Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehe eweet hoş duruyor içide:)
90 dı sanırım
ama şimdi sezonu diil yaa o yuzden indirim olabilir
senbi uğra kotona

istanbulda neresindesn

hehe eweet hoş duruyor içide:)
90 dı sanırım
ama şimdi sezonu diil yaa o yuzden indirim olabilir
senbi uğra kotona

istanbulda neresindesn

Ben bu modeli hatta koton´da gördüm galiba...fazla alici gözü ile bakmamistim..:1shok:

Eyüp´te kaliyorum ve Cevahir´de görmüstüm Koton magzasinda...yavas yavas hatirlamaya basladim...! :lepi:

bende uzun giyenlerdenim ama istediğim bişi bulamadım henüz kafamçokkarıştı
arkadaşımda bi pardesü gördüm diktirmiş bayıldımmmmmm hemde istediğim kumaşlaa
inşş beğenebilirsem bende diktirmeyi düşünüyorum :Saruboceq:

kızlar alvinanın kendi sitesinde yok ama cok güzel bir modeli var bugun cekebılırsem pazar gunu eklerım.arminenin ceketleri var onlarda cok hoş tabi fiyat olarak biraz tuzlular

kızlar alvinanın kendi sitesinde yok ama cok güzel bir modeli var bugun cekebılırsem pazar gunu eklerım.arminenin ceketleri var onlarda cok hoş tabi fiyat olarak biraz tuzlular

bende tuzlu saniyordum ama dun pardesuyu 94 euro ya aldim. 200 ytl oluyor.

Bursada oturan arkadaslar bursada uygun fiyata ceket tunik satan yerler varsa önerebıleceginiz yardımcı olurmusunuz ?

kızlar bunlarda bnmkiler yani yazlık olanlar.
ama şu kırmızılının üstüne nasıl eşarp bağlıcam bilemiyorum
bende şimdilik siyah şal takıyorum onaa uygun olan sadece o var...

life citycm maşallah ne bu bolluk böle anacımmmmmkaydirigubbakcemile3
hepsi çok güzellerrr

http://www.tekbirgiyim.com.tr/bayan/118-bayan#

arkadaşlar tekbir giyimin hiç bi kıyafetini kendime yakıştırmıyodum beğenmiyodum.fakat bu seneki koleksiyonu inceledim netten.çok güzel geldi hepsi.yalnız bu eklediğim modeli daha çok beğendim.ama istanbulda tekbirlerin hepsinde göremedim.bildiğiniz bi tekbir mağazası var mı hangisinde bulabilirim? bi de ne kadardır fiyatı bileniniz varsa çok mutlu olcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…