Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kapri pardesü aldım Y-london dan ayyyy harika modeller var
şuan resim çekemedim ama en kısa zamanda çekineceğim
tavsiye ederim kızlarrr zemuszemus

my şakura canım model gerçekten çok hoşmuş bende çok beğendim
ayyyyy vallla bayıldım kızlar harika baş örtüde süper renk fakat bağlamayı bir türlü beceremiyorum nasıl bağlanıyo böyle yaa bilen varsa anlatabilirrmi no luuurrrr

ya kızlar ben de siyah keten tunik arıyorum ama niyeyse hiçbi yerde bulamıyom bugün bi daha bakcam çarşıya ya hep deriden olanı gösteriyolar yada pardesü gibi oluyo benim istediğim keten ve üstleri cepli olması acaba ben mi farklı kıyafet arıyorum tunik değil miki ya bunun adı

minel aşk canım beyaz tunıgının altına ne gıydın canım ??? kot pantolonmu ??? benımde var aynısından etek olmuyor altına kotta cok kısa gelıyor gıbı bana sence ne gıymelıyım ???

canım ben dar etek giymeyi tercih ediyorum biraz uzun ceketlerle ne pantolon kadar belirgin oluyor ne de bol etek kadar garip duruyor

özlemişim topiğimi ya opuyorumnanaktan
ee ürün bitti elde tabi topik sahibi vınn yok ortalarda
ama geldim kaydirigubbakcemile3
bu yaz aldığım çok ince pardesüm
çok rahat ve çok beğenerek giyiyorum
fatih vizyon dan almıştım
makinede de yıkanıyo oh çok rahat :kedi: kaydirigubbakcemile3

B&M çook tatlı pardesünnn rahatt gözüküyoor zatennn çook da yakışmışş iyi günlerde kullaann..

selam herkese
bu topiğin açılması iyi olmuş kızlar alkisalkisalkis
bende hep diz altı yada üstü tunik giyiyorum
ama artık uzun pardesü giymek istiyorum
kapalılar için daha rahat gibi görünüyor hiç uzun almamıştım ama almak istiyorum artık bundan sonra
bu topiğin bana nasıl bir model almam konusunda ilham kaynağı olacağını düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

Merhaba Tiamo .
Merak etim bir konu var .
Bende pardesu ariyorum , o yeni acildi dedigin magaza hangisi?

slm arkadaşlar topik ilgimi çekti.ama bi sorunum var resimlerinizin hiçbirini göremiyom. çok ta merak etttim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…