçmiş olsun. bildiğin gibi kist bazı bayanlarda her ay çıkan adetle atılan bi durum bazen büyüklüğü ve türüne bağlı olarak mecburen küçük operasyonlarla alıp sorun çözülebiliyor. ama ben kötü huylusunu duymamıştım ki daha belli değil anladığım kadarı ile kendi moralinide bozmamalısın ,bu bi tahmin. yaşın 22 olduğundan gençsin ve vicut kendini kolay toplar.tıp artık o kadar gelişti ki her şeyin bir çaresi var. umarım herşey senin için daha iyi olur.
daha belli değilmiş bak ...belki düşündüğün kadar kötü değildir.bu kadar üzme kendini. bi sonucunu al inşallah halledilebilir bir durumdur kendini üzdüğünle kalırsın... yarın mı alıyosun sonucu bi sonucunu gör. doktorunada sonuca göre ne yapmamız gerekiyor dersin gereken neyse yapılır.sonucu aldıktan sonra internetten de araştırma yapabilirsin bu konuya çok hakim iyi bir yerde işlem yaptırmanda önemli eyer operasyon gerekecekse.. olumlu düşün.. iyi olsun.. belkide gerek bile kalmaz.. hayırlısı olsunAdetim düzenli , fazla kanamam yok , arada olan kanamam da yok. İç kanamalı ve kötü huylu olmasını tahmin ediyorlar. İnşallah çıkmazda bende bu yükten kurtulurumm . Kendimi değilde ailemi , nişanlımı , sevdiklerimi düşünüyorum. Duyarlarsa çok üzülürler...
daha belli değilmiş bak ...belki düşündüğün kadar kötü değildir.bu kadar üzme kendini. bi sonucunu al inşallah halledilebilir bir durumdur kendini üzdüğünle kalırsın... yarın mı alıyosun sonucu bi sonucunu gör. doktorunada sonuca göre ne yapmamız gerekiyor dersin gereken neyse yapılır.sonucu aldıktan sonra internetten de araştırma yapabilirsin bu konuya çok hakim iyi bir yerde işlem yaptırmanda önemli eyer operasyon gerekecekse.. olumlu düşün.. iyi olsun.. belkide gerek bile kalmaz.. hayırlısı olsun
merak ettim sonucunu,mutlaka burdan yaz.umarım heriey yolunda gider....çok sağolasın . Bugün alıyorum sonuçlarımı hayırlısıyla , temiz çıkmasını bekliyorum...
İnşallah , tüm sevdiklerimin duasıda bu ... Tek başıma gidip tertemiz sonuçlarımı alıp akşam burada paylaşıcam, ilginiz için teşekkür ederimmerak ettim sonucunu,mutlaka burdan yaz.umarım heriey yolunda gider....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnCanım ben de bekliyorum hayırlı haberlerle dönersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?