slm cnm bende çeyizim için 2003 yılında tunadan tencere tk aldım.Ama hala kullanmadım.O yüzden bende fikir sahibi değilim.Ama dışardan görüntüleri gayet kaliteli duruyor.
slm cnm bende çeyizim için 2003 yılında tunadan tencere tk aldım.Ama hala kullanmadım.O yüzden bende fikir sahibi değilim.Ama dışardan görüntüleri gayet kaliteli duruyor.
tatlım teşekkür ederim bende dış görünüşünü çok beğendim dediğin gibi kaliteli duruyor. sanırım kimsede kullanmamış bakalım artık ben alıp senden önce kullanırsam haber veririm opuyorumnanaktan
Ama bu tencereler çook tatlıymış.netten baktım da görüntü şahane.Korkmazın tombik tencere setini aldım bende bunlar da ona benziyorlar.ne olacak ya al gitsin içinde kalmasın.bazı şeyleri de fazla düşünmeden almak lazım:>
Ama bu tencereler çook tatlıymış.netten baktım da görüntü şahane.Korkmazın tombik tencere setini aldım bende bunlar da ona benziyorlar.ne olacak ya al gitsin içinde kalmasın.bazı şeyleri de fazla düşünmeden almak lazım:>
doğru söylüyorsun aslında bazı şeyleri fazla düşünmeden almak lazım. ama bi fikir alayım dedim sürekli dibi tutan bi tence takımım olsunda istemiyorum çünkü
Arkadaşlar bende merak ediyorum tuna tencerelerinin kalitesini. Bende açıkcası görüntüsünü çok beyendiğim için aldım araştırmadımda. Çeyiz olduğu içinde henüz kullanmadım artık ne zaman evlenirsem ozaman ama bende merak ediyorum. Tomby serisinin bir takımını aldım görüntüsüne bayıldım setin içindeki çaydanlığada bayıldım ayreten baharat takımıda vardı ama kalitesi kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim...