Tümör

gelpisipisicikk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
98
87
Evet tümör..adı bile çok korkunç. Ama asıl derdim bende değil hayat arkadaşımda nişanlımda. henüz öğreneli bi kaç saat oluyo farklı şehirlerdeyiz o buraya gelecek ama 2 gün sonra. dayanamıyorum nefes alamıyorum hiçbir yere sığamıyorum. ne anlatacak kimsem ne başımı koyup ağlayabileceğim biri var. Sürekli ağlıyorum o benden daha güçlü bense onun yanında olamıyorum. Allahm sabır ver şifa ver..

Kişi en çok sevdiğiyle sınanırmış.Derdi veren Allahım dermanınızıda versin inşallah geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

çok geçmiş olsun canım. neredeymiş tümör. kendinizi salmayın güçlü görünse de kim bilir içinde neler yaşıyor. bir de sizi ayakta tutmakla uğraşmasın.

Çok geçmiş olsun canım ya. İyi huylu falandır belki? Neredeymiş tümör? Tedavi durumu neymiş? Salmayın hemen kendinizi lütfen. Allah şifasını da yollar inşallah.

Tedavisi vardır umarım canım allah acil şifalar versin
Güçlü ol ki senden güç alsin
Tek kaldığında ağla bağırıp çağır ama onun yanında güçlü ol

Ben tedavi süreciyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum daha birkaç saat oldu öğreneli. Kafamın içinden onu kaybedeceğim fikrini atamıyorum. Zaten anksiyete bozukluğum var. Sakinleşemiyorum

Bu kelimeyi yazmayın... İçim ürperiyor...Elim ayağım titriyor. Kızımda yumruk büyüklüğünde vardı 4 aylıkken ameliyat oldu, çok kötü günlerdi. İnş. nişanlınız da Allah'ın izniyle kurtulur.

Evet tümör..adı bile çok korkunç. Ama asıl derdim bende değil hayat arkadaşımda nişanlımda. henüz öğreneli bi kaç saat oluyo farklı şehirlerdeyiz o buraya gelecek ama 2 gün sonra. dayanamıyorum nefes alamıyorum hiçbir yere sığamıyorum. ne anlatacak kimsem ne başımı koyup ağlayabileceğim biri var. Sürekli ağlıyorum o benden daha güçlü bense onun yanında olamıyorum. Allahm sabır ver şifa ver..
Acil şifalar diliyorum, umarım ciddi birşey değildir. Kolaylıklar dilerim.

hemen kendini birakma cok iyi anliyorum seni ama o kadar türü var ki,önce her sey bi netlessin icini ferah tutmaya calis cok zor bisey kabul ediyorum ama sevdigin icin güclü olmalisin

Hepinize teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin. Kamerada konuştuk belki bana belli etmedi ama iyi görünüyodu. Ben de ağlamadım dayandım kapatana kadar. Biliyorum hepsi geçecek sadece zaman ve dua

Ne tümörü canım söylersen belki yardımcı olabilirim....

Hepinize teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin. Kamerada konuştuk belki bana belli etmedi ama iyi görünüyodu. Ben de ağlamadım dayandım kapatana kadar. Biliyorum hepsi geçecek sadece zaman ve dua
nerdeymiş canım tümör?

Allah şifalar versin.derdi veren dermanıda verir inşallah.

Çok zor bir durum. Allah şifa versin. Vardır mutlaka bir çıkış yolu hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Siz ayakta durmak ve güçlü olmak zorundasınız. En büyük destekçisi siz olacaksınız bu süreçte. Dilerim bir an önce iyileşir nişanlınız. geçmiş olsun.

canım Allah şifa nasip etsin sizi birbirinize bağışlasın inşallah. ama güçlü olmalısın nişanlına belli etme bir de sana üzülmesin.

X