tiamo canım benim sen firefox filan kullanıyorsan ondan olabilir ie ile dene bir de istersen:jeyyar:
canımcım çok güzelmiş iyi günlerde kullan bence dar değil bi büyüğü emanet gibi durur
eğer rahatsız ediyosa oyna düğmeleriye derim ben
aynısının sarısıda bende var yakası farklı sadece iyi günlerde kullan tatlımmm
yanyanaa düğmeli modelleri hep sevmişimdir, yakası da cok güzel canım, ama dediğin gibi eccük dar sanki
ama bu rengini beğendim ben, kremi de güzel olur bu renk de güzel :) güle güle kullan tiamo :)
Kizlar bugun bu pardesuyu buldum ve hemen aldim. Arminenin. Cok hosuma gitti. rengindende memnunun. Nasil olsa izinde acik renk alcam. Ama biraz dar geldi. bi buyuk bedenide cok tuhaf durdu. Acaba dugmelerini biraz oynatsam olurmu?
cnm çok güzel çokta yakışmışş..bunun kısa modelini bende aldım tüm düğmeleri kaydırmadım sadece alttaki düğmeleri bir cm içe diktim kalcama oturmasın diye,dar olunca arkada kalca hareketleri belli oluyor hiç sevmiyorum..
cnmm bence tam üzerine göre ,bi beden büyügünde omuzların ve kolların geniş durabilir...rahatsız olmuyorsan hiç elleme çok güzel duruyor üzerine biçilmiş gibi:)bi cm içe dikersen düğmeleri ,modeli bozulmuyor,çok kaydırırsan simetrisi bozulur..ama inan iki üç giymede esnerr kesinn...pardesunun büyük olanı çok acaip duruyo ..
kızlar bunlarda bnmkiler yani yazlık olanlar.
ama şu kırmızılının üstüne nasıl eşarp bağlıcam bilemiyorum
bende şimdilik siyah şal takıyorum onaa uygun olan sadece o var...
Tiamo pardesun çok güzelmiş güle güle giy..
burda pek dar gibi gözükmüyo..
ama içine sinmiyosa değiştir terzide daralt
rahat etmen önemli nasıl rahat ediyosan ona göre al.
cnm bencee bi büyğünü almaa
sadece arkadaşın dediği gibi allttaki düğmesinin yerini biraz açtır yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?