Tümüyle evimiz...

teşekkürler canım:)fikirlerinde çok haklısın ama bir odam zaten kırmızı-siyah-beyaz kombinli,çocuk odası diye ayırdığım oda var onun fotoğrafları yok o da mor tonlarında,salonumda da kahverengi kullandım bi mutfak bembeyaz o da zaten tam hayallerimdeki gibi oldu...ama salonumdaki koltuklara ileride farklı kırlentlerle renklendirmeyi düşünüyorum.

canım öncelikle evin çok güzel güle güle oturun:81: oturma odasıyla yatak odasının parkeleri farklı renklerde mi banamı öyle geldi:97: oturma odana da salonuna da bayıldım benim de hayalim öyle :81:

Son düzenleme:
canım öncelikle evin çok güzel güle güle oturun:81: oturma odasıyla yatak odasının parkeleri farklı renklerde mi banamı öyle geldi:97: oturma odana da salonuna da bayıldım benim de hayalim öyle :81:

tatlım öncelikle bende teşekkür ederim:)evet parke renkleri farklı çünkü yatak odam benim üst katta alt kat farklı,üst kat farklı yapıldı ve çokta iyi yapmışız çünkü açık renk parkeler acayip saç falan belli ediyor yatak odasına hiç uygun olmazmış...hayallerinin gerçekleşmesi dileğimle...

güle güle otur canım çok beğendim dinlendirici.

bayıldımmm yaa evlenirken bende böyle beyaz almayı düşünüyorum eşyaları..ama temizliğinden korkuyorum:18:nasıl temizliyosun,koltukların lekesi hemen çıkıyo mu?:26:

bayıldımmm yaa evlenirken bende böyle beyaz almayı düşünüyorum eşyaları..ama temizliğinden korkuyorum:18:nasıl temizliyosun,koltukların lekesi hemen çıkıyo mu?:26:

teşekkürler:)hiç düşünme her tarafını bembeyaz yap:) temizliğine gelince fazlasıyla kolay 1 yıl oldu evleneli daha pişman olduğum zaman olmadı...koltuklarım deri ama farklı bir deri lekesi hemen çıkıyo...darısı başına tatlım:))

tşk cnm,inş o günlerde gelirsepeki beyaz derinin rengi değişiyomuş zmanla morarma falan yapıyomuş:26:

tşk cnm,inş o günlerde gelirsepeki beyaz derinin rengi değişiyomuş zmanla morarma falan yapıyomuş:26:

tatlım daha o renk değişimiyle ilgili bilgi verebilcek kadar kullanmadım koltuklarımı ama şu var ömür boyu kullanmayı düşünmüyorum zaten o yüzden şu yıllarımda beni ne mutlu edecekse onların içinde yaşamak istiyorum

doğru söylüyosun valla morarana kadar hevesini alırsın zatensonradan daha kullanışlı bişey de alınabilir.güle güle kullan cnm,ağız tadıyla eskit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…